reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ale nic! Żegnaj się z @ bo to Twoja ostatnia na kolejne 9 miechow także ciesz się nią ;)

[emoji64]
Ty też [emoji3]

Hej dziewczyny poczytuje was z krzaków jestem coraz bardziej załamana dziś mam 46dc i nic się nie dzieje testy owulacyjne negatywne śluzu tyle co wcale, kurczę chyba wybiorę się do ginekologa teraz jestem właśnie po wizycie u dentysty cała spuchnięta i niestety czeka mnie kanałowe @Lanvin narazie przenieś mnie na koniec tabelki ze znakiem zapytania.
@mfifi04 gratuluję po cichu czekamy na betę
@Spark odpoczywaj jak najwięcej.

Miłego dnia
Kurcze, może faktycznie wybierz się do gina. Z drugiej strony, każdej z nas zdarzają się cykle bezowulacyjne czasami, może to właśnie ten :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Masakra jakaś!!!!!

Ale jestem wk*rwiona. Od kilku dni cały czas wszystko leci mi z rąk to cukier na całą kuchnie rozsypalam to talerz pobiłam to makaron źle chwyciłam i znowu cała kuchnia do sprzątania to ziemniaki odlewalam oparzylam się i wyleciało wszystko do zlewu
Ale dzisiaj to już przesada! Właśnie pobiłam perfumy euforia Calvin Klein :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Też bym była zła...Jak Cię to pocieszy, to ja mam tak ciągle...kiedyś jak pracowałam w Sądzie, to kupiłam mojemu mini wersje perfum nie pamiętam już jakie, ale ledwo odebrałam je od dziewczyny, poszłam na biuro podawcze i mi spadły...myślałam, że mnie szlag trafi, bo już nie miałam za co kupić kolejnych, bo byłam przed wypłata.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Masakra jakaś!!!!!

Ale jestem wk*rwiona. Od kilku dni cały czas wszystko leci mi z rąk to cukier na całą kuchnie rozsypalam to talerz pobiłam to makaron źle chwyciłam i znowu cała kuchnia do sprzątania to ziemniaki odlewalam oparzylam się i wyleciało wszystko do zlewu
Ale dzisiaj to już przesada! Właśnie pobiłam perfumy euforia Calvin Klein :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej będzie pięknie w domu pachnieć! Zawsze mogło być gorzej! Mi całkiem niedawno wpadła butelka j'adore do zlewu, wyślizgnęło mi się z pokremowanych rak. Perfumy całe ale... zlew się stłukł!! 600€ szkody [emoji33][emoji28]

[emoji64]

Przynajmniej będzie pięknie w domu pachnieć! Zawsze mogło być gorzej! Mi całkiem niedawno wpadła butelka j'adore do zlewu, wyślizgnęło mi się z pokremowanych rak. Perfumy całe ale... zlew się stłukł!! 600€ szkody [emoji33][emoji28]

[emoji64]
Jeszcze gorzej [emoji33]

Może Ci przyniosą szczęście, wiesz... coś za coś ;)

[emoji64]
Właśnie!

Mój szef wrócił niedawno do kancelarii, tak wku*wiony, że w życiu go takiego nie widziałam, nawet się słowem nie odzywam [emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry