mama _zuzanki
Fanka BB :)
A u mnie każdy dzień podporządkowany pod mycie włosówNo ja tez na fejsie to znalazłam i tak mnie to rozbawiło, ze zechciałam się z wami podzielić
[emoji64]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie każdy dzień podporządkowany pod mycie włosówNo ja tez na fejsie to znalazłam i tak mnie to rozbawiło, ze zechciałam się z wami podzielić
[emoji64]
A u mnie każdy dzień podporządkowany pod mycie włosówMam na tym punkcie bzika. Mąż często pyta czy nie szkoda mi życia na to codzienne mycie i suszenie
![]()
Jesteś kochana i masz rację! Wiem też, że powinnam być silna bo muszę walczyć szczególnie, że przede mną IUI ale jakoś tak nie mogę się wziąć w garść. Dzięki za wsparcie! Bez tego forum to już w ogóle bym oszalała
A u mnie każdy dzień podporządkowany pod mycie włosówMam na tym punkcie bzika. Mąż często pyta czy nie szkoda mi życia na to codzienne mycie i suszenie
![]()
@Lanvin matko kochana jest nawet grupa fb rodzicow robiaca z siebie sluzacych? [emoji33]tez swiat mnie nigdy nie przestanie zaskakiwac!
Mycie grzywki...story of my life [emoji23]
@MoKa kazdy ma gorszy okres, wazne by wtedy i tak sie nie poddawac. Gorszy okres pojdzie w las predzej czy poznieja szkoda wtedy pluc sobie w brodze, ze ten czas sie zmarnowalo.
Bedzie cacy! Zobaczysz[emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom