reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan, w dniu spodziewanej @ tez mialam 2 kreseczki, tylko testowa blada byla, dlatego powtarzalam.
Takze smialo dzialaj i rosnij z nami [emoji12] [emoji1] [emoji8] [emoji7]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

reklama
Witajcie dziewczeta !
test powtorzony w sobote, kreseczka widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759488
przesylam ciazowe fluidki tym ktore w najblizszym czasie testuja[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Mocna krecha! Super. [emoji4] [emoji4] [emoji4] Dbajcie o siebie. [emoji255]
Anna super.Gratulacje :)Łapie ciążowe fluidki;)

U mnie dziś negatyw. Ale @dopiero w pt wiec nie tracę nadziei :)
I słusznie. Dziś dopiero poniedziałek, więc nie można tracić nadziei. [emoji4]

Anna , no to jest nadzieja dla mnie :) u mnie byłaby to pierwsza ciąża dlatego świruje:p nawet wczoraj jak mnie brzuch pobolewał to wmawiałam sobie,że to nic innego jak @ na 10000% ;p takze jutro tez z rana dam od razu znac co i jak :*
Ellena, dokladnie tak jak mówi Anulka , slusznie nie ma co tracic nadziei :) mojej kuzynce pozytywny wyszedł po paru dniach od spodziewanej@ i to jeszcze taka jaśniutka kreseczka:)

Witajcie dziewczeta !
test powtorzony w sobote, kreseczka widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759488
przesylam ciazowe fluidki tym ktore w najblizszym czasie testuja[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Moje gratulacje. Super.

Mam pytanie do Was :(
W czwartek miałam mieć owulację, - w czwartek też zachorowałam na anginę,- dostałam antybiotyk. Mniemam, że owu się przesunęła - starania odłożyliśmy. Od czwartku nadal śluz płodny (przeźroczysty sporo). Dzisiaj doszła gorączka 38 C i ból jajnika aż promieniuje do krzyża i pachwiny udowej :unsure: zastanawiam się co się dzieje ..dodam, że ledwo żyję. Przeciwbólowe nie pomagają ...to może być owu ? czy przydatki ? nadal biorę antybiotyk ..i nie wiem jaka jest tego przyczyna ... gardło jak na złość już nie boli:unsure:
Nessi ja niestety nie znam się na tym :(
Sroda/Czwartek a we wtorek chce zrobic test o ile @ mnie nie zaskoczy ;p

W niedzielę rano dostałam @, więc jednak too była po prostu kreska kontrolna, taki rowek, zagłębienie.
Ok szkoda... tulam.
Witajcie dziewczeta !

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Super . Widzimy się na lutowkach.
Anna super.Gratulacje :)Łapie ciążowe fluidki;)

U mnie dziś negatyw. Ale @dopiero w pt wiec nie tracę nadziei :)
Trzymam kciuki!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania super czyli wszytko jak nalezy- kreska pięknie ciemnije- ktosiu rosnie:)

Ja dziś 29 dc... @ nie widac. Pewnie to będzie jeden z tych dluższych cykli 32-33 dniowych.. dla mnie to fatalnie bo @ trafi na sam wyjazd. Co za pech:(
Jak nic to moje klucie w 17 dc zwiastowalo owu a nie zadne tam zagniezdzenie. Cos sie poprzesuwalo i to ostro. Dzis zamowie te testy owu z neta. Moze mi ktorac przypomnoec nazwe lub podeslac linka.

Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wasze staranka. Obyscie tu nie goscily zbyt dlugo.
A jak tam ciezarowki nasze sie czują? Coraz dluzej by wymieniać. Ciaza daje wam popalic?

Cześć!

Anna no krechy jak marzenie!!! :D Jeszcze raz gratuluję :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mamuniol może jeszcze nic straconego?

Nessi niestety nie znam się na tym :(

U mnie @ wypadnie też na sam początek wyjazdu nad morze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W ogóle u mnei kicha z cyklami :( popsułam się. Ostatni trwał 22 dni w tym 7 dni mocnego krwawienia, a potem 3 dni plamienia :( podbrzusze i jajniki czułam cały cykl :( a wczoraj był 22 dzień cyklu i znowu plamienia :( Mam rok, żeby doprowadzić wszystko do porządku. Dziś umówię się do lekarza, bo to nie jest normalnie.

A dziś jestem taka wypluta, że najchętniej poszłabym spać. A tu dopiero godz 9 :confused2:

Miłego dnia wszystkim!

Ania super czyli wszytko jak nalezy- kreska pięknie ciemnije- ktosiu rosnie:)

Ja dziś 29 dc... @ nie widac. Pewnie to będzie jeden z tych dluższych cykli 32-33 dniowych.. dla mnie to fatalnie bo @ trafi na sam wyjazd. Co za pech:(
Jak nic to moje klucie w 17 dc zwiastowalo owu a nie zadne tam zagniezdzenie. Cos sie poprzesuwalo i to ostro. Dzis zamowie te testy owu z neta. Moze mi ktorac przypomnoec nazwe lub podeslac linka.

Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wasze staranka. Obyscie tu nie goscily zbyt dlugo.
A jak tam ciezarowki nasze sie czują? Coraz dluzej by wymieniać. Ciaza daje wam popalic?
Hej kochana:)

Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwość ;) nie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej. ;)
Cześć!

Anna no krechy jak marzenie!!! :D Jeszcze raz gratuluję :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mamuniol może jeszcze nic straconego?

Nessi niestety nie znam się na tym :(

U mnie @ wypadnie też na sam początek wyjazdu nad morze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W ogóle u mnei kicha z cyklami :( popsułam się. Ostatni trwał 22 dni w tym 7 dni mocnego krwawienia, a potem 3 dni plamienia :( podbrzusze i jajniki czułam cały cykl :( a wczoraj był 22 dzień cyklu i znowu plamienia :( Mam rok, żeby doprowadzić wszystko do porządku. Dziś umówię się do lekarza, bo to nie jest normalnie.

A dziś jestem taka wypluta, że najchętniej poszłabym spać. A tu dopiero godz 9 :confused2:

Miłego dnia wszystkim!
A gdzie jedziecie nad morze???

Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...

Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...

reklama
Hej kochana:)

Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwość ;) nie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej. ;)

A gdzie jedziecie nad morze???

Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...

Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...

My jesziemy do chorwacji na 2 tygodnie:)

U nas nasienie sredniej jakpaci, watpie,ze potrafi dotrwac, wiec licze ze ostatni raz w 15dc a pozniej w 19dc i szans nie ma zeby daly rade zolniezyki:) stad moja pewnosć. Dodatkowo jeszcze negatywny test nie pozostawia zludzen:)

Do góry