reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda :( jednak my baby to jestesmy wariatki ;) zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd :) no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*
Kochane ja też byłam przekonane ze tę bóle zwiastuja @@@ ... byłam pewna na 100% ze przyjdzie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda :( jednak my baby to jestesmy wariatki ;) zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd :) no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*
najgorsze jest wypatrywanie objawow :( ja wiem po sobie, w cyklu gdzie zaszlam nie szukalam objawow, baaa jak sie pojawily to mowilam, nie to nie ciaza..ehh a w cyklach gdzie sie nie udawalo to byl ogrom objawow

Poki nie ma @ nic straconego nawet jesli wychodza negatywy. Zawsze za przyklad podaje moja przyjaciolke, jej 2 kreski wyszly dopiero na przelomie 7 i 8tc. Wszystkie wczesniejsze testy byly negatywne.

8tc [emoji7]

Poki nie ma @ nic straconego nawet jesli wychodza negatywy. Zawsze za przyklad podaje moja przyjaciolke, jej 2 kreski wyszly dopiero na przelomie 7 i 8tc. Wszystkie wczesniejsze testy byly negatywne.

8tc [emoji7]
to aż dziwne :):) jakie ona testy uzywala? :) chyba ze np tyle pije, ze zawsze ma mocno rozrzedzony mocz i nie wychwytuje HcG :)

najgorsze jest wypatrywanie objawow :( ja wiem po sobie, w cyklu gdzie zaszlam nie szukalam objawow, baaa jak sie pojawily to mowilam, nie to nie ciaza..ehh a w cyklach gdzie sie nie udawalo to byl ogrom objawow
No ja kiedyś tak mialam , jak nie planowalismy jeszcze , ze przed @ czulam sie strasznie , nudnosci , ba nawet zgage mialam , senna bylam , brak okresu , brak bóli brzucha .. Wiec po paru dniach braku @ zrobilam teścik ktory oczywiscie wyszedł negatywnie a @ pojawil sie 15 min pozniej :)

No ja kiedyś tak mialam , jak nie planowalismy jeszcze , ze przed @ czulam sie strasznie , nudnosci , ba nawet zgage mialam , senna bylam , brak okresu , brak bóli brzucha .. Wiec po paru dniach braku @ zrobilam teścik ktory oczywiscie wyszedł negatywnie a @ pojawil sie 15 min pozniej :)
ja przed kazda @ mialam zawsze takie mdlosci, ze odlot i slabo mis ie robilo

hejka,
u mnie też negatyw, @ tez w piatek. Na dziś dzień nie mam żadnych objawów, które mogłyby dawać nadzieję, mysle, ze jednak nic z tego nie bedzie.. :\
Oj, nie Beata, a jak tak kciuki za Ciebie trzymałam!!!
Ja teraz luzuje majty ;-) ;)i próbuje się cieszyć tym co mam. Wpadłam dziś na zwariowany pomysł kupienia świnki morskiej - pani świnki. Będzie to druga kobieta w domu, wśród 3 mężczyzn i pana Cezarego - naszego 1,5 rocznego owczarka :-) Świnka upatrzona, w czwartek prawdopodobnie dokonamy zakupu.

Ja teraz luzuje majty ;-) ;)i próbuje się cieszyć tym co mam. Wpadłam dziś na zwariowany pomysł kupienia świnki morskiej - pani świnki. Będzie to druga kobieta w domu, wśród 3 mężczyzn i pana Cezarego - naszego 1,5 rocznego owczarka :-) Świnka upatrzona, w czwartek prawdopodobnie dokonamy zakupu.
I super! My mamy też drugą kobietke w domu... psinke :)

34bwcsqvxs7xh9od.png

reklama

jeszcze nie puszczaj!! :D zostaw sobie prawa reke do glaskania, miziania świnki, ale lewą wciąż zaciskaj! :):)
super pomysł ze świnką :):) ja mam 2 koty - dziewczynki, wiec mam przewage w domu żeńską ;)

Do góry