reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spokojnie. Ja tez nie mogłam jesc. Do tego na początku wymiotowalam. Jak zaszłam w ciążę ważyłam 62 kg idąc do porodu 56. I wszystko było ok.

1usavcqgt1dml95x.png

Szok! [emoji33]
A po porodzie ile wazylas?

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Czyli w ciazy schudlas 10kg?! [emoji33] marzenie kazdej ciezarowki [emoji23]myslalam, ze takie cuda sie nie zdarzaja [emoji23]
Co na to lekarze?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W nastepny piatek [emoji33]

Matko jakie trudne jest robienie samemu sobie zdjec! Samowyzwalacz i a to brak ostrosci a to zle sie ustawilam. Mam juz z 50 fotek [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ja dzisiaj obczajałam sobie telefon. I była funkcja "lustro"... Jak wrzasnelam na pół sklepu widząc swoje odbicie, to Bartek nie widział co sie dzieje [emoji23] jeszcze jakiś koleś koło mnie stał to aż przez ramię mi spojrzał [emoji23]
Jeju, tak mnie teraz rozbolało to podbrzusze, dziwny ten ból, trochę jakby jajnik, ale boli ogólnie cała lewa strona, taki tępy ból, ale nie tak charakterystycznie jak na @, ehhh...idę spać, może przejdzie. Dobranoc misiaki [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
[emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji214]
Nie mów takich rzeczy głosno bo cię zlinczują [emoji23] ja to juz się nastawiam że bede wyglądać jak wołajacy o pomoc wieloryb [emoji23]

Witam ja od godziny juz nie spie.

Magda i lekarze sie nie czepiali spadku wagi? bo u mnie sie czepial ze niby za malo przybieralam to nie chce wiedziec co by ze mna zrobul i to jeszcze przy takim spadku duzym.Na poczatku jak mdlosci itp to mowil ze moze byc nie duzy spadek ale od 4 mies czepial sie ze za malo przybieralam

Ja do porodu szlam z waga 71 kg ale po porodzie szybko zrzucilam.Aktualnie jest 55 kg

Lanvin [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] oby ten bol to byl bol zwiastujacy II dorodne krechy

Paraplu bardzo jestem ciekawa Twojej opinii po zabiegu.Moze tez bym sie skusila gdyby byla pozytywna

Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to u Ciebie teraz? Który dc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry