gabrika
Fanka BB :)
Póki co jest spoko, ważyłam się w poniedziałek to rano miałam 60, a po południu 61,4 a nie jadłam dużo, za to dzisiaj wieczorem się ważyłam i miałam 60,3 więc ciekawa jestem ile będzie rano, mam nadzieję, że od poniedziałku jest jakiś spadek, bo spodnie mam już luzniejsze
Tak trzymać! Kciuki zaciśniete!
Mi też
Mnie przez ostatnie pół godziny mega bolało podbrzusze i promieniowało do lewej pachwiny, myślałam, że @ idzie, ale przeszło, teraz delikatnie ćmi.
M powiedział mi przed chwilą, że jego koleżanka z poprzedniej pracy zaszła w ciąże "bo chciała", za pierwszym razem, zaszła bo miała dość pracy. A ja zamiast coś powiedzieć, to zamknęłam się w łazience i się popłakałam, już nawet nie wiem co dalej do mnie mówił, bo nie mogłam się skupić
Dlaczego ważysz się tak często?
Jedna koleżanka to jeszcze nic... mnie kolega z pracy doniósł wczoraj o 4 ciążach dziewczyn z pracy i jeszcze zapytał czy się składam na prezenty dla nich bo idą niebawem na macierzyński.... Miałam ochotę wyć do księżyca, takie super wiadomości zaraz po powrocie z L4, i to jeszcze takiego...
No ale powinnam pewnie się cieszyć... bo skoro tylu dziewczynom się udaje, to mnie też się uda...