mam słaby aparat. Poczekam jeszcze parę dni, w przyszłym tygodniu mam wizytę u gina.To zrob zdjecie pokaz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam słaby aparat. Poczekam jeszcze parę dni, w przyszłym tygodniu mam wizytę u gina.To zrob zdjecie pokaz
Oj na 7 dni to nie mam co liczyc. Najdluzszy cykl jaki mialam w ciagu ostatniego roku to 32 dni.
[emoji7][emoji7][emoji7] swietnie wiadomosci, oby tak dalej [emoji1377]
[emoji33] wow ale brzucholek [emoji33] no przepiekny!!!!! [emoji7][emoji173]
Powodzenia na wizycie [emoji8]
Czytalam sporo opinii i dziewczyny sobie chwala zabieg na uda wiadomo, nie od razu Rzym zbudowano. Zadowolone byly po ilus tam zabiegach. A bede miala jeden, teraz w Polsce, kolejny jak znow bede w Polsce. Rozwlecze mi sie to w czasie ale nie pali sie a i cenowo duzo taniej jak w Holandii.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie są żadne objawy. Poczekaj na termin @i zrób test lub badanie krwi.Cześć dziewczyny to mój 2 mc staran. Dzis 18 dzień okres za 5 dni ( mam nadzieje ze nie będzie) od wczoraj od południa boli mnie dziwnie podbrzusze niby tak jak przed okresem a jednak jakos inaczej. Nimyslicie ze to dobry znak???
Witamy na naszym forum. Napisz coś o sobie powodzenia w staraniachWitam Was
Chyba mogę się dopisać do Waszego grona Od 12 kwietnia staramy się z mężem o trzecie dziecko
pozdr.
Pinkie
A no tak ty nawet w nocy działasz [emoji14]Dzisiaj juz o 6 działaliśmy a jutro znów bo mojego męża nie ma.... wraca jutro od rodziców
To nie są żadne objawy. Poczekaj na termin @i zrób test lub badanie krwi.
Witamy na naszym forum. Napisz coś o sobie powodzenia w staraniach
A no tak ty nawet w nocy działasz [emoji14]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Opowiedz coś o sobie.w jakim wieku masz dzieci?ja też staram sie trzecie.mam dwóch synów.Witam Was
Chyba mogę się dopisać do Waszego grona Od 12 kwietnia staramy się z mężem o trzecie dziecko
pozdr.
Pinkie