reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niektórym chwilę przed @ spada
@marc , jak tam nocka???
Kobietki, jak się nazywają badania nasienia. Mój M mówi, że zrobi te podstawowe żeby nie było, że tylko ja wszystko a może faktycznie u niego coś nue gra . Szukam w Zielonej Górze, ale nie mogę znaleźć. Może któraś jest z lubuskiego???

Moze sie nazywać zwyczajnie badanie nasienia albo seminogram. Wpisując w Google wyskoczyła mi informacja ze w laboratorium medica robią. Zadzwoń do nich bo na stronie nie maja jasnej informacji ale na jakimś forum ktoś napisał ze tam robią, ale nie we wszystkie dni.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oczekiwanie hmm jak się nazywa.. po prostu badanie nasienia i dobrze, żeby to podstawowe badanie było rozszerzone o morfologie ( czyli budowę plemników ) :)
No właśnie wpisuje w Google i nie mogę nic znaleźć, chyba go w Szczecinie umówię bo tam jest klinika vitrolive. Tam napewno robią. W zwykłym laboratorium chyba tego nie robią???
@bertha dziękuję za podpowiedź

Aaaaaa dziewczyny ratunku! Ostatni okres z odstawienia tabsow mialam 2 marca, po 28 dn8ach zero okresu objawy typowe na ciaze ale testy i bhcg negatywne. Lekarz przepisal mi duphaston na 10 dni na wywolanie okresu. Od wczoraj juz nie biore ale bardzo przytylam i poczytalam w necie czy to moze byc od duphadtonu. Przy okazji czytalam ze pi 10 dniach jak chce odstawic dupka to misze zrobic test. Bez przekonania zrobilam, bo w koncu w tym cyklu wszystko negatywne a teraz dupek byl na wywolanie. No i rano dzis robie test zupelnie bez przekonania i 2 grube vardzo wyrazne krechy. To mozliwe? Czy moze mi sie hormowy tak pokrecily juz? Po poludniu pojafe do apteki po kolejne testy bo az nie wierze... jak to mozliwe ze bylo wdzystko ujemne w 30dc (czyli poczatek kwietnia) a dzis 2 kreski??

Aaaaaa dziewczyny ratunku! Ostatni okres z odstawienia tabsow mialam 2 marca, po 28 dn8ach zero okresu objawy typowe na ciaze ale testy i bhcg negatywne. Lekarz przepisal mi duphaston na 10 dni na wywolanie okresu. Od wczoraj juz nie biore ale bardzo przytylam i poczytalam w necie czy to moze byc od duphadtonu. Przy okazji czytalam ze pi 10 dniach jak chce odstawic dupka to misze zrobic test. Bez przekonania zrobilam, bo w koncu w tym cyklu wszystko negatywne a teraz dupek byl na wywolanie. No i rano dzis robie test zupelnie bez przekonania i 2 grube vardzo wyrazne krechy. To mozliwe? Czy moze mi sie hormowy tak pokrecily juz? Po poludniu pojafe do apteki po kolejne testy bo az nie wierze... jak to mozliwe ze bylo wdzystko ujemne w 30dc (czyli poczatek kwietnia) a dzis 2 kreski??
Po odstawieniu ciężko przewidzieć owulacje więc wszystko jest możliwe. To nie jest normalny cykl gdzie wszystko ma swój czas bo hormony wracają do normy w swoim tempie.

Witam sie i ja :)

Lanvin piekny wykres oby temp dalej tak pieknie sie trzymala [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Oczekiwanie za Ciebie tez trzymam mimo spadku zeby jutro milo Cie zaskoczyla i pieknie poszybowala w gore [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Marc to nocka pracowita jak i u mnie ;) tez przyjelam taktyke co 2 dzien [emoji4]

Pokazuj testa kobieto na piękny początek dnia :):, cichutko gratuluję

reklama

Wow, super niespodzianka!!!! :)
Kochana, prawdopodobnie w terminie jak robiłaś w 30dc testy to chwile przed miałaś dopiero przesunięta owulacje i wtedy zaszłaś :) przytulanki były? To pokazuj testa z krechami!!!

No i nie przerywaj dupka!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry