reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia @Agatusia1 @korneliakamila @zgryzliwabasia mogę prosić o termin @?

qdkkj44j6bi2vbec.png
U mnie termin @ 22 maj

reklama
O tak, tak :) @Paraplu, przyłączasz się do ekipy? Kto jeszcze??

W ogóle, pisałam Wam ostatnio, że spokój mnie ogarnął i to było dziwne, no to wczoraj już minął i przedokresowy wkurw się pojawił, rano jak wstałam to marudziłam coś pod nosem, bo się spieszylam i jeszcze zapomniałam, że miałam małemu przygotować koszule, bo dzisiaj mają zdjęcia do tablo i na ostatnią chwilę jeszcze ją pracowałam. W każdym razie, miałczałam coś do siebie, młody już się ubiera z M do wyjścia i mówi do mnie "jeeeezu, mama ale ty dzisiaj nerwowa jesteś, coś cię chyba ugryzło w nocy!" rozbawił mnie sposobem w jaki to powiedział i wkurw mi minął [emoji12]

A to mój model wczoraj, zażyczył sobie, żeby mu włosy ułożyć, bo w gości idzie, to musi wyglądać [emoji3]

1493020652-aaaaaa.jpeg

qdkkj44j6bi2vbec.png
Słodziak

Masakra jakaś!!!!!

Ale jestem wk*rwiona. Od kilku dni cały czas wszystko leci mi z rąk to cukier na całą kuchnie rozsypalam to talerz pobiłam to makaron źle chwyciłam i znowu cała kuchnia do sprzątania to ziemniaki odlewalam oparzylam się i wyleciało wszystko do zlewu
Ale dzisiaj to już przesada! Właśnie pobiłam perfumy euforia Calvin Klein :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Też często tak mam.ja ogólnie jestem niezdara i zapominalska strasznie.mąż wkurza się na mnie bo zapominam strasznie ale wszystko zwalam na niedoczynność tarczycy ;)no ale perfumy to ciężko bym przezyla.nie dziwię się ze masz nerwy:)

Też się ustawiam w kolejce do zajscia hahaha ☺
No to robi się kolejka:)

Głośno [emoji23][emoji23][emoji2]
Ale fajnie z dnia na dzień coraz bardziej cenię to co mam. Chłopaki rosną, czasem napatrzeć się nie mogę na nich [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
leeleeth, a ty chyba pisalas, ze masz jedna córeczke - adoptowane blizniaki, nie? to masz 5 chlopakow + 1 dziewczynka i bedzie siódme dzidzio, czy 4 chlopaków + 1 dziewczynka i bedzie teraz szóste?

U mnie 9dpo, pierwszy cykl ż mierzeniem temperatury, przez co się zgapiłam i zapomniałam brać luteine :realmad: dobra wiadomość jest taka że dong faktycznie skróci mi cykl:laugh2:
A tak wygląda mój bieżący wykres:

Zobacz załącznik 803695

Miłego dnia :)
Dariana, a to plamienie, to w idealnym terminie implantacji... :) ja bym sobie robila duza nadzieję takim objawem :) kiedy testujesz??

Fiu fiu fiu ale tu było głośno przez weekend :-) zaglądałam kilka razy ale nie maiłam nawet kiedy słowa napisać, mój M wyjechał właśnie na tydzień na ćwiczenia i cały weekend zalatany przygotowaniami.

@Lanvin kurczę a myślałam, że się udało, mocno trzymam kciuki z następny cykl.

@Spark jak dobrze że wszystko dobrze się skończy, myślałam, że zawału dostane, dbaj o siebie.

Tyle naprodukowałyście postów, że nie wiem kiedy wszystkie przerobie ;-)

U mnie bez zmian, cały czas boli mnie brzuch aż w nocy spać nie mogłam dzisiaj, piersi do wczoraj nie bolały, dzisiaj mam taki dziwne uczucie rozpierania, swędzenia skóry ale nie bolą. @ terminowo powinna przyjść 29. 04 ale nie wiem czy wcześniej nie dostane, eh do dupy to wszystko. Jakoś mnie chyba stany depresyjne naszły, wszystko mnie drażni, jeszcze teraz do piątku zostałam sama. Mój M mówi ze czuje, że go będę witała z dobrą nowiną , a ja coraz bardziej zaczynam wątpić :-(
Pocieszam się tym że za kilka dni długi weekend , i z jak @ przyjdzie to przynajmniej będę mogła zostać w domu. Mam nadzieje, że wszystkie macie wolne :-)

Ostatnia edycja:
Fiu fiu fiu ale tu było głośno przez weekend :-) zaglądałam kilka razy ale nie maiłam nawet kiedy słowa napiąć, mój M wyjechał właśnie na tydzień na ćwiczenia i cały weekend zalatany przygotowaniami.

@Lanvin kurczę a myślał, że się udało, trzymam kciuki z następny cykl.

@Spark jak dobrze że wszystko dobrze się skończy, myślałam, że zawału dostane, dbaj o siebie.

Tyle naprodukowałyście postów, że nie wiem kiedy wszystkie przerobie ;-)

U mnie bez zmian, cały czas boli mnie brzuch aż w nocy spać nie mogłam dzisiaj, piersi do wczoraj nie bolały, dzisiaj mam taki dziwne uczucie rozpierania, swędzenia skóry ale nie bolą. @ terminowo powinna przyjść 29. 04 ale nie wiem czy wcześniej nie dostane, eh do dupy to wszystko. Jakoś mnie chyba stany depresyjne naszły, wszystko mnie drażni, jeszcze teraz do piątku zostałam sama. Mój M mówi ze czuje, że go będę witała z dobrą nowiną , a ja coraz bardziej zaczynam wątpić :-(
Pocieszam się tym że za kilka dni długi weekend , i z jak @ przyjdzie to przynajmniej będę mogła zostać w domu. Mam nadzieje, że wszystkie macie wolne :-)
ja mam wolne od 29.04 do 08.05
u mnie /@powinna/nie powinna przyjść 30.04 także prawie tak samo czekamy.,
wgl dużo testujących będzie w tym i przyszłym tyg.
oby posypały się same II kreseczki.

reklama
ja mam wolne od 29.04 do 08.05
u mnie /@powinna/nie powinna przyjść 30.04 także prawie tak samo czekamy.,
wgl dużo testujących będzie w tym i przyszłym tyg.
oby posypały się same II kreseczki.

Oby ;-) Trzymam kciukasy za nas wszystkie, oby już niebawem całe to forum szalało z radości :-) Ja też pewnie bede testowała 30.04 jeśli nic wcześniejszy się nie pojawi, często @ nawiedza mnie w nocy wiec poczekam do rana 30.04.
Ja też jestem w pracy ostatni dzień 28.04 i wracam 08.05 już nie moge sie doczekać.

Do góry