reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Anna ogromne gratulacje! Piękna kreseczka [emoji4]

Megan &&&&&&

Elenna, Bertha dopóki @ nie ma, jest nadzieja [emoji4]

Fabimama ojj szybciutko cię mdłości dopadły. Oby szybko przeszły!

Mamuniol ciąża potrafi zaskoczyć, a sposoby przetrwania żołnierzyków są nieodgadnione, więc może... może... [emoji4]

Paraplu ale ten czas zasuwa.. Już 8tc[emoji4] Chłopa do prac domowych eksploatuję maksymalnie i deficyty energii mam, więc nie bardzo pomogę[emoji4]

Asia świnki mi się z dzieciństwem kojarzą. Całą hodowlę miałam [emoji4][emoji4]

Iza luzowanie jest kluczem... Tylko cholernie ciężko to w życie wdrożyć. Ehhh..

Spark działaj!! Ja już nie raz idealnie trafiałam w kreski, a ciąży brak. Nigdy nie wiadomo kiedy zaskoczy. Spróbuj jeszcze zbadać szyjkę i śluz to będziesz więcej wiedziała.

reklama
Bertha ja się nie załamuje jeszcze, powtarzam test w środę. Też miałam dziś chęć iść do Ross po tę czułe testy, ale doszłam do wniosku, że mam jeszcze 1 szt o czułości 10, a przecież rekordowa ilość zrobionych testów mi ciąży nie przyniesie.
A i objawów nie mam... tylko dół brzucha ciągnie... jak co miesiąc.

Megan o za taką niespodziankę po terminie @ to ja dziękuję... raz tak miałam prawie tydzień po wyszedł mi test. Badania krwi w normie, a po 3 tyg się okazało, że nic z tego. Ześwirowałabym. Już bym wolała, żeby przyszła @. :/

Spark Dla mnie ten z lewej pozytywny. A przed owu nie było przytulanek? Może się jednak udało.
No ten z lewej to z wczoraj właśnie... Nie, w czwartek tylko i dzisiaj. A czwartek to 4 dni przed, więc nie ma szans...

W tym co pisałaś o rekordowej ilości testów coś jest... Nie dadzą nam one ciąży, ale jednak testujemy i testujemy...:)

Megan &&&&&&

Mamuniol ciąża potrafi zaskoczyć, a sposoby przetrwania żołnierzyków są nieodgadnione, więc może... może... [emoji4]

Paraplu ale ten czas zasuwa.. Już 8tc[emoji4] Chłopa do prac domowych eksploatuję maksymalnie i deficyty energii mam, więc nie bardzo pomogę[emoji4]

Spark działaj!! Ja już nie raz idealnie trafiałam w kreski, a ciąży brak. Nigdy nie wiadomo kiedy zaskoczy. Spróbuj jeszcze zbadać szyjkę i śluz to będziesz więcej wiedziała.
Dzialalismy dzisiaj, zobaczymy.
No śluz owulacyjny miałam przez Dwa dni i to w baaaardzo niewielkiej ilości...

ja chce kupic szczurki hodowlane :)
Mieliśmy szurki - też dwie panie, bardzo inteligentne zwierzaczki, tylko krótko żyją i nam odeszły na tęczowy mostek po 1,5 roku i była czarna rozpacz. A małe czasem uciekały z klatki i wspinały się na łóżko, żeby się przytulić, kochane były. Świnki żyją ok. 7 lat chyba.

reklama

Megan &&&&&&

No właśnie o to chodzi ze ciężko wyluzować. ale się staram jak mogę.

Do góry