reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no to chyba gin trafił, bo właśnie taka mam :)
Działać dziś i jutro!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Hej dziewczyny.tyle piszecie że ciężko was nadrobić.ja też okres mam mieć ok 24.04 więc kilka nas będzie do testowania.:)
Ja już zaczynam mieć objawy oczywiście sobie wkrecam bol piersi choć powiem wam ze ostatnie 2 cykle nie miałam boli piersi więc może dlatego;)
Remont powoli będzie dobiegal końca ale tak naprawdę robota się zacznie tzn sprzątanie...:baffled:
Czytam was i trzymam kciuki buzki

Działać dziś i jutro!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja z kolei słyszałam ze lepiej działać już na kilka dni przed! Ja mam owulacje zawsze 11 lub 12 dc wiec zaczynamy już 8dc i później 9dc nic, 10dc znowu bzykanko, 11 dnia nic i 12 znowu bzykanko potem to już różnie bywa [emoji28] ktoś stosuje taką metodę? ;)

[emoji64]

Ja z kolei słyszałam ze lepiej działać już na kilka dni przed! Ja mam owulacje zawsze 11 lub 12 dc wiec zaczynamy już 8dc i później 9dc nic, 10dc znowu bzykanko, 11 dnia nic i 12 znowu bzykanko potem to już różnie bywa [emoji28] ktoś stosuje taką metodę? ;)

[emoji64]
Ja też wychodzę z takiego założenia, że co 2-3 dni najlepiej :) a najlepiej to przez cały cykl, a nie tylko w trakcie przewidywanej owu.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja też wychodzę z takiego założenia, że co 2-3 dni najlepiej :) a najlepiej to przez cały cykl, a nie tylko w trakcie przewidywanej owu.

qdkkj44j6bi2vbec.png
no tak, też tak robiłam ale teraz słucham się gina :) zwłaszcza że jest specjalista
i dziewczynom które do niego chodzą tez wskazywał ze bliżej owu żeby plemniki były mocniejsze.
Mi mówił tez ze nie ma żadnej różnicy czy codziennie czy co dwa dni w okolicy owu.

no tak, też tak robiłam ale teraz słucham się gina :) zwłaszcza że jest specjalista
i dziewczynom które do niego chodzą tez wskazywał ze bliżej owu żeby plemniki były mocniejsze.
Mi mówił tez ze nie ma żadnej różnicy czy codziennie czy co dwa dni w okolicy owu.
Każdy mówi co innego i bądź tu mądra :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Z tego wszystkiego wynika, że tym którym zdarzyła się wpadka to jak wygrana w totolotka. A ja głupia tak się pilnowałam całe życie, tyle okazji do seksualnych podbój przepuściłam z obawy ze zaciąże jakbym wiedziała, że tak będzie to bym się bzykała na prawo i lewo [emoji23]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Do góry