reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuje kochana [emoji173]️[emoji173]️ ja nie mogłam tego znaleść !!

Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadaje [emoji23] wiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety w PL też tak często jest...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego ważysz się tak często?

Jedna koleżanka to jeszcze nic... mnie kolega z pracy doniósł wczoraj o 4 ciążach dziewczyn z pracy i jeszcze zapytał czy się składam na prezenty dla nich bo idą niebawem na macierzyński.... Miałam ochotę wyć do księżyca, takie super wiadomości zaraz po powrocie z L4, i to jeszcze takiego...

No ale powinnam pewnie się cieszyć... bo skoro tylu dziewczynom się udaje, to mnie też się uda...
Ważę się jak jestem u kogoś kto ma wagę :) dzisiaj pożyczyłam od koleżanki, bo moja jeszcze nie dotarła, a w piątki mam ważenie na vitalii, kolejny raz zwaze się za tydzień.

A co do ciąż... Ja wiem, że to nic w porównaniu do tego, co Ty przezywasz, ale mimo wszystko zrobiło mi się przykro, że kolejna osoba ze znajomych jest w ciąży, a ja nie. Tyle.

@Lanvin Lawinko kochana nie smuc się. Takie życie jest niesprawiedliwe. Niektórzy nie chcą i zachodzą a niektórzy chcą tak bardzo i się nie udaje

Wykupiłam dietę na Vitalii [emoji16][emoji16] zobaczymy czy kasa nie wyrzucona w błoto [emoji16] i ćwiczenia mam zamiar robić po okresie bo teraz się źle czuje i do tego jajnik nakurza [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Jak sobie ustawiłaś?? Mam nadzieję, że tyle, ile powinnaś... Kiedy zaczynasz??

Mnie też podbrzusze nasuwa tak falami, raz ćmi, raz bolo, nie wiem o co kaman. Niech ta @ już przychodzi jak ma przyjść, jutro 12 dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ważę się jak jestem u kogoś kto ma wagę :) dzisiaj pożyczyłam od koleżanki, bo moja jeszcze nie dotarła, a w piątki mam ważenie na vitalii, kolejny raz zwaze się za tydzień.

A co do ciąż... Ja wiem, że to nic w porównaniu do tego, co Ty przezywasz, ale mimo wszystko zrobiło mi się przykro, że kolejna osoba ze znajomych jest w ciąży, a ja nie. Tyle.

Super! Jak sobie ustawiłaś?? Mam nadzieję, że tyle, ile powinnaś... Kiedy zaczynasz??

Mnie też podbrzusze nasuwa tak falami, raz ćmi, raz bolo, nie wiem o co kaman. Niech ta @ już przychodzi jak ma przyjść, jutro 12 dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja zaczynam od poniedziałku. Ustawiłam 0.7kg na tydzień jak było rekomendowane i wyszło jakieś 2000 kcal [emoji50] No zobaczymy co to będzie. Chcę jeszcze zacząć ćwiczyć może Chodakowską może na siłkę się zapiszę a może i to i to. Zobaczymy na jak długo mi starczy chęci [emoji1]
A ty jak masz ustawione?

Ja zaczynam od poniedziałku. Ustawiłam 0.7kg na tydzień jak było rekomendowane i wyszło jakieś 2000 kcal [emoji50] No zobaczymy co to będzie. Chcę jeszcze zacząć ćwiczyć może Chodakowską może na siłkę się zapiszę a może i to i to. Zobaczymy na jak długo mi starczy chęci [emoji1]

Jak 2000 to jeszcze spoko, a podaj wzrost, wagę i wiek, to policze.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
No takie wyniki każda by chciała mieć [emoji1]

Dziewczyny chudna po 50kg, to dopiero sa wyniki! Kuzwa nie jem dalej tych chipsow bo mi wstyd jest, ze tyle Was zaczelo sie odchudzac a ja wpierniczam chipsy! Musze dojsc w koncu do tych 52kg [emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry