reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli do najdłuższego cyklu pozostał 1 dzień...
Hmm widziałaś co dziewczyny pisały... Niektórym test wyszedł dopiero po kilku dniach po spodziewanej @, także nigdy nic nie wiadomo, trzymam kciuki !!
A powiedz mi, zazwyczaj miałaś objawy przed @?
Zadnych nie mialam.. ani w jednej ani w drugiej. Dopiero po terminie @ sie zaczynaly. I dopiero po pozytywnym tescie:)
Noe nastawiam się- bardIej sie martwie ze pojade na wakacje bez lekow. Powinnam brac dupka jesli bylabym w ciazy a go nie mam. W piatek wyjazd.. mam madzieje ze @ przjdzie i sprawa sie wyjasni. A jutro skocze na bete dla pewnosci...

Tzn. Pisałam o
Zadnych nie mialam.. ani w jednej ani w drugiej. Dopiero po terminie @ sie zaczynaly. I dopiero po pozytywnym tescie:)
Noe nastawiam się- bardIej sie martwie ze pojade na wakacje bez lekow. Powinnam brac dupka jesli bylabym w ciazy a go nie mam. W piatek wyjazd.. mam madzieje ze @ przjdzie i sprawa sie wyjasni. A jutro skocze na bete dla pewnosci...
Tzn. Pytałam o objawy miesiaczkowe...:) bo chyba pisałaś, że póki co ich brak...

Ann bardzo mi przykro i współczuje. Wiem bo sama przez to przeszłam w listopadzie. Jakbyś potrzebowała wsparcia psychicznego daj znać. Ja 5 cykl się staram i po tym co mnie spotkało to chce być w ciąży ale bardzo się boję w nią zajść.
Mamuniol szkoda, że test negatywny. Póki nie ma @ jest jakaś mała nadzieja. Ja termin swojej mam na 17.06.-ostatni dzień wczasów, więc mam nadzieję, że jak się nie uda zajść to chociaż oszczędzi mnie ta małpa na wczasach.
Ja też termin @ mam na 17.06 więc czekamy razem :biggrin2: oby nie przyszła wredna @ :)

Tzn. Pisałam o

Tzn. Pytałam o objawy miesiaczkowe...:) bo chyba pisałaś, że póki co ich brak...
W sumie to ma @ tez objawow brak. Piersi mnie nie bola, brUch tez nie. Mialam kilka krost pare dni temu ale teraz buzia gladka.
Często tylko mi sie siku chce ale to chyba schiza:) zeby spraedzic czy @ mnie cichcem nie odwiedzila.

hej
u mnie tragedia, znow mam problemy z pecherzem i to takie, ze masakra, doszedl stan zapalny, dzis na 16-ta jade do ginki niech to zobaczy, bo piecze, swedzi i boli, siku zrobic nie moge ehh uroki ciazy

reklama
Do góry