reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Od £700 czyli około 3500zl. Ale czy jest sens kupować nowy wózek tych droższych firm ? One są tak dobre ze jak było dbanie to żadnej różnicy nienawidzący między nowym a używanym. Tylko cena duzo lepsza ;-) ale to Tylko moje zdanie ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat bugaboo cameleona mieliśmy i uważam, że lepiej brać nowy. Wtedy w USA placilusmy 1100$, ale $ kosztował 3zl :). No i tam był że wszystkimi dodatkami typu parasolka, kubek i takie tam. W Pl chcieli za taki sam prawie 5tys

Czyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??

Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzę :) placilam 99zl za dwa miesiące diety.

A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.

Mnie często kluje po owu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Niestety jie robilam wczoraj.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??

Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzę :) placilam 99zl za dwa miesiące diety.

A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.

Mnie często kluje po owu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Tak czy siak wczoraj dzialalismy i teraz tez do soboty chcemy codziennie

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?

Cześć:) ja też się chętnie dopisze do listy. Mam na imię Paulina wiek 28 (jeszcze), to jest mój drugi cykl starań, przewidywana data @ która mam nadzieje nie nastapi to 11 maj. Mam już jednego Aniołka.

witam nowe staraczki i powodzenia :)

Ja chyba zostanę na etapie Przedszkola :p do podstawówki czy gimnazjum mi daleko :-D

ja mojemu musiałam wyperswadowac gorące kąPiele, bo się ciućmok potrafił godzinę moczyć.... Teraz jak mamusia sprawdzam wodę łokciem
emoji23.png

U mnie 11dc, dzisiaj pierwszy pomiar
emoji16.png
36,65 no ale co to znaczY nie wie nikt
emoji1.png
aaa i już rozumiem @StorAnia i zasypianie z termometrem... Przysnelo mi się, obudziło mnie pikanie w kuciapie
emoji23.png

hahahaha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadaje
emoji23.png
wiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca
emoji23.png
emoji23.png

no niezle, ale u nas tez podobnie moj M od lat nie moze dostac sie do Michelinu na pracownika fizycznego bo ma wyzsze wyksztalcenie :hmm:

Powiem ci ze jak wymyśliłam tego nicka, to przez ten "wiaterek" trzeszczaly mi okna
emoji1.png
kwiatki i parasolki mogłyby nie przeżyć
emoji28.png

Zabrzmialo jak grozba :wink::-p:-D:-D:-D

Jezu drugi chyba mam gorączkę ..... kiepsko sie czuje

ja juz leze w lozku pod kolderka, pije goraca herbate i trzese sie zimna i mam goraczke :sad:

reklama
Do góry