reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Basia, nie...:(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Niestety.. jak w zegarku.. pisałam, że czułam owu dwa dni wcześniej i się nie pomyliłam bo i @ przyszła dwa dni wcześniej.. owu czuje za każdym razem, wiem kiedy działać a i tak nic z tego.. [emoji27]

Co do spania.. twój synek chociaż przychodzi a mój książę co noc mnie woła do siebie [emoji53] około 2-3 woła, że chce siku to idę z nim a pózniej muszę iść do jego łóżka.. także ja śpię pół nocy z jednym facetem a pół z drugim [emoji12] rzadko kiedy mnie nie woła..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety.. jak w zegarku.. pisałam, że czułam owu dwa dni wcześniej i się nie pomyliłam bo i @ przyszła dwa dni wcześniej.. owu czuje za każdym razem, wiem kiedy działać a i tak nic z tego.. [emoji27]

Co do spania.. twój synek chociaż przychodzi a mój książę co noc mnie woła do siebie [emoji53] około 2-3 woła, że chce siku to idę z nim a pózniej muszę iść do jego łóżka.. także ja śpię pół nocy z jednym facetem a pół z drugim [emoji12] rzadko kiedy mnie nie woła..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przekichane...Ale Twój jest młodszy, a mój idzie zaraz do szkoły :( im później, tym trudniej jest oduczyć :(

Basia...musi się w końcu udać! Prędzej, czy później, damy radę :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

dzień dobry, kolejny dzień z ponurą aurą, a liczyłam na ładne święta w plenerze. Dziś na humor fryzjer, a na cudne zakończenie dnia gin.
W domu niezły syf, stopień przygotowania do świąt- mniej niż zero, ale się nie spinam.
Wczoraj przyszły moje bambusy na balkon :) szkoda że tak zimno, bo bym posprzatala i posadziła licząc że kot nie zeżre

dzień dobry, kolejny dzień z ponurą aurą, a liczyłam na ładne święta w plenerze. Dziś na humor fryzjer, a na cudne zakończenie dnia gin.
W domu niezły syf, stopień przygotowania do świąt- mniej niż zero, ale się nie spinam.
Wczoraj przyszły moje bambusy na balkon :) szkoda że tak zimno, bo bym posprzatala i posadziła licząc że kot nie zeżre
Macie w domu jakieś kwiatki przy kocie?? U nas ani jednego póki co, ale jak się przeprowadzimy niedługo na swoje, to chcę coś kupić, tylko nie bardzo wiem co...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Macie w domu jakieś kwiatki przy kocie?? U nas ani jednego póki co, ale jak się przeprowadzimy niedługo na swoje, to chcę coś kupić, tylko nie bardzo wiem co...

qdkkj44j6bi2vbec.png
nie mam dużo przez brak miejsca w sumie same grubosze w różnych wersjach i zamiokulkas. Miałam takie "bonsai" trawkę to zeżarł, storczyki pozbawia kwiatów. Boję się, że bambus będzie atrakcyjny, ale zobaczymy. Chyba go zabezpiecze póki się nie rozkrzewi i nie urośnie do 1.5

Hej. Dziewczyny poradzcie mi coś bo ja już nic nie rozumiem. @ przyszła 3.04 cykl miałam 27 dniowy. @trwała łącznie z końcowym plamieniem 6 dni. 9 dc zerwał mnie jajnik z rana zrobiłam test owu (facelle) wyszedł pozytyw temp. 36.34 10 dc. Test pozytywny temp. 36.23 dzisiaj 11 dc 36.42 druga kreska już blada:confused: co tu jest w końcu grane:(

nie mam dużo przez brak miejsca w sumie same grubosze w różnych wersjach i zamiokulkas. Miałam takie "bonsai" trawkę to zeżarł, storczyki pozbawia kwiatów. Boję się, że bambus będzie atrakcyjny, ale zobaczymy. Chyba go zabezpiecze póki się nie rozkrzewi i nie urośnie do 1.5
Ja miałam kiedyś jakiegoś kwiatka, ale przeczytałam, że jest trujący dla kotów i go oddałam. Teraz chce znalezc cos, co nie będzie trujące, może kaktus [emoji266] [emoji12]

Hej. Dziewczyny poradzcie mi coś bo ja już nic nie rozumiem. @ przyszła 3.04 cykl miałam 27 dniowy. @trwała łącznie z końcowym plamieniem 6 dni. 9 dc zerwał mnie jajnik z rana zrobiłam test owu (facelle) wyszedł pozytyw temp. 36.34 10 dc. Test pozytywny temp. 36.23 dzisiaj 11 dc 36.42 druga kreska już blada:confused: co tu jest w końcu grane:(
Mi też Facelle pokazał w 14 dc pozytyw, a owu była dopiero w 26 dc, także musisz się uzbroic w cierpliwość :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
zrobiłam 2testy 25. Na bobo vizir, na pink cień cienia cienia cienia. Albo coś się dzieje i ciekawe czy tym razem dłużej czy to tamta ciąża zamyka drzwi. Przynajmniej w razie w gin powinien mnie jakoś zabezpieczyć. Jak mój mnie tym razem zawiedzie, to nie wiem co zrobię i gdzie będę szukać

Do góry