korneliakamila
Zaangażowana w BB
Korneliakamila- 31-kamila-5-23.04 bardzo proszę o dopisanie mnie do strączek będzie miło mi bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak dla mnie to widać drugą kreseczke i już bym powoli zaczynała się cieszyć ☺Dziewczyny zrobiłam test. Co o tym myślicie??? Są tam 2 kreski czy ta druga jest zbyt Słaba???
A w którym dc jesteś ? Jeśli owulacja była później to być może ciaza młoda i słabo hormonu jeszcze powtórz test za dwa dni a jeśli jesteś bardzo noecierpliwa to zrób test z krwi ale myślę że jest dobrzeNo jak dla mnie to widać drugą kreseczke i już bym powoli zaczynała się cieszyć ☺
Cześć jestem dopiero w 19dc ale nie wytrzymałam do dnia spodziewane mc wydaje mi się że jestem 10 dni po owu. Zrobiłam test bo od wczoraj mam dziwne uczucie w posbrzusz boli ale tak jakos inaczej. Myślisz że mogę już jutro zrobic badanie krwi czy też lepiej poczekać np do soboty??A w którym dc jesteś ? Jeśli owulacja była później to być może ciaza młoda i słabo hormonu jeszcze powtórz test za dwa dni a jeśli jesteś bardzo noecierpliwa to zrób test z krwi ale myślę że jest dobrze
Dziewczyny zrobiłam test. Co o tym myślicie??? Są tam 2 kreski czy ta druga jest zbyt Słaba???
Też miałam taka druga słaba aż zrobiłam trzy żeby mieć pewność a obecnie 13 tydzień ciąży także moje gratulacje
ewentualny okres miał być za 4 dni w niedzielę dopiero. Może powtórzę rano test a w jak tez wyjdzie pozytywnie to w pt/sb pójdę na krew. Kurcze tak sie ucieszyłam mam nadzieje ze na innych testach tez będą dwie kreseczki. Pierwszy raz mi się taka pojawiła zawsze widziałam tylko 1 bez jakiegokolwiek cieniaMyślę ze to zależy najlepiej test z krwi zrobić w dniu spodzewanej miesiaczki a najszybciej 3 dni przed ile jeszcze Ci czasu do miesiączki zostało ? Ale swoją drogą jak już w 19 dc wyszła Ci druga kreska to dzidziuś rośnie
Dam znać jutro zrobię drugi test jak wyjdzie podobnie pójdę oddać krew trzymam za Ciebie kciuki!Ja chciałabym wiedzieć czy robiąc test 4 dni przed miesiączka i negatyw ewidentny czy myślicie ze jest szansa na to że jednak będzie dzidziuś ? Wiem pospieszylam się z testem ale miałam mieć dzis przeswietlenie zęba i myślałam ze może coś wykaże a tu dalej nic jestem rozczarowana ale Tobie Dirsy gratuluję i daj znać co i jak u Ciebie ja wciąż wierzę że już niedługo ujrze moje 2 kreseczke ☺