reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Anna super.Gratulacje :)Łapie ciążowe fluidki;)

U mnie dziś negatyw. Ale @dopiero w pt wiec nie tracę nadziei :)
hejka,
u mnie też negatyw, @ tez w piatek. Na dziś dzień nie mam żadnych objawów, które mogłyby dawać nadzieję, mysle, ze jednak nic z tego nie bedzie.. :\

Katia , dziękuje :)
Bertha , dokladnie do piątku jeszcze pare dni jest :) tak jak pisałam wczesniej u mojej kuzynki np po terminie spodziewanej @ dopiero pokazała sie druga kreska i to bardzo blada :p także nie ma co ,każda z nas jest inna i spróbuj jeszcze zatestowac w czwartek/piątek ;)

Ja to bede teraz codziennie testowała, tak już mam ;) ale jakos nic nie czuje, zeby bylo inaczej niz w innym cyklu.
Wiem, ze jeszcze czas, ale tak po prostu jakos wiara, że może się teraz udało, gdzies mi uciekła..

Ja to bede teraz codziennie testowała, tak już mam ;) ale jakos nic nie czuje, zeby bylo inaczej niz w innym cyklu.
Wiem, ze jeszcze czas, ale tak po prostu jakos wiara, że może się teraz udało, gdzies mi uciekła..
ja wiem, jak wiara ucieka, ale jak widac jak czlowiek odpusci tak jak ja to dzieja sie cuda, czego i Tobie zycze!

Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda :( jednak my baby to jestesmy wariatki ;) zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd :) no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*

reklama
Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda :( jednak my baby to jestesmy wariatki ;) zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd :) no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*
:):* dziękuję, ja za ciebie również :)

Do góry