alunia87
Fanka BB :)
U mnie dwie się pojawiały ,ale dla mnie one były takie same.Myślę ,ze testy kupiłam lipne.Staram się przytulać regularnie i nie sugerować testami.Witajcie, jestem nowa na forum, trochę wpadłam z przypadku, ale skoro już jestem to zapytam Was - doświadczonych staraczek Postanowiliśmy (ja z partnerem), że zaczniemy powoli się starać o potomka, latka lecą (30 lat), więc nie ma na co czekać. Problem polega na tym, że jestem chyba dość oryginalnym przypadkiem, albo tak mi się tylko wydaje od dziecka mam niedoczynność tarczycy i problemy z nieregularnym cyklem (przerwy ok 6-cio miesięczne), ale o dziwo odkąd jakieś 3 lata temu odstawiłam tabl. na tarczycę i niestety przytyłam bardzo dużo, cykl mi się wyrównał. Teraz skoro postanowiliśmy się starać wróciłam do leczenia tarczycy, ponieważ podchodzę do tematu dość ostrożnie powoli robię sobie badania i czeka mnie wizyta u ginekologa, ale już teraz kupiłam sobie pakiet testów LH, żeby sprawdzić co "w trawie piszczy", testy robię co 2 dzień od zakończenia miesiączki i w sumie jest już 20 dzień cyklu a owulacji brak. Każdy test wychodzi identycznie, jedna kreska w pełni zabarwiona (kontrolna) i druga słabiej wybarwiona niż kontrolna, zgodnie z instrukcją testu wynik jest negatywny. Dla pewności chciałabym się dowiedzieć jak u Was wychodziły te testy? Czy macie tylko jedną kreskę kontrolną czy fakt, że pojawia się cały czas druga tylko słabsza to normalna sprawa?
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom