reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie, jestem nowa na forum, trochę wpadłam z przypadku, ale skoro już jestem to zapytam Was - doświadczonych staraczek ;) Postanowiliśmy (ja z partnerem), że zaczniemy powoli się starać o potomka, latka lecą (30 lat), więc nie ma na co czekać. Problem polega na tym, że jestem chyba dość oryginalnym przypadkiem, albo tak mi się tylko wydaje ;) od dziecka mam niedoczynność tarczycy i problemy z nieregularnym cyklem (przerwy ok 6-cio miesięczne), ale o dziwo odkąd jakieś 3 lata temu odstawiłam tabl. na tarczycę i niestety przytyłam bardzo dużo, cykl mi się wyrównał. Teraz skoro postanowiliśmy się starać wróciłam do leczenia tarczycy, ponieważ podchodzę do tematu dość ostrożnie powoli robię sobie badania i czeka mnie wizyta u ginekologa, ale już teraz kupiłam sobie pakiet testów LH, żeby sprawdzić co "w trawie piszczy", testy robię co 2 dzień od zakończenia miesiączki i w sumie jest już 20 dzień cyklu a owulacji brak. Każdy test wychodzi identycznie, jedna kreska w pełni zabarwiona (kontrolna) i druga słabiej wybarwiona niż kontrolna, zgodnie z instrukcją testu wynik jest negatywny. Dla pewności chciałabym się dowiedzieć jak u Was wychodziły te testy? Czy macie tylko jedną kreskę kontrolną czy fakt, że pojawia się cały czas druga tylko słabsza to normalna sprawa?
U mnie dwie się pojawiały ,ale dla mnie one były takie same.Myślę ,ze testy kupiłam lipne.Staram się przytulać regularnie i nie sugerować testami.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie, że się odezwałaś. Potrzebujesz czasu aby wszystko poukładać, a zrozumieć chyba nigdy nikt z nas nie zrozumie dlaczego tak się dzieje . Ale kiedyś będzie dane nam to na co czekamy i musimy w to wierzyć. Przytulam wirtualnie.

U mnie rano był mróz. @queen_b a powiedz mi po ile są u was bugaboo??

Działaj jeszcze z 4 dni

Kochana zależy jaki kolor i jaki model. Ale używane w dobrym stanie kupisz już za 250£ czyli jakieś 1300zl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry