reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan, w dniu spodziewanej @ tez mialam 2 kreseczki, tylko testowa blada byla, dlatego powtarzalam.
Takze smialo dzialaj i rosnij z nami [emoji12] [emoji1] [emoji8] [emoji7]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
===Dwóch chłopców juz mamy:-D ===

reklama
Witajcie dziewczeta !
test powtorzony w sobote, kreseczka widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759488
przesylam ciazowe fluidki tym ktore w najblizszym czasie testuja[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Mocna krecha! Super. [emoji4] [emoji4] [emoji4] Dbajcie o siebie. [emoji255]
Anna super.Gratulacje :)Łapie ciążowe fluidki;)

U mnie dziś negatyw. Ale @dopiero w pt wiec nie tracę nadziei :)
I słusznie. Dziś dopiero poniedziałek, więc nie można tracić nadziei. [emoji4]

Anna , no to jest nadzieja dla mnie :) u mnie byłaby to pierwsza ciąża dlatego świruje:p nawet wczoraj jak mnie brzuch pobolewał to wmawiałam sobie,że to nic innego jak @ na 10000% ;p takze jutro tez z rana dam od razu znac co i jak :*
Ellena, dokladnie tak jak mówi Anulka , slusznie nie ma co tracic nadziei :) mojej kuzynce pozytywny wyszedł po paru dniach od spodziewanej@ i to jeszcze taka jaśniutka kreseczka:)

Witajcie dziewczeta !
test powtorzony w sobote, kreseczka widoczna golym okiem [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji307] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Zobacz załącznik 759488
przesylam ciazowe fluidki tym ktore w najblizszym czasie testuja[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Moje gratulacje. Super.

Mam pytanie do Was :(
W czwartek miałam mieć owulację, - w czwartek też zachorowałam na anginę,- dostałam antybiotyk. Mniemam, że owu się przesunęła - starania odłożyliśmy. Od czwartku nadal śluz płodny (przeźroczysty sporo). Dzisiaj doszła gorączka 38 C i ból jajnika aż promieniuje do krzyża i pachwiny udowej :unsure: zastanawiam się co się dzieje ..dodam, że ledwo żyję. Przeciwbólowe nie pomagają ...to może być owu ? czy przydatki ? nadal biorę antybiotyk ..i nie wiem jaka jest tego przyczyna ... gardło jak na złość już nie boli:unsure:
Nessi ja niestety nie znam się na tym :(
Sroda/Czwartek a we wtorek chce zrobic test o ile @ mnie nie zaskoczy ;p

W niedzielę rano dostałam @, więc jednak too była po prostu kreska kontrolna, taki rowek, zagłębienie.
Ok szkoda... tulam.
Witajcie dziewczeta !

2nn3yx8dg37nn3lj.png
Super . Widzimy się na lutowkach.
Anna super.Gratulacje :)Łapie ciążowe fluidki;)

U mnie dziś negatyw. Ale @dopiero w pt wiec nie tracę nadziei :)
Trzymam kciuki!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania super czyli wszytko jak nalezy- kreska pięknie ciemnije- ktosiu rosnie:)

Ja dziś 29 dc... @ nie widac. Pewnie to będzie jeden z tych dluższych cykli 32-33 dniowych.. dla mnie to fatalnie bo @ trafi na sam wyjazd. Co za pech:(
Jak nic to moje klucie w 17 dc zwiastowalo owu a nie zadne tam zagniezdzenie. Cos sie poprzesuwalo i to ostro. Dzis zamowie te testy owu z neta. Moze mi ktorac przypomnoec nazwe lub podeslac linka.

Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wasze staranka. Obyscie tu nie goscily zbyt dlugo.
A jak tam ciezarowki nasze sie czują? Coraz dluzej by wymieniać. Ciaza daje wam popalic?

Cześć!

Anna no krechy jak marzenie!!! :D Jeszcze raz gratuluję :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mamuniol może jeszcze nic straconego?

Nessi niestety nie znam się na tym :(

U mnie @ wypadnie też na sam początek wyjazdu nad morze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W ogóle u mnei kicha z cyklami :( popsułam się. Ostatni trwał 22 dni w tym 7 dni mocnego krwawienia, a potem 3 dni plamienia :( podbrzusze i jajniki czułam cały cykl :( a wczoraj był 22 dzień cyklu i znowu plamienia :( Mam rok, żeby doprowadzić wszystko do porządku. Dziś umówię się do lekarza, bo to nie jest normalnie.

A dziś jestem taka wypluta, że najchętniej poszłabym spać. A tu dopiero godz 9 :confused2:

Miłego dnia wszystkim!

Ania super czyli wszytko jak nalezy- kreska pięknie ciemnije- ktosiu rosnie:)

Ja dziś 29 dc... @ nie widac. Pewnie to będzie jeden z tych dluższych cykli 32-33 dniowych.. dla mnie to fatalnie bo @ trafi na sam wyjazd. Co za pech:(
Jak nic to moje klucie w 17 dc zwiastowalo owu a nie zadne tam zagniezdzenie. Cos sie poprzesuwalo i to ostro. Dzis zamowie te testy owu z neta. Moze mi ktorac przypomnoec nazwe lub podeslac linka.

Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wasze staranka. Obyscie tu nie goscily zbyt dlugo.
A jak tam ciezarowki nasze sie czują? Coraz dluzej by wymieniać. Ciaza daje wam popalic?
Hej kochana:)

Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwość ;) nie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej. ;)
Cześć!

Anna no krechy jak marzenie!!! :D Jeszcze raz gratuluję :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mamuniol może jeszcze nic straconego?

Nessi niestety nie znam się na tym :(

U mnie @ wypadnie też na sam początek wyjazdu nad morze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W ogóle u mnei kicha z cyklami :( popsułam się. Ostatni trwał 22 dni w tym 7 dni mocnego krwawienia, a potem 3 dni plamienia :( podbrzusze i jajniki czułam cały cykl :( a wczoraj był 22 dzień cyklu i znowu plamienia :( Mam rok, żeby doprowadzić wszystko do porządku. Dziś umówię się do lekarza, bo to nie jest normalnie.

A dziś jestem taka wypluta, że najchętniej poszłabym spać. A tu dopiero godz 9 :confused2:

Miłego dnia wszystkim!
A gdzie jedziecie nad morze???

Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...

Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...

reklama
Hej kochana:)

Bo Przytulanki maja byc cały czasjak tylko jest możliwość ;) nie tylko w dni płodne. A testy owulacyjne jak najbardziej. ;)

A gdzie jedziecie nad morze???

Jak mi ktoś powie że mdlosci zaczynają do po 6 tygodniu... to zabije.. od rana mnie męczą masakrycznie! Mam nadzieję ze będzie tak jak w pierwsZej ciąży ze obędzie się bez tulania z kibelkiem...

Paraplu... już wiem o co chodzi z tą sennoscia. .. zasypialabym wszędzie gdzie się da! Godzina 22 a ja już w krainie morfeusza... gdzie normalnie chodziłam spać o 24-1 w nocy... mąż się śmieje że znowu idę spać...

My jesziemy do chorwacji na 2 tygodnie:)

U nas nasienie sredniej jakpaci, watpie,ze potrafi dotrwac, wiec licze ze ostatni raz w 15dc a pozniej w 19dc i szans nie ma zeby daly rade zolniezyki:) stad moja pewnosć. Dodatkowo jeszcze negatywny test nie pozostawia zludzen:)

Do góry