reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Od £700 czyli około 3500zl. Ale czy jest sens kupować nowy wózek tych droższych firm ? One są tak dobre ze jak było dbanie to żadnej różnicy nienawidzący między nowym a używanym. Tylko cena duzo lepsza ;-) ale to Tylko moje zdanie ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zgadza się. Ja kupiłam za 1900 emmaljungę z fotelikiem i dodatkami, która normalnie kosztuje prawie 7000 a sprzedałam za 2500 i się dziwili że tak tanio- stan idealny. A dodam, że spacerówka nie była używana przez pierwszego właściciela

reklama
Więc jesteśmy umówione na styczeń;) czy ktoś chce dołączyć zakładamy wątek na styczeń[emoji177]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chce :D jeśli w tym cyklu się uda to będzie termin na 22 styczeń. Mój M ma urodziny 24.01. wiec byłoby idealnie :) jestem optymistka narazie , zobaczymy ile tak pociagne;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

zgadza się. Ja kupiłam za 1900 emmaljungę z fotelikiem i dodatkami, która normalnie kosztuje prawie 7000 a sprzedałam za 2500 i się dziwili że tak tanio- stan idealny. A dodam, że spacerówka nie była używana przez pierwszego właściciela

Dlatego ja to nawet nie patrzę na nowy wózek. Co prawda stokke trailz (o ile mi się to nie zmieni) jest nowym modelem w rodzinie stokke ale ju zaczynaja się pojawiać używane. A różnica kolosalna !! Wydać £1000 a £500 to jest różnica. No chyba ze się dziadki rzuca na nowy to nie będę narzekać [emoji23]
A jak w ogole ten wózek emmaljung wyglada ?? Pierwsze słyszę w ogole

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie mam za bardzo wyboru z tymi staraniami, ale jeszcze nie ma ostatecznej decyzji, zależy jak się sprawa w pracy rozwinie... 99 to niewiele, cholerka, kusi mnie ta dieta :p
Póki co jest spoko, ważyłam się w poniedziałek to rano miałam 60, a po południu 61,4 a nie jadłam dużo, za to dzisiaj wieczorem się ważyłam i miałam 60,3 więc ciekawa jestem ile będzie rano, mam nadzieję, że od poniedziałku jest jakiś spadek, bo spodnie mam już luzniejsze :)

Tak czy siak wczoraj dzialalismy i teraz tez do soboty chcemy codziennie

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak trzymać! Kciuki zaciśniete!

Mi 3 ,ale różnie bywa hehe

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też :)

Mnie przez ostatnie pół godziny mega bolało podbrzusze i promieniowało do lewej pachwiny, myślałam, że @ idzie, ale przeszło, teraz delikatnie ćmi.

M powiedział mi przed chwilą, że jego koleżanka z poprzedniej pracy zaszła w ciąże "bo chciała", za pierwszym razem, zaszła bo miała dość pracy. A ja zamiast coś powiedzieć, to zamknęłam się w łazience i się popłakałam, już nawet nie wiem co dalej do mnie mówił, bo nie mogłam się skupić :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

witam nowe staraczki i powodzenia :)

hahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

no niezle, ale u nas tez podobnie moj M od lat nie moze dostac sie do Michelinu na pracownika fizycznego bo ma wyzsze wyksztalcenie :hmm:

Zabrzmialo jak grozba :wink::-p:-D:-D:-D

ja juz leze w lozku pod kolderka, pije goraca herbate i trzese sie zimna i mam goraczke :sad:

:-( trzymaj sie mała :-* ja tez leżę i tera mnie na rzyganko bierze :-( kurna co w tym powietrzu jest ?!?

U nas w pracy panuje Szkarlatyna :-(

reklama
Do góry