reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuje kochana [emoji173]️[emoji173]️ ja nie mogłam tego znaleść !!

Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadaje [emoji23] wiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety w PL też tak często jest...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlaczego ważysz się tak często?

Jedna koleżanka to jeszcze nic... mnie kolega z pracy doniósł wczoraj o 4 ciążach dziewczyn z pracy i jeszcze zapytał czy się składam na prezenty dla nich bo idą niebawem na macierzyński.... Miałam ochotę wyć do księżyca, takie super wiadomości zaraz po powrocie z L4, i to jeszcze takiego...

No ale powinnam pewnie się cieszyć... bo skoro tylu dziewczynom się udaje, to mnie też się uda...
Ważę się jak jestem u kogoś kto ma wagę :) dzisiaj pożyczyłam od koleżanki, bo moja jeszcze nie dotarła, a w piątki mam ważenie na vitalii, kolejny raz zwaze się za tydzień.

A co do ciąż... Ja wiem, że to nic w porównaniu do tego, co Ty przezywasz, ale mimo wszystko zrobiło mi się przykro, że kolejna osoba ze znajomych jest w ciąży, a ja nie. Tyle.

@Lanvin Lawinko kochana nie smuc się. Takie życie jest niesprawiedliwe. Niektórzy nie chcą i zachodzą a niektórzy chcą tak bardzo i się nie udaje

Wykupiłam dietę na Vitalii [emoji16][emoji16] zobaczymy czy kasa nie wyrzucona w błoto [emoji16] i ćwiczenia mam zamiar robić po okresie bo teraz się źle czuje i do tego jajnik nakurza [emoji58]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Jak sobie ustawiłaś?? Mam nadzieję, że tyle, ile powinnaś... Kiedy zaczynasz??

Mnie też podbrzusze nasuwa tak falami, raz ćmi, raz bolo, nie wiem o co kaman. Niech ta @ już przychodzi jak ma przyjść, jutro 12 dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ważę się jak jestem u kogoś kto ma wagę :) dzisiaj pożyczyłam od koleżanki, bo moja jeszcze nie dotarła, a w piątki mam ważenie na vitalii, kolejny raz zwaze się za tydzień.

A co do ciąż... Ja wiem, że to nic w porównaniu do tego, co Ty przezywasz, ale mimo wszystko zrobiło mi się przykro, że kolejna osoba ze znajomych jest w ciąży, a ja nie. Tyle.

Super! Jak sobie ustawiłaś?? Mam nadzieję, że tyle, ile powinnaś... Kiedy zaczynasz??

Mnie też podbrzusze nasuwa tak falami, raz ćmi, raz bolo, nie wiem o co kaman. Niech ta @ już przychodzi jak ma przyjść, jutro 12 dpo.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja zaczynam od poniedziałku. Ustawiłam 0.7kg na tydzień jak było rekomendowane i wyszło jakieś 2000 kcal [emoji50] No zobaczymy co to będzie. Chcę jeszcze zacząć ćwiczyć może Chodakowską może na siłkę się zapiszę a może i to i to. Zobaczymy na jak długo mi starczy chęci [emoji1]
A ty jak masz ustawione?

Ja zaczynam od poniedziałku. Ustawiłam 0.7kg na tydzień jak było rekomendowane i wyszło jakieś 2000 kcal [emoji50] No zobaczymy co to będzie. Chcę jeszcze zacząć ćwiczyć może Chodakowską może na siłkę się zapiszę a może i to i to. Zobaczymy na jak długo mi starczy chęci [emoji1]

Jak 2000 to jeszcze spoko, a podaj wzrost, wagę i wiek, to policze.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
No takie wyniki każda by chciała mieć [emoji1]

Dziewczyny chudna po 50kg, to dopiero sa wyniki! Kuzwa nie jem dalej tych chipsow bo mi wstyd jest, ze tyle Was zaczelo sie odchudzac a ja wpierniczam chipsy! Musze dojsc w koncu do tych 52kg [emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry