Dziękuje bardzo !! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje bardzo !! :*
hejka,Anna super.Gratulacje Łapie ciążowe fluidki
U mnie dziś negatyw. Ale @dopiero w pt wiec nie tracę nadziei
ja wiem, jak wiara ucieka, ale jak widac jak czlowiek odpusci tak jak ja to dzieja sie cuda, czego i Tobie zycze!Ja to bede teraz codziennie testowała, tak już mam ale jakos nic nie czuje, zeby bylo inaczej niz w innym cyklu.
Wiem, ze jeszcze czas, ale tak po prostu jakos wiara, że może się teraz udało, gdzies mi uciekła..
Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda jednak my baby to jestesmy wariatki zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*Ja to bede teraz codziennie testowała, tak już mam ale jakos nic nie czuje, zeby bylo inaczej niz w innym cyklu.
Wiem, ze jeszcze czas, ale tak po prostu jakos wiara, że może się teraz udało, gdzies mi uciekła..
:* dziękuję, ja za ciebie równieżWiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda jednak my baby to jestesmy wariatki zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*