reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Docia1975 a jak tata? jak Ty się czujesz? mama? taka choroba to stres dla całej rodziny, wszyscy się martwią
@marc Ty biedna często chorujesz? te dzieciaczki tak zarażają? czasem robię za rodzinną przedszkolankę i przy 6 dzieciaków jest tyle pracy, że o matko kochana, a to tylko kilka godzin przy rodzinnych imprezach :o dlatego podziwiam wszystkich opiekujących się takimi maluchami, to niezła harówa, chociaż wciąż wolę to niż gadki-szmatki o pogodzie z ich rodzicami i dziadkami :p

Wcześniej chorowałam bardziej :-) teraz juz lepiej. My miałyśmy wczoraj ponad 30 dzieciaków, a my 2....
dzisiaj juz było nas tylko 17 :-)

Powiem Ci, ze moze trochę wiatr mnie obleciał jak byłam w Rossmanie, a teraz juz ok :-) najważniejsze, ze nie mam kataru, nie kaszle :-) tylko temp trochę skoczyła, ale jest juz naprawde ok :-) kocykiem sie przykryłam i oglądam seriale :-D

reklama
@Docia1975 a jak tata? jak Ty się czujesz? mama? taka choroba to stres dla całej rodziny, wszyscy się martwią
@marc Ty biedna często chorujesz? te dzieciaczki tak zarażają? czasem robię za rodzinną przedszkolankę i przy 6 dzieciaków jest tyle pracy, że o matko kochana, a to tylko kilka godzin przy rodzinnych imprezach :o dlatego podziwiam wszystkich opiekujących się takimi maluchami, to niezła harówa, chociaż wciąż wolę to niż gadki-szmatki o pogodzie z ich rodzicami i dziadkami :p

No opieka nad dziećmi to jest ciężkawa trochę :) sa kochane :-) ale im starsze tym ciężej :p

1492708306-aaaaaa.jpeg

Chyba musze dalej serduszkowac bo ten test chyba pozytywny no nie?
17 dc
Moze przez przeziebienie sie przesunela

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję bardzo ja się trzymam bo muszę,tata dziś na ojom po koronarografi,stan stabilny jutro rano pojadę do lekarza to coś się dowiem,mama nie żyje już 15 lat zmarła nagle mając 48lat,teraz tylko tata trzeba się zająć jest chory od 15lat po śmierci mamy miał udar niedokrwienny mózgu,dziękuję dziewczynki trzymajcie się wszystkie gorąco,marc ty nie choruj,gabrika jest i musi być dobrze,Ania trzymaj się myszko,

@zgryźliwabasia a na jakim efekcie Ci zalezy w kwestii depilatora?

Bo np. ja ze wzgledu na geste, czarne jak smola, mocne, z okropna sklonnascia do wrastania i stanow zapalnych do tradycyjnym depilatorze i rosnace jak po najlepszym dostepnym nawozie wlosy zdecydowalam, ze w zadne polsrodki sie nie bawie. Prawdziwy laser i nic innego. Ale to dopiero na jesien bo opalac sie na miesiac przed zabiegiem nie mozna ale ja wlasnie zaliczylam 2 wizyty solarium (uratowalo mi teraz skore bo ŁZS zaczelo mi atakowac twarz [emoji36]).

Najlepiej poczytac o wlasciwosciach danej metody epilacji, o tym kiedy sie sprawdza najlepiej, jakich efektow mozna sie spodziewac i porownac ze swoimi oczekiwaniami i cechami skory i wlosow jakie chcesz usunac.
U mnie dzieki temu wyszlo, ze jedyna sensowna medoda to laser. Przynajmniej kasy nie wyrzuce w bloto na inne polsrodki. Zawsze to jakas oszczednosc :)

A no i jesli chcialabys kiedys prawdziwy laser to stosowanie wczesniej IPL jest odradzane. IPL powoduje zmiany przez ktore po prawdziwym laserze efekty moga byc duzo slabsze w stosunku do wlosow u ktorych nie byl wczesniej stosowany IPL.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kluje mnie strasznie jajnik lewy[emoji53] 21dc myślicie że to zły znak? Strasznie kusi mnie test lecz wiem że to za wcześnie!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin , @Windy91 jestem tu z Wami :* :* :* podczytuję "z krzaków"!

