reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj, nie Beata, a jak tak kciuki za Ciebie trzymałam!!!
Ja teraz luzuje majty ;-) ;)i próbuje się cieszyć tym co mam. Wpadłam dziś na zwariowany pomysł kupienia świnki morskiej - pani świnki. Będzie to druga kobieta w domu, wśród 3 mężczyzn i pana Cezarego - naszego 1,5 rocznego owczarka :-) Świnka upatrzona, w czwartek prawdopodobnie dokonamy zakupu.
ja chce kupic szczurki hodowlane :)

reklama
Hej dziewczyny. Widzę że nie tylko ja swiruje co miesiąc doszukujac się objawów ciąży. Hehe. My kobiety chyba już tam mamy. Jak się bardzo chce to nie wychodzi. Wiem na przykładzie mojej siostry. W pierwsza ciążę zaszła po jakimś roku starań ale swirowala juz, zaszła akurat jak dała sobie na luz. Z drugą ciaza miała podobnie. Ja staram się trochę wyluzować chociaż to nie takie proste. Mój mąż powiedział żebym wyluzowala, jak będzie to będzie . Ale to nie takie proste. Staram się jak mogę. A co najlepsze to już drugi raz jestem w takiej sytuacji ze ja się staram o dzidziusia to nie mi się udaje tylko komuś z rodziny hehe. Dowiedziałam się że bratowa jest w ciąży. 6lat temu miałam podobna sytuacje.hehe pozdrawiam wszystkie kobietki i trzymam mocno kciuki &&&&

jeszcze nie puszczaj!! :D zostaw sobie prawa reke do glaskania, miziania świnki, ale lewą wciąż zaciskaj! :):)
super pomysł ze świnką :):) ja mam 2 koty - dziewczynki, wiec mam przewage w domu żeńską ;)
Nie puszczam, nie puszczam, póki nie ma @ jest szansa.
A świnka może będzie w czwartek, ewentualnie na zakończenie roku szkolnego w prezencie za dobre oceny młodszego, ale chyba bardziej to będzie świnka mamy a na K wypadło sprzątanie klatki :-) Już się ucieszył :)

Mam pytanie, dzisiaj mam 15dc, od kilku dni robię testy owu, wczoraj wieczorem też robiłam i moim zdaniem pozytyw, kreski prawie identyczne, niestety nie mieliśmy się czasu starać bo chłopak wychodził na nocke... Boję się, że przegapilismy najważniejszy dzień... Dzisiaj test już raczej negatywny...
Niby owu przychodzi w 24h po pozytywie, ale mam troszkę podwyższona temp. Już, jakby było po wszystkim...

Mam pytanie, dzisiaj mam 15dc, od kilku dni robię testy owu, wczoraj wieczorem też robiłam i moim zdaniem pozytyw, kreski prawie identyczne, niestety nie mieliśmy się czasu starać bo chłopak wychodził na nocke... Boję się, że przegapilismy najważniejszy dzień... Dzisiaj test już raczej negatywny...
Niby owu przychodzi w 24h po pozytywie, ale mam troszkę podwyższona temp. Już, jakby było po wszystkim...
no jak jest skok to juz po :(

U mnie dzisiaj 11 dc jutro rano ide kupić testy owulacyjne i zobaczymy. Mam nadzieje ze jeszcze mam szansę w tym miesiącu

reklama
Do góry