reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oj na 7 dni to nie mam co liczyc. Najdluzszy cykl jaki mialam w ciagu ostatniego roku to 32 dni.

[emoji7][emoji7][emoji7] swietnie wiadomosci, oby tak dalej [emoji1377]

[emoji33] wow ale brzucholek [emoji33] no przepiekny!!!!! [emoji7][emoji173]
Powodzenia na wizycie [emoji8]

Czytalam sporo opinii i dziewczyny sobie chwala zabieg na uda :) wiadomo, nie od razu Rzym zbudowano. Zadowolone byly po ilus tam zabiegach. A bede miala jeden, teraz w Polsce, kolejny jak znow bede w Polsce. Rozwlecze mi sie to w czasie ale nie pali sie a i cenowo duzo taniej jak w Holandii.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba i ja spróbuje tego zabiegu :-)

Cześć dziewczyny to mój 2 mc staran. Dzis 18 dzień okres za 5 dni ( mam nadzieje ze nie będzie;)) od wczoraj od południa boli mnie dziwnie podbrzusze niby tak jak przed okresem a jednak jakos inaczej. Nimyslicie ze to dobry znak???
To nie są żadne objawy. Poczekaj na termin @i zrób test lub badanie krwi.
Witam Was :)

Chyba mogę się dopisać do Waszego grona :) Od 12 kwietnia staramy się z mężem o trzecie dziecko :)

pozdr.
Pinkie
Witamy na naszym forum. Napisz coś o sobie;) powodzenia w staraniach
Dzisiaj juz o 6 działaliśmy :-D a jutro znów bo mojego męża nie ma.... wraca jutro od rodziców
A no tak ty nawet w nocy działasz [emoji14]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.wyrwalam dzis zęba :szok:niespodziewanie ale juz trudno.Bede miała to z głowy.wiem że pewnie mi się nie udało ale jakby co myślicie że źle zrobiłam że wyrwalam?a tam nie będę wariowac.
@Emzilka gratuluję udanej wizyty!!:)
@NeSSi super brzuszek.pięknie!
@Izabela90 gratuluję!!
@Pinki_Pie witaj i powodzenia!
@marc A Ty działaj działaj.trzymam kciuki

Heja! Bylam na usg dzis i mam juz potwierzenie. Pecherzyk ciazowy 0.78cm, zeby cokolwiek potwierdzic wiecrj musze miec usg za 2 tygodnie na razie nie ma sensu. Mimo iz z @ wynika 7tc, to przez szalejacy cykl jest to 4-5tydzien - za wczesnie na cokolwiek.
Biore dalej dupka, brzuch boli jak na okres, czasami ciagnie w pachwinie. Schiza maksymalna, do tego cos swedzi i Lactovaginal musze wziac.

reklama
Do góry