reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama piękne objawy ciąży :)
My jedziemy do Dźwirzyna. Pierwszy raz tam będziemy. Ja kocham Darłówko i mogłabym tylko tam jeździć :p ale dajmy szansę innym miejscowościom.

Mamuniol co się odwlecze to... wiadomo! Ja dalej trzymam kciuki! &&&

reklama
Hej kochana:)

Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwość ;) nie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej. ;)

A gdzie jedziecie nad morze???

Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...

Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo zapominają publikowac w ksiazkach ze kobieta w poczatkowej ciazy zamienia się w susło-leniwca:)

Witajcie dziewczeta !
test powtorzony w sobote, kreseczka widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759488
przesylam ciazowe fluidki tym ktore w najblizszym czasie testuja[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===
Dziewczyny przez Was to oczy wyplacze!!! :p Aniu absolutnie cudowne kreseczki! No chole*a sie poryczalam w pracy :p dobrze, ze nikogo nie ma. Ogromnie gratuluje! Zycze Ci samych cudownym dni w dwupaku, duzo zdrowka, spokoju, ksiazkowej ciazy i delektowania sie kazdym dniem :*

Czyli jednak poczekam do jutra :p dziękuje mam nadzieje że jednak moj test cos pokaze w tym 28dc :p chociaz bladziocha:) rośnijcie zdrowo ;p
3mam kciukasy &&&&&

Ania super czyli wszytko jak nalezy- kreska pięknie ciemnije- ktosiu rosnie:)

Ja dziś 29 dc... @ nie widac. Pewnie to będzie jeden z tych dluższych cykli 32-33 dniowych.. dla mnie to fatalnie bo @ trafi na sam wyjazd. Co za pech:(
Jak nic to moje klucie w 17 dc zwiastowalo owu a nie zadne tam zagniezdzenie. Cos sie poprzesuwalo i to ostro. Dzis zamowie te testy owu z neta. Moze mi ktorac przypomnoec nazwe lub podeslac linka.

Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wasze staranka. Obyscie tu nie goscily zbyt dlugo.
A jak tam ciezarowki nasze sie czują? Coraz dluzej by wymieniać. Ciaza daje wam popalic?
Mamuniol zgrzeszylabym jakbym narzekala :) ogolnie czuje sie bardzo dobrze. Cyce dokuczaja, ze na schodach musze je rekami asekurowac, rano ciezko mi cos zjesc ale jak juz zjem to jest okej, nadal odrzuca mnie od slodkiego i miesa, duzo wiecej spie ale w sumie to na prawde sa to drobnostki. Czytam jak fatalnie czuja sie inne styczniowki to ja na prawde rewelacyjnie znosze 1 trymestr :)

Hej kochana:)

Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwość ;) nie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej. ;)

A gdzie jedziecie nad morze???

Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...

Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no ta sennosc jest straszna :p pociesze Cie, ze u mnie najgorzej bylo jakos miedzy 4-6 tygodniem ale potem juz coraz lepiej. Chyba organizm sie zaczal przestawiac i dzieki temu jakos sen sie unormowal. Sluchaj swojego organizmu, to duzo daje. Jak chcesz spac i mozesz sobie na to pozwolic to spij. Ja w sobote z lozka wstalam o...17.30 [emoji33][emoji23] a o 23 juz zasypialam na kanapie :)

8tc [emoji7]

Dziewczyny przez Was to oczy wyplacze!!![emoji14]Aniu absolutnie cudowne kreseczki! No chole*a sie poryczalam w pracy[emoji14]dobrze, ze nikogo nie ma. Ogromnie gratuluje! Zycze Ci samych cudownym dni w dwupaku, duzo zdrowka, spokoju, ksiazkowej ciazy i delektowania sie kazdym dniem :*

[emoji33][emoji23]

8tc [emoji7]

Dziekuje Kochana !!! [emoji8]
i teraz ja sie zryczalam w pracy [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

Paraplu , dziękuje kochana :* mnie znowu zaczyna pobolewać podbrzusze jak zawsze przed @ ;P ale zobaczymy :p narazie mam krótką przerwe i czytam genialną książke ;) W oczekiwaniu na dziecko , Heidi Murkoff ;p

reklama
Do góry