Lanvin
Fanka BB :)
@Lanvin super ze juz za chwilę będzie to mieszkanie, teraz fajny czas urządzania, jest tyle pięknych rzeczy tylko ach ta kasa :/
Ja do mojego wprowadzalam się w ciąży więc trzymam kciuki za Ciebie żebyś też tak miała
Mnie niedługo czeka mały remont mieszkania i już powoli kupuje rzeczy bo wiem że wszystkiego na raz nie damy rady kupić
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję, też mam taką nadzieję :* Pod koniec lipca jedziemy nad morze, mam nadzieję, że pojadę z brzuszkiem
A co do remontu...kurcze, nic mi nie mów, musimy w któryś dzień znowu usiąść i podliczyć wydatki, już się boję, póki co wiem tylko, ze na meble kuchenne i dwie szafy do zabudowy wydam 10 500zł, za drzwi wewnętrzne ok. 2300zł, to już duża suma, nie mówiąc już o robociźnie, pewnie koło 9 0000zł wyjdzie, do tego materiały, meble, sprzęty...już mi się w głowie kręci na samą myśl
A Wy co będziecie w mieszkaniu zmieniać ?
Powiem wam że polecam zmianę diety i ogólnie trzymanie się planu [emoji4] jakoś tak optymistycznie jestem nastawiona teraz, w lepszym humorze. Jeszcze jak ćwiczenia dojdą to w ogóle. Czuję że mi się coś chce [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, mam to samo! Powiem Ci, że w tydzień zgubiłam prawie kilogram, a nie zjadam całych porcji tego, co mam w przepisie, czasem coś modyfikuje, w weekend się zdarzało, że zjadłam coś innego trochę bardziej kalorycznego, ale ogólnie czuję się lepiej. Przede wszystkim, że jem różnorodne posiłki, myślę że to dużo wpływa Dzisiaj np. na śniadanie miałam 3 kanapki, ale ledwo wcisnęłam dwie, bo nie byłam specjalnie głodna, później wypiłam kawę i godzinę temu miałam jeść 2 śniadanie, ale dopiero teraz mogę coś wcisnąć. Mam ten pyszny koktajl bananowo-czekoladowy mniam Szkoda tylko, że zapomniałam dodać kakao Wrzuciłam za to kilka truskawek i kilka orzechów nerkowca W każdym razie, bo za dużo się rozpisuje, rano jak stanęłam przed lustrem, to brzuszek mi trochę spadł i boczki w stosunku do tego, co było jeszcze w lutym Także powoli, do celu, a na pewno nam się uda, a co najważniejsze - im będziemy zdrowsze, tym lepiej dla dzidziusia :*
Ja też tak mam ale powiem Ci ze mi pomaga ta aplikacja vitalii mam wszystko rozpisane zapisuje ile wody wypiłam i tak dużo tam jest o wyrobieniu nawyków np. Picie zalecanej ilości wody lub właśnie regularne jedzenie. Powiem szczerze że wczoraj byłam trochę głodna ale tylko przez to że zrobiłam za mało niż to jest w przepisie. Tzn zrobiłam z jednej porcji dla mnie obiad dla 2 osób. Dziś już jest trochę lepiej chociaż i tak mi się wydaje że się nie najem bo znowu zrobiłam 1.5 porcji na 2 osoby. Ale zobaczymy [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Misia, ja Ci już pisałam, że powinnaś mieć troszkę większą kaloryczność, niż masz na vitalii, mimo że masz 2200kcal, to jak coś dojesz, to nic się nie stanie Ja mam 1800, nie zjadam całych porcji, ale też wypiję dodatkowo kawę, czasem coś dojem, a i tak są efekty po tygodniu @Paraplu też mówiła, że nie trzymała się diety w 100%, nie ma co wpadać w paranoję, to ma nas nauczyć nawyków przede wszystkim, a z tą wodą to naprawdę dobra opcja. Ja wcześniej tyle nie wypijałam, wydaje mi się, że trochę wody mi po prostu zeszło i dlatego czuję się lżej, a to przez to, że piję jej więcej