Spark
Fanka BB :)
Tak Spark
Chyba chodzi o moje...tylko, że to niestety tylko owulacyjne... :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Spark
powodzenia!!!Jak mnie @ nie zaskoczy to robie czwratek/piątek ;P
Ide dzis po test wlasnie do rosmana. Nerwow nie mamDziękuje wszystkim za kciuki jeszcze nadzieja jest, pewnie
Lux! Sto lat!! Spokojnej ciąży i zdrowego bobaska!
Megan, rzeczywiście fajna stronka dzięki!
Mamuniol, nie chcesz ponownie siknąć? Ale masz nerwy
Szkoda ze nie mamy gdzies takiego przyciaku " wylacz myslenie o ciazy" ile to by nam oszczedzilo zdrowia psychicznegolux wszystkiego najlepszego! Sto lat!
Ja już mam 34 lata, na 30 urodziny urodziłam synka. Prezent najwspanialszy, niesamowity bo syn miał jeszcze 1,5 tyg do terminu a wybrał dzień moich urodzin. Mam nadzieję, że z drugim dzieckiem wyrobię szybko, bo zegar biologiczny tyka. Chciałabym urodzić mając te 35 lat.
megan młoda z Ciebie kobietka, akurat najlepszy wiek na rozmnażanie pod względem biologicznym. Stronka jest świetna. Patrzyłam na nią kilka razy ale na razie nie udaję się zaskoczyć.
W tym cyklu czułam owulkę i wszystko mi się na razie potwierdza z tabelką. Sexik był w najbardziej płodne dni i owulkę więc zobaczymy. Chociaż dużo razy miałam już takie cykle, że czułam owulkę, dni płodne nasze a ciąży brak. Więc teraz też pewnie tak będzie bo za bardzo o tym myślę.
O wlasnie trzymam kciuki żeby się udało!!Chyba chodzi o moje...tylko, że to niestety tylko owulacyjne... :/
Trzymam kciuki!!! Tescior w domu Masz??Jak mnie @ nie zaskoczy to robie czwratek/piątek ;P
Trzymam kciuki..... &&&&&&Ide dzis po test wlasnie do rosmana. Nerwow nie mam
Ale boje sie uczucia rozczarowania. Nie zakladam ze cos moze byc, bo wszystko co wskazywaloby na ciaze odpuscilo. Piersi nie bola, brzuch nie ciagnie. Test wyszedl negatywny, starankami sie nie wstrzelilismy. Tylko tej@ brak. I tak zyje sobie cicha nadzieją
Jakos i tak wydaje mi sie ze w tym cyklu jestem bardzo cierpliwa. Normalnie bym chyba jiz kilka testow zeobila. A teraz tak biore na wstrzymanie. Pewnie gdyby nie wyjazd to wytrzymalabym do 33 dc.
Dzis sprawdzilam i z chlopcami testowalam dopiero w 32 i 33 dc. Moj najdluzszy cykl ever trwal 33 dni woec zalladajac wlasnie taki scenariusz to @ jeszcze mi sie nie spoznia. Chociaz zazwyczaj cykle trwaly do 28 dni..
Tego Ci życzę!!!!lux wszystkiego najlepszego! Sto lat!
Ja już mam 34 lata, na 30 urodziny urodziłam synka. Prezent najwspanialszy, niesamowity bo syn miał jeszcze 1,5 tyg do terminu a wybrał dzień moich urodzin. Mam nadzieję, że z drugim dzieckiem wyrobię szybko, bo zegar biologiczny tyka. Chciałabym urodzić mając te 35 lat.
megan młoda z Ciebie kobietka, akurat najlepszy wiek na rozmnażanie pod względem biologicznym. Stronka jest świetna. Patrzyłam na nią kilka razy ale na razie nie udaję się zaskoczyć.
W tym cyklu czułam owulkę i wszystko mi się na razie potwierdza z tabelką. Sexik był w najbardziej płodne dni i owulkę więc zobaczymy. Chociaż dużo razy miałam już takie cykle, że czułam owulkę, dni płodne nasze a ciąży brak. Więc teraz też pewnie tak będzie bo za bardzo o tym myślę.