marc
Fanka BB :)
U naas tak samo, 2 stopnie... a niedawno po 20... brrr
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U Was tam chyba śnieg spadł co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U naas tak samo, 2 stopnie... a niedawno po 20... brrr
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja maturę po staremu zdawałam i też 6 dostałam .mój też :-) matura max punktów :-) miło wspominam
Tak nieśmiało podczytuję Was od kilku dni
4 dni to za wcześnieJa również witam nowe staraczki sama nią jestem od wczoraj u mnie pogoda nieco lepsza ale nie zachwyca 7 stopni i wieje ja dzisaj coś pesymistycznie nastawiona jestem w niedzielę będę wiedzieć czy się udało czy znowu nie choć podejrzewam ze dalej nic wczoraj robiłam test bo miałam mieć przeswietlanego zęba i negatyw jak nic więc nie liczę już ze w tym cyklu coś z tego będzie może za szybko żeby coś pokazało jak myślicie jest jeszcze szansa test 4 dni przed miesiączka ??? Czy już lepiej się nie łudzić ? Nawet cienia drugiej nic ... No trudno pożyjemy zobaczymy miłego dnia ☺
Dziękuję za promyk nadziei ☺ czyli jednak może być szansa poprawilas mi humor odrazu pozdrawiam4 dni to za wcześnie
Póki nie ma @ to jest nadzieja
Wiesz co może to że względu na tą moją endometrioze. Bo po antykach największa płodność. W ogóle on uważa że za długo czekaliśmy z drugim dzieckiem. Powinniśmy mieć jedno po drugim. A z tymi zaleceniami co do czasu to ile lekarzy tyle opinii. A ty masz już regularny cykl ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również witam nowe staraczki sama nią jestem od wczoraj u mnie pogoda nieco lepsza ale nie zachwyca 7 stopni i wieje ja dzisaj coś pesymistycznie nastawiona jestem w niedzielę będę wiedzieć czy się udało czy znowu nie choć podejrzewam ze dalej nic wczoraj robiłam test bo miałam mieć przeswietlanego zęba i negatyw jak nic więc nie liczę już ze w tym cyklu coś z tego będzie może za szybko żeby coś pokazało jak myślicie jest jeszcze szansa test 4 dni przed miesiączka ??? Czy już lepiej się nie łudzić ? Nawet cienia drugiej nic ... No trudno pożyjemy zobaczymy miłego dnia ☺