Hej dziewczyny ale dzis miałam stracha poczulam mega mokro i pobolewal brzuch myslalam ze może znowu plamie i juz koniec ale na szczęście ok w sobotę mam wizytę i jest mi strasznie nie dobrze i spać spać cały dzień bym w łóżku spędziła
reklama
alunia87
Fanka BB :)
A jak by jeszcze w Nowy Rok się urodziły [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Akurat bugaboo cameleona mieliśmy i uważam, że lepiej brać nowy. Wtedy w USA placilusmy 1100$, ale $ kosztował 3zl . No i tam był że wszystkimi dodatkami typu parasolka, kubek i takie tam. W Pl chcieli za taki sam prawie 5tysOd £700 czyli około 3500zl. Ale czy jest sens kupować nowy wózek tych droższych firm ? One są tak dobre ze jak było dbanie to żadnej różnicy nienawidzący między nowym a używanym. Tylko cena duzo lepsza ;-) ale to Tylko moje zdanie ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety jie robilam wczoraj.Czyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??
Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzę placilam 99zl za dwa miesiące diety.
A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.
Mnie często kluje po owu
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wychodzi termin 8 styczeń[emoji177]A jak by jeszcze w Nowy Rok się urodziły [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak czy siak wczoraj dzialalismy i teraz tez do soboty chcemy codziennieCzyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??
Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzę placilam 99zl za dwa miesiące diety.
A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.
Mnie często kluje po owu
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Flower
Hej Dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Cześć ja też się chętnie dopisze do listy. Mam na imię Paulina wiek 28 (jeszcze), to jest mój drugi cykl starań, przewidywana data @ która mam nadzieje nie nastapi to 11 maj. Mam już jednego Aniołka.
witam nowe staraczki i powodzenia
Ja chyba zostanę na etapie Przedszkola do podstawówki czy gimnazjum mi daleko
ja mojemu musiałam wyperswadowac gorące kąPiele, bo się ciućmok potrafił godzinę moczyć.... Teraz jak mamusia sprawdzam wodę łokciem
U mnie 11dc, dzisiaj pierwszy pomiar36,65 no ale co to znaczY nie wie niktaaa i już rozumiem @StorAnia i zasypianie z termometrem... Przysnelo mi się, obudziło mnie pikanie w kuciapie
hahahaha
Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadajewiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca
no niezle, ale u nas tez podobnie moj M od lat nie moze dostac sie do Michelinu na pracownika fizycznego bo ma wyzsze wyksztalcenie
Powiem ci ze jak wymyśliłam tego nicka, to przez ten "wiaterek" trzeszczaly mi oknakwiatki i parasolki mogłyby nie przeżyć
Zabrzmialo jak grozba
Jezu drugi chyba mam gorączkę ..... kiepsko sie czuje
ja juz leze w lozku pod kolderka, pije goraca herbate i trzese sie zimna i mam goraczke
alunia87
Flower
Tak czy siak wczoraj dzialalismy i teraz tez do soboty chcemy codziennie
Trzymam kciuki, musi sie udac
reklama
Więc jesteśmy umówione na styczeń czy ktoś chce dołączyć zakładamy wątek na styczeń[emoji177]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom