Wszystko możliweKurde... moze to śluz ze sperma była.... ja to naprawde zielona jestem w tych obserwacjach :-(
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko możliweKurde... moze to śluz ze sperma była.... ja to naprawde zielona jestem w tych obserwacjach :-(
Super wiadomości. Szkoda tylko że aniołek nadal tam jest;/ może lepiej jest im razem.Ja już po wizycie, zdjęć nie wklejam bo mam zdjęcie szyjki, aniołka i coś co przypomina dzidziusia ale nawet nie wiem która część ciała. Córka pozostaje córką .. wszystko OK, waży 329 g.
@marc haha a co chcesz sobie poprawiac?
@ciufciaibibi superancko! [emoji173]
@NeSSi leee a juz aie nastawilam na fotke no mniejsza o to, wazne, ze z corcia wszystko okej.
@Pinki_Pie witaj, napisz cos wiecej o sobie. Kurcze juz 3 a ja sie jednego nie umiem dorobic...ehh...dobra nie smutam sie juz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W takim razie powodzeniaHmm coś o sobie....
35 letnia Wrocławianka, od 11 lat w związku a od 9 lat mężatka Mama 8-letniej córki i 6-letniego syna Do 38 roku życia planowałam jeszcze jedno dziecko ale ostatecznie zdecydowaliśmy się już teraz bo robimy się z mężem za leniwi
Liczę że udało nam się strzelić gola już 12 ew. 14 kwietnia. Jestem okropnie niecierpliwą babą i jak coś chce to muszę to mieć od razu [emoji14]
Odstawiłam już swoje ulubione używki czyli winko i papierosy, zaczęłam też łykać witaminki (niestety małż się pomylił kupił mi takie bez kwasu foliowego i jutro musi go dokupić). Niby kurcze to będzie już w sumie czwarta ciążą (licząc z pierwszą którą poroniłam w 11tc.) a stresuję się tak jakby to była pierwsza
No i to w sumie chyba tyle Taka zwykła jestem
Uda moja dupa tez sie rozlewa jakoś jak ja zepne to sie trzyma a jak puszczę to tak sie rozchodzi Hehehehe
@nataala do gina warto isc od razu na usg zeby ocenic czy nie jest pozamaciczna. Mam przyjsc za 2 tygodnie sprawdzic czy w pecherzyku jest zarodek. Potem pewnie w 8tc na sprawdzenie serduszka i w 12tc na genetyczne.
Problem mam z ginem prowadzacym, po mojej historii ze starszym szukam lekarza wrecz przewrazliwionego, a 2 panie ktore chcialam nie przyjmuja prowadzenia ciazy do czerwca...