reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ależ ja dziś jakiegoś doła załapałam.... że się nie uda IUI, że w ogóle nigdy się nie uda :( co chwilę gdzieś słyszę, że ktoś zaciążył a ja wiecznie nie... jeszcze właśnie u weta zostawiłam 130 zł bo mi pies jakiegoś zapalenia skóry dostał... z rąk mi wszystko leci, zapomniałam, że dziś komunalne śmieci wywożą, siły kompletnie nie mam, nic mi się nie chce....mam dziś zły dzień.... bardzo zły :(

reklama
Ależ ja dziś jakiegoś doła załapałam.... że się nie uda IUI, że w ogóle nigdy się nie uda :( co chwilę gdzieś słyszę, że ktoś zaciążył a ja wiecznie nie... jeszcze właśnie u weta zostawiłam 130 zł bo mi pies jakiegoś zapalenia skóry dostał... z rąk mi wszystko leci, zapomniałam, że dziś komunalne śmieci wywożą, siły kompletnie nie mam, nic mi się nie chce....mam dziś zły dzień.... bardzo zły :(

Oj uda się uda! Już długą drogę przeszłaś, teraz to może być już tylko lepiej. Nie dramatyzuj tylko cycki do przodu i z uśmiechem brniemy do przodu!! Bo jak nie my to? Przy tylu zaciśniętych kciukach musi się udać i będziesz miała pięknego bobaska niebawem :)

[emoji64]

Z cyklu moje obserwacje: ja już 3 miesiące biorę eutyrox i powiem wam, ze widzę naprawdę kolosalną różnicę we włosach. Nigdy nie miałam takich pięknych, lśniących, zdrowych włosów i wypada mi 90% mniej kłaków. Wcześniej po myciu wyciągałam z odpływu tony włosów a teraz tylko kilka sztuk. Lubię to! :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Oj uda się uda! Już długą drogę przeszłaś, teraz to może być już tylko lepiej. Nie dramatyzuj tylko cycki do przodu i z uśmiechem brniemy do przodu!! Bo jak nie my to? Przy tylu zaciśniętych kciukach musi się udać i będziesz miała pięknego bobaska niebawem :)

[emoji64]

Jesteś kochana i masz rację! Wiem też, że powinnam być silna bo muszę walczyć szczególnie, że przede mną IUI ale jakoś tak nie mogę się wziąć w garść. Dzięki za wsparcie! Bez tego forum to już w ogóle bym oszalała

@Lanvin dziękuję Ci Kochana. To już 16t3d :):):) Jeśli chodzi o synka to uważam, ze bardzo dobrze, ze ma swoje obowiązki. Mój tata zawsze nas uczył: najpierw obowiązki, potem przyjemności. A gdybyś tak robiła, ze Ty sprzatasz bo dziecku się nie chce (a wiadomo, ze do sprzątania dzieci ostatnie po fajnej zabawie) to za chwilę będziesz zbierać brudne skarpety i gatki z młodzieżowego pokoju. Cierpliwości czasem zabraknie, ale sama widzisz, ze synek nie odbiera tego negatywnie tylko mówi, ze coś Cię w nocy ugryzlo hehe :) Kochany :)

Ja wróciłam właśnie ze spacerku. 1,5 h z M po lesie chodziliśmy. Piękna pogoda, czuć ciepło ciepło powietrzu :)

Jesteś kochana i masz rację! Wiem też, że powinnam być silna bo muszę walczyć szczególnie, że przede mną IUI ale jakoś tak nie mogę się wziąć w garść. Dzięki za wsparcie! Bez tego forum to już w ogóle bym oszalała

Spoko, każdy ma nieraz gorszy dzień. Rozumiem Cię i chyba każda z nas rozumie Ciebie jak nikt inny. Po to chyba tu jesteśmy żeby się wesprzeć wzajemnie, dla mnie to forum tez okazało się dużą pomocą. Nie ma to jak pogadać z kimś kto Cię rozumie. I jeszcze raz, zobaczysz ze sie uda! Wiara czyni cuda nie zapominaj! :)

[emoji64]

@zgryźliwabasia tego mema widziałam na fb i tak się śmiałam, bo to najprawdziwsza prawda :D ja na szczęście włosy myje 2 razy w tyg, a nie przetluszczaja mi się praktycznie wcale. Ale wyliczenia robię wtedy i wtedy umyje, bo gdzieś jadę, ktoś przychodzi hehe :)

@zgryźliwabasia tego mema widziałam na fb i tak się śmiałam, bo to najprawdziwsza prawda :D ja na szczęście włosy myje 2 razy w tyg, a nie przetluszczaja mi się praktycznie wcale. Ale wyliczenia robię wtedy i wtedy umyje, bo gdzieś jadę, ktoś przychodzi hehe :)

No ja tez na fejsie to znalazłam i tak mnie to rozbawiło, ze zechciałam się z wami podzielić ;)

[emoji64]

reklama
Nie smuć się, jeszcze i u nas będzie pięknie :) Zobaczysz, trzeba wierzyć :*

Do góry