Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam test teraz musze czekac do rana. Trzymajcie kciuki mocno
To pewnie troche przeze mnie [emoji12] to ja tak cie nakręcałam przyznaje sie bez bicia!
Owulacyjny z dzisiaj... Mętlik. Zobacz załącznik 759676
Może zrób test owulacyjny?A ja chyba mam jakieś schizy. Jak usiade czy się położę to czuje ze mnie brzuch nisko na dole boli. Delikatnie ale boli. Wczoraj wieczorem to lewej strony i przez parę minut z prawej strony. A dzisiaj czuje jakieś dziwne ciagniecia w piersiach. Pewnie owu się zbliża dzisiaj 12dc.
No ale nie mam testów owulacyjnych. Nie kupiłam. Niestety.Może zrób test owulacyjny?
Przeczytalam w książce gdzies ostatnio, że nasienie nie staje sie gorsze czy slabszej jakości po tym jak para uprawia sex codziennie i nie jest potrzebna przerwa w regeneracji podobno wskazane żeby w dni płodne szalec codziennie dużo osob mysli ze jak sex bedzie co drugi dzien to nasienie bedzie lepszej jakosci , bądz bedzie go wiecej no ale to tylko wyczytalam takze wiadomo nam jak sie teraz nie uda to bedziemy sie starac codziennie przez 6 dni bo teraz w tym pierwszym cyklu bylo przytulanko tylko 2 razyNo już sama nie wiem, w nd niby pozytyw, wczoraj nie a dziś znowu... Dzisiaj wydaje mi się najmocniejszy... Wczoraj się przytulalismy , więc myślę że dzisiaj dzień przerwy żeby żołnierzyki się odbudowaly i jutro dalej...