Pinki_Pie
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny
Z wielką chęcią i przyjemnością chciałabym do Was dołączyć ☺
Jestem 35 letnią mamą naszej 7 letniej Zuzanki
Od tego miesiąca zaczęliśmy starania o drugie cudo Jestem z tych niecierpliwych i oczywiście zrobiłam już dwa testy ciążowe które niestety wyszły negatywne Okres powinien być jutro więc po nim kolejne przyjemne starania
Pozdrawiam gorąco
Witam rówieśniczkę
Dziewczyny, a tak wogóle jakie opinie słyszałyście na temat rodzenia po 30? Ma znaczenie, czy to pierwsze, czy kolejne? Kiedyś mi się obiło o uszy, ze 1wsze dziecko powinno się urodzić do 30 a z każdym kolejnym nie trzeba aż tak się spieszyć ale żaden gin mi tego nie potwierdza, podobno bez różnicy. Co myślicie? [emoji4]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Moja koleżanka pierwsze rodziła w wieku 37 lat. Ogólnie wsio było oki ale z miejsca ordynator w szpitalu powiedział że tylko cc bo to jej pierwsze dziecko bo ma 37 lat co oznacza że ma za długi kanał rodny i dziecko w nim utknie.
Jej ginka się nie zgodziła i kazała rodzić naturalnie. W końcu po 24 godzinach męczarni i utknięciu małej w kanale rodnym lekarka schowała dumę do kieszeni i zarządziła cc (oczywiście najpierw mąż koleżanki musiał na nią porządnie wydrzeć przysłowiowego ryja)
Moja matka mojego drugiego brata (ja jestem najstarsza) urodziła w wieku 39lat (jak ja miałam 18) i obyło się bez komplikacji etc i poród był ponoć szybki.
Ja pierwsze urodziłam w wieku 27, drugie w wieku 29
Dziewczyny czy wit D3 przyjmuje się cały rok? W ciąży też można ją brać czy tylko przy staraniach?
Z góry dziękuję za odpowiedź![]()
Mi lekarka powiedziała że wit D3 najlepiej brać w sezonie jesienno zimowym i moje dzieci tez ją tak dostają.....
@mififi gratuluję dwóch kresek