reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja już po wizycie, zdjęć nie wklejam bo mam zdjęcie szyjki, aniołka i coś co przypomina dzidziusia ale nawet nie wiem która część ciała. Córka pozostaje córką .. wszystko OK, waży 329 g. :)
Super wiadomości. Szkoda tylko że aniołek nadal tam jest;/ może lepiej jest im razem.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm coś o sobie....

35 letnia Wrocławianka, od 11 lat w związku a od 9 lat mężatka :) Mama 8-letniej córki i 6-letniego syna :) Do 38 roku życia planowałam jeszcze jedno dziecko ale ostatecznie zdecydowaliśmy się już teraz bo robimy się z mężem za leniwi ;)

Liczę że udało nam się strzelić gola już 12 ew. 14 kwietnia. Jestem okropnie niecierpliwą babą i jak coś chce to muszę to mieć od razu :p

Odstawiłam już swoje ulubione używki czyli winko i papierosy, zaczęłam też łykać witaminki (niestety małż się pomylił kupił mi takie bez kwasu foliowego i jutro musi go dokupić). Niby kurcze to będzie już w sumie czwarta ciążą (licząc z pierwszą którą poroniłam w 11tc.) a stresuję się tak jakby to była pierwsza :)

No i to w sumie chyba tyle :) Taka zwykła jestem :)

@marc haha a co chcesz sobie poprawiac? :)

@ciufciaibibi superancko! [emoji173]

@NeSSi leee a juz aie nastawilam na fotke :p no mniejsza o to, wazne, ze z corcia wszystko okej.

@Pinki_Pie witaj, napisz cos wiecej o sobie. Kurcze juz 3 a ja sie jednego nie umiem dorobic...ehh...dobra nie smutam sie juz :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Uda :-D :-D moja dupa tez sie rozlewa jakoś :p jak ja zepne to sie trzyma :-D a jak puszczę to tak sie rozchodzi Hehehehe :p

@nataala do gina warto isc od razu na usg zeby ocenic czy nie jest pozamaciczna. Mam przyjsc za 2 tygodnie sprawdzic czy w pecherzyku jest zarodek. Potem pewnie w 8tc na sprawdzenie serduszka i w 12tc na genetyczne.
Problem mam z ginem prowadzacym, po mojej historii ze starszym szukam lekarza wrecz przewrazliwionego, a 2 panie ktore chcialam nie przyjmuja prowadzenia ciazy do czerwca...

Hmm coś o sobie....

35 letnia Wrocławianka, od 11 lat w związku a od 9 lat mężatka :) Mama 8-letniej córki i 6-letniego syna :) Do 38 roku życia planowałam jeszcze jedno dziecko ale ostatecznie zdecydowaliśmy się już teraz bo robimy się z mężem za leniwi ;)

Liczę że udało nam się strzelić gola już 12 ew. 14 kwietnia. Jestem okropnie niecierpliwą babą i jak coś chce to muszę to mieć od razu [emoji14]

Odstawiłam już swoje ulubione używki czyli winko i papierosy, zaczęłam też łykać witaminki (niestety małż się pomylił kupił mi takie bez kwasu foliowego i jutro musi go dokupić). Niby kurcze to będzie już w sumie czwarta ciążą (licząc z pierwszą którą poroniłam w 11tc.) a stresuję się tak jakby to była pierwsza :)

No i to w sumie chyba tyle :) Taka zwykła jestem :)
W takim razie powodzenia

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Uda :-D :-D moja dupa tez sie rozlewa jakoś :p jak ja zepne to sie trzyma :-D a jak puszczę to tak sie rozchodzi Hehehehe :p

Aaaahahaha no ze swoja dupa mam identyko [emoji23] ale ja zostawiam w spokoju poki co, niech sie rozlewa ;) za to udom nie popuszcze! Ida na zabieg i niech lepiej sie odchudza na nim bo w domu mam tasak [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nataala do gina warto isc od razu na usg zeby ocenic czy nie jest pozamaciczna. Mam przyjsc za 2 tygodnie sprawdzic czy w pecherzyku jest zarodek. Potem pewnie w 8tc na sprawdzenie serduszka i w 12tc na genetyczne.
Problem mam z ginem prowadzacym, po mojej historii ze starszym szukam lekarza wrecz przewrazliwionego, a 2 panie ktore chcialam nie przyjmuja prowadzenia ciazy do czerwca...

Ja się boję chodzić na tak wczesne badania:/ ale to chyba przez to że przy pierwszej ciąży poleciałam jak na skrzydłach tak wcześnie i niby wsio było oki a jak na II wizytę poszłam z mężem to zamiast bijącego serca dowiedzieliśmy się że zarodek źle się rozwija i jest duże prawdopodobieństwo że poronię.

Od tamtej pory każda moja wizyta u gina z kolejnymi ciążami to był straszny stres.

Najchętniej z wizytą poczekałabym do 8/9tc. ale ze względu na wykonywaną pracę nie mogę.

Do góry