Tak na prawdę to ja chwilowo nie mam siły odpisywać... nie mam tego entuzjazmu do analizowania wykresów, pisania o tempkach, śluzach itd... chyba jeszcze nie czas. Oczywiście to nie zmienia faktu, że mocno trzymam za Was wszystkie kciuki :* :* :*

Z wieści ode mnie to wczoraj byłam na ostatniej kontroli w szpitalu: wszystko "idealnie wyczyszczone", koniec z lekami, plamień też już nie mam. Ten rozdział zamknięty...(piszę tą z wielką gulą w gardle :( ).

Tak więc czekam na @.

Wróciłam we wtorek do pracy. Pierwszy dzień był mega ciężki :( ale z każdym dniem jest coraz łatwiej.

Miewam dni kiedy wydaje mi się, że wszystko sobie w głowie poukładałam, a potem zaraz mam wrażenie, że nic jednak nie rozumiem :/ tak więc ciągle na emocjonalnym rollercoasterze siedzę. Ogólnie tak "pusto mi", niewiele mnie cieszy i niewiele mi się chce :/ zdecydowanie nie jest to co było kiedyś i chyba już jak kiedyś nie będzie.

No ale trzeba iść dalej i tego trzymam się!
Fajnie, że się odezwałaś. Potrzebujesz czasu aby wszystko poukładać, a zrozumieć chyba nigdy nikt z nas nie zrozumie dlaczego tak się dzieje . Ale kiedyś będzie dane nam to na co czekamy i musimy w to wierzyć. Przytulam wirtualnie.
Witam się po południu. Już po pracy ufff w końcu ! Widziałam ze pisaliście o pogodzie ... No to u mnie +17 i słońce
emoji7.png
emoji23.png
także tego ...

Dziewczyny która z Was pisała o tej modlitwie jakiś pas tak był czy coś ?? Nie mogę znaleść tego w gąszczu tych wszystkich postów ... podała nawet link do tego a chciałam sobie poczytać o jak na złość nie widzę :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie rano był mróz. @queen_b a powiedz mi po ile są u was bugaboo??
Queen haha dobrzy sa
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Ej jak co jakis czas jakoby ze nie mam polskiej tv wchodze na interie a tam informacja o znalezieniu martwego noworodka w sortowni smieci
emoji22.png
czytajac takie historie nie moge uwierzyc ze baba chodzi w ciazy a potem zabija wlasne dziecko...nie do pojecia jest to dla mnie
1492708306-aaaaaa.jpeg

17 dc

Działaj jeszcze z 4 dni

Hej po Świętach, zajechana jestem tymi robotami u rodziców,ani chwili wytchnienia
U mnie dosłownie jakieś tornado przeszło, to choroby w rodzinie, to trzeba było kasę komuś pożyczyć, to mąż z dnia na dzień prace musiał pozmieniać, ja przeszłam do zupełnie nowej sekcji w firmie, a na wstępie dostałam nawet plan 6-miesięcznych szkoleń :szok: i to wyjazdowych, albo je skończę, albo zwracam kasę :crazy:
kurcze, teraz kiedy tak bardzo chcę dziecia - to tylko wiatr w oczy :no: ciszę się, że jest praca, bo wiadomo kredyt przydusza, ale w tej konfiguracji znów muszę odłożyć o te kilka miechów starania,
zazdroszczę wszystkim Wam kobietki tych starań, podłamana jestem nieco ale staram się wziąć do kupy!
dietka, ćwiczenia, dbanie o siebie! @Lanvin jak idzie Vitalia? Ja się przymierzam od dawna, ale nie było motywacji, już jest! Drogie to?
@ nie ma więc chyba nie mam już wyjścia, do gina muszę iść, może coś poradzi :oo:
i w sobotę zatestuję! to by było niezłe zakończenie tego kwietniowego szaleństwa o_O
aaaa i WITAM nowe staraczki, wysypało na forum, że HOHO :) Razem raźniej!
Czyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??

Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzę :) placilam 99zl za dwa miesiące diety.

1492708306-aaaaaa.jpeg

17 dc

A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.

Dziewczyny kluje mnie strasznie jajnik lewy[emoji53] 21dc myślicie że to zły znak? Strasznie kusi mnie test lecz wiem że to za wcześnie!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie często kluje po owu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry