@StorAnia nie dołuj się misiu! Nie można tak, naprawdę... Bo jeszcze w depresję nam tu popadniesz [emoji20] zrób to hsg, wtedy podejmij decyzję. A na chwilę obecną nie wszytko stracone! Bez smutow mi tu!
@nataala co za babsztyle wredne!!! Jakbym coś takiego zobaczyła, to nie ręczę za siebie! Współczuję takiej atmosfery w pracy [emoji20]
@cheebay super że z księżniczką wszytko w porządku [emoji7] [emoji214] zdecydowaliście już jakie imię? [emoji16]
@queen_b jakie wy macie deale w tym uk! Ja pitole, mi to oko bieleje jak pomyślę o wydatkach a tu takie cuda [emoji54] chowasz w szafie żeby samiec nie widział czy wszystko na legalu? [emoji23]
@Paraplu ja właśnie też mam przeboje z zębami, 2 kły z kamieniem [emoji20] ponoć miała zapalenie dziąseł... Ja nie zauważyłam, bo wszytko było normalnie... Też sobie w brodę pluje[emoji20]
Jak tam remont, zdzialałas coś jeszcze? [emoji16]
@marc ty słuchaj się
@Lanvin i nie panikuj! Temp skacze - martwisz się, temp na jednym poziomie - też, za tobą kobieto nadążyć to ja pitole [emoji1]
U mnie też pizgawica że hoho! A miałam już zimowej kurtki nie wyjmować po tych gorącach... Na święta pojechałam w ramonesce, dobrze ze bluzę chociaż zabrałam [emoji23] a gdybym wracała dzień później, musiałabym się przez śnieżyce przebijać w tej kurtczynie [emoji23] mądra Kasia, bardzo mądra [emoji28]
Ps. Kupiłam termometr, jaram się jakbym conajmjiej w kiecke zainwestowała [emoji23]
Buzi [emoji8]