reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@basia89 przykro :/ ... oby maj był szczęśliwy [emoji6]

@Jola8986 kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Dzięki dziewczyny na miłe słowa [emoji8]
Ja zostałam w domu już do świat, bo przeziębienie mnie meczy i nie wydaje się odpuszczać [emoji17] już nie wiem co brać ... naturalsy zaliczam jeden po drogim ale co rano czuje się fatalnie :/

Miłego dnia moje lejdisy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam kiedyś jakiegoś kwiatka, ale przeczytałam, że jest trujący dla kotów i go oddałam. Teraz chce znalezc cos, co nie będzie trujące, może kaktus [emoji266] [emoji12]

Mi też Facelle pokazał w 14 dc pozytyw, a owu była dopiero w 26 dc, także musisz się uzbroic w cierpliwość :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
To jakieś liche te testy są :/

zrobiłam 2testy 25. Na bobo vizir, na pink cień cienia cienia cienia. Albo coś się dzieje i ciekawe czy tym razem dłużej czy to tamta ciąża zamyka drzwi. Przynajmniej w razie w gin powinien mnie jakoś zabezpieczyć. Jak mój mnie tym razem zawiedzie, to nie wiem co zrobię i gdzie będę szukać

Pokaż! :)

To jakieś liche te testy są :/

Może po prostu są za bardzo czułe :) U mnie np. temperatura pokazuje jakby wtedy miała być owu, ale się rozmyśliła, bo na 4 dzień temp spadła, choć początkowo rosła :)

@Emsi* , życzę dużo zdrowia :) A teraz pokaż brzusio :D

Ostatnia edycja:
Hej. Dziewczyny poradzcie mi coś bo ja już nic nie rozumiem. @ przyszła 3.04 cykl miałam 27 dniowy. @trwała łącznie z końcowym plamieniem 6 dni. 9 dc zerwał mnie jajnik z rana zrobiłam test owu (facelle) wyszedł pozytyw temp. 36.34 10 dc. Test pozytywny temp. 36.23 dzisiaj 11 dc 36.42 druga kreska już blada:confused: co tu jest w końcu grane:(

Mogła być teraz, ale tak naprawdę okaże się na wykresie. Jak temperatura wzrośnie, znaczy że była teraz. Może być też jak u Lanvin w tym cyklu, że przyjdzie później. No owu nie ogarniesz tak nam w tych cyklach miesza [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was dziewczynki przed świątecznie [emoji846]
Idę zaraz na paznokcie, trochę słabo tak przed sprzątaniem [emoji12] listę zakupów muszę zrobić.
Szukam przepisu na dobre ciasto z kremem. Ktoś coś? Ostatnio zawsze robię 3bita i rafaello, ale coś innego tym razem bym zrobiła. Co pieczecie, bo szukam inspiracji [emoji3]

A co do wyprowadzania dziecka z naszego łóżka to zrobiliśmy z tego wielkie wydarzenie. Kupiliśmy młodszemu nową pościel, chyba wtedy z supermanem, nakleiliśmy takie świecące gwiazdki na ścianę i sufit. No i kupiliśmy lampkę nocną, która całą noc się świeci [emoji846] Zadziałało [emoji3] czasem jeszcze przychodził, ale coraz rzadziej [emoji846]

Witam was dziewczynki przed świątecznie [emoji846]
Idę zaraz na paznokcie, trochę słabo tak przed sprzątaniem [emoji12] listę zakupów muszę zrobić.
Szukam przepisu na dobre ciasto z kremem. Ktoś coś? Ostatnio zawsze robię 3bita i rafaello, ale coś innego tym razem bym zrobiła. Co pieczecie, bo szukam inspiracji [emoji3]

Ja uwielbiam marchewkowe z masą z kaszy manny, mniam! A musi być koniecznie z kremem? Znalazłam fajny przepis na babkę i planuje zrobić :) Albo takie czekoladowe: Link do: Szybkie gotowanie: Ciasto z ciecierzycy bez cukru, mąki, tłuszczu i glutenu, masę też możesz do tego jakąś dorobić :)

@andzelika87 tak naprawdę, czy owu była wczoraj, to dowiesz się za jakieś 2-3 dni, jak temperatura wzrośnie, teraz masz co prawda skok o 0,2 ale nie wiadomo jak będzie jutro, musisz sprawdzać i działać! Także boboseksy uskuteczniajcie nadal :) a najlepiej wrzuć wykres, to zobaczymy jak to wygląda.

A co do wyprowadzania dziecka z naszego łóżka to zrobiliśmy z tego wielkie wydarzenie. Kupiliśmy młodszemu nową pościel, chyba wtedy z supermanem, nakleiliśmy takie świecące gwiazdki na ścianę i sufit. No i kupiliśmy lampkę nocną, która całą noc się świeci [emoji846] Zadziałało [emoji3] czasem jeszcze przychodził, ale coraz rzadziej [emoji846]

Mój niedawno nową pościel dostał, a na jakieś gwiazdki itp jest za duży, także widzisz...została nam póki co tablica motywująca i możliwość wybrania nagrody - jakieś wyjście do kina, na lody, do sali zabaw, albo coś w tym stylu.

reklama
Do góry