reklama
korneliakamila
Zaangażowana w BB
Dziękuję Wam dalyscie mi naprawdę nadzieję którą utracilam może tak być bo owulke miałam dość późno 17dc ? Zobaczymy narazie jest lekka nadzieja ☺Moim zdaniem może być za szybko na test Czasem wychodzi dopiero po terminie @ lekka kreska Wszystko jeszcze jest możliwe
@gabrika odezwij się misiu, co się dzieje? [emoji20]
@Spark z chłopem już dobrze? Poprawiły się wyniki? Kiedy wizyta? [emoji11]
@basia89 kurde, wykop samca na badania! Sport robi dobrze, ale nie takie hektary niestety [emoji20] ja mojemu musiałam wyperswadowac gorące kąPiele, bo się ciućmok potrafił godzinę moczyć.... Teraz jak mamusia sprawdzam wodę łokciem [emoji23]
@basia89 kurde, wykop samca na badania! Sport robi dobrze, ale nie takie hektary niestety [emoji20] ja mojemu musiałam wyperswadowac gorące kąPiele, bo się ciućmok potrafił godzinę moczyć.... Teraz jak mamusia sprawdzam wodę łokciem [emoji23]
Lanvin
Fanka BB :)
Rozumiem, że nie wiesz kiedy była owu?Dziękuję Wam dalyscie mi naprawdę nadzieję którą utracilam może tak być bo owulke miałam dość późno 17dc ? Zobaczymy narazie jest lekka nadzieja [emoji5]
korneliakamila
Zaangażowana w BB
Wiem owulacja była 16-17 dc potwierdzona testem owulacyjnym i potwornym bólem jajnika ☺Rozumiem, że nie wiesz kiedy była owu?
U mnie 11dc, dzisiaj pierwszy pomiar [emoji16] 36,65 no ale co to znaczY nie wie nikt [emoji1] aaa i już rozumiem @StorAnia i zasypianie z termometrem... Przysnelo mi się, obudziło mnie pikanie w kuciapie [emoji23]
Lanvin
Fanka BB :)
A przypomnij który masz dziś dc?Wiem owulacja była 16-17 dc potwierdzona testem owulacyjnym i potwornym bólem jajnika [emoji5]
Ja mierze w tojlet [emoji12] i gdzie wpisujesz tempke?U mnie 11dc, dzisiaj pierwszy pomiar [emoji16] 36,65 no ale co to znaczY nie wie nikt [emoji1] aaa i już rozumiem @StorAnia i zasypianie z termometrem... Przysnelo mi się, obudziło mnie pikanie w kuciapie [emoji23]
@gabrika odezwij się misiu, co się dzieje? [emoji20]
Cześć kochana [emoji8]
Powiedział, że zrobi w lipcu.. moze go przekonam na czerwiec.. w tym miesiącu ja zrobię progesteron, ponownie tsh i prolaktyne i jak bedzie ok to go na pewno pogonie na badania !! Na razie faszeruje go cynkiem, selenem i kwasem foliowym [emoji23] kąpiele i sauny też odpuścił tylko te wstrętne bieganie [emoji30] w sobotę juz jedzie do Warszawy a to dopiero bedzie moj 10 dc [emoji27]
Witam nowe staraczki !!! [emoji16]
@marc, tak u nas wczoraj była zima [emoji12] mój mały ławki na podwórku odśnieżał [emoji23] dziś juz lepiej ale strasznie zimnooo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
korneliakamila
Zaangażowana w BB
Myślisz ze to iż owulka była troszkę później może mieć wpływ na ewentualny wynik testu ? Dodam ze cykle mam 30 dniowe. Pytam Was bo Wy na wszystkim się znacie i jesteście obcykane w tych sprawach ja nowicjuszka kompletnie nie znam się na tym choć mam już jedno dziecko ☺ tamtą ciąża była na luzie bardziej i nawet do końca nie byłam na nią gotowa i udało sięw 4 cs a teraz 5 cs o drugiego dzidziusiaRozumiem, że nie wiesz kiedy była owu?
reklama
korneliakamila
Zaangażowana w BB
U mnie jest to 27 dc do niechcianej @ 3 dni zostałoA przypomnij który masz dziś dc?
Ja mierze w tojlet [emoji12] i gdzie wpisujesz tempke?