reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda :( jednak my baby to jestesmy wariatki ;) zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd :) no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*
Kochane ja też byłam przekonane ze tę bóle zwiastuja @@@ ... byłam pewna na 100% ze przyjdzie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem co czujesz bo mi tez w głowie pojawia się jedna myśl , ze te bóle w podbrzuszu które czuje sa idealne w czasie i takie same jak przed @ .. Więc na pewno w tym cyklu sie nie uda :( jednak my baby to jestesmy wariatki ;) zamiast sie wyluzowac to ciągle sprawdzamy , liczymy , testujemy , szukamy wczesnych objawów itp itd :) no cóz bede trzymac za Ciebie kciuki :*
najgorsze jest wypatrywanie objawow :( ja wiem po sobie, w cyklu gdzie zaszlam nie szukalam objawow, baaa jak sie pojawily to mowilam, nie to nie ciaza..ehh a w cyklach gdzie sie nie udawalo to byl ogrom objawow

Poki nie ma @ nic straconego nawet jesli wychodza negatywy. Zawsze za przyklad podaje moja przyjaciolke, jej 2 kreski wyszly dopiero na przelomie 7 i 8tc. Wszystkie wczesniejsze testy byly negatywne.

8tc [emoji7]

Poki nie ma @ nic straconego nawet jesli wychodza negatywy. Zawsze za przyklad podaje moja przyjaciolke, jej 2 kreski wyszly dopiero na przelomie 7 i 8tc. Wszystkie wczesniejsze testy byly negatywne.

8tc [emoji7]
to aż dziwne :):) jakie ona testy uzywala? :) chyba ze np tyle pije, ze zawsze ma mocno rozrzedzony mocz i nie wychwytuje HcG :)

najgorsze jest wypatrywanie objawow :( ja wiem po sobie, w cyklu gdzie zaszlam nie szukalam objawow, baaa jak sie pojawily to mowilam, nie to nie ciaza..ehh a w cyklach gdzie sie nie udawalo to byl ogrom objawow
No ja kiedyś tak mialam , jak nie planowalismy jeszcze , ze przed @ czulam sie strasznie , nudnosci , ba nawet zgage mialam , senna bylam , brak okresu , brak bóli brzucha .. Wiec po paru dniach braku @ zrobilam teścik ktory oczywiscie wyszedł negatywnie a @ pojawil sie 15 min pozniej :)

No ja kiedyś tak mialam , jak nie planowalismy jeszcze , ze przed @ czulam sie strasznie , nudnosci , ba nawet zgage mialam , senna bylam , brak okresu , brak bóli brzucha .. Wiec po paru dniach braku @ zrobilam teścik ktory oczywiscie wyszedł negatywnie a @ pojawil sie 15 min pozniej :)
ja przed kazda @ mialam zawsze takie mdlosci, ze odlot i slabo mis ie robilo

hejka,
u mnie też negatyw, @ tez w piatek. Na dziś dzień nie mam żadnych objawów, które mogłyby dawać nadzieję, mysle, ze jednak nic z tego nie bedzie.. :\
Oj, nie Beata, a jak tak kciuki za Ciebie trzymałam!!!
Ja teraz luzuje majty ;-) ;)i próbuje się cieszyć tym co mam. Wpadłam dziś na zwariowany pomysł kupienia świnki morskiej - pani świnki. Będzie to druga kobieta w domu, wśród 3 mężczyzn i pana Cezarego - naszego 1,5 rocznego owczarka :-) Świnka upatrzona, w czwartek prawdopodobnie dokonamy zakupu.

Ja teraz luzuje majty ;-) ;)i próbuje się cieszyć tym co mam. Wpadłam dziś na zwariowany pomysł kupienia świnki morskiej - pani świnki. Będzie to druga kobieta w domu, wśród 3 mężczyzn i pana Cezarego - naszego 1,5 rocznego owczarka :-) Świnka upatrzona, w czwartek prawdopodobnie dokonamy zakupu.
I super! My mamy też drugą kobietke w domu... psinke :)

34bwcsqvxs7xh9od.png

reklama

jeszcze nie puszczaj!! :D zostaw sobie prawa reke do glaskania, miziania świnki, ale lewą wciąż zaciskaj! :):)
super pomysł ze świnką :):) ja mam 2 koty - dziewczynki, wiec mam przewage w domu żeńską ;)

Do góry