reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emsi, jakim cudem to juz tak daleko??? :) czas leci!!!
Piękny miś haribo!!!! :)

Gratulacje, ale miła niespodzianka! Trzymam kciuki zeby teraz było dobrze :)

Ale Lanvin chyba o ciążowych pisała w kontekście tego ze tez miałaś krechę a potem @ przyszła, nie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tez tak miałam :-( ech :-(
Do dzisiaj zostawiłam ten test.... moze to głupie, ale w tym jednym teście tak była ładnie widoczna ... czasem sie zastanawiam - co to było... i czy było ....

reklama

Ale Lanvin chyba o ciążowych pisała w kontekście tego ze tez miałaś krechę a potem @ przyszła, nie?

Ja Wam powiem, ze pamięć mi fiksuje serio :-) i czasem nie ogarniam : co mi odpowiadacie :-) za co przepraszam :-D :-D

Hej kobitki, ja zaraz do pracy, młodemu zrobiliśmy wolne bo M już też odpoczywa. Tylko mama musi pracować . Po pracy idziemy na desery lodowe . A i ovu mi apka przesunela, czy myślicie, że ma rację?? Oczywiście @ nie ma dalej.
Screenshot_20170413-062508.jpg

Załączniki

• Screenshot_20170413-062508.jpg
    Screenshot_20170413-062508.jpg
    91,3 KB · Wyświetleń: 343
Hej kobitki, ja zaraz do pracy, młodemu zrobiliśmy wolne bo M już też odpoczywa. Tylko mama musi pracować . Po pracy idziemy na desery lodowe . A i ovu mi apka przesunela, czy myślicie, że ma rację?? Oczywiście @ nie ma dalej.
Zobacz załącznik 802500

Hmm, niby zgadzałoby sie to z twoim normalnym cyklem, ale mi sie wydaje ze jednak finalna owu była 6.04. Ale najlepiej zrobić testa i sie przekonać ;) jesli nic nie bedzie to jeszcze z 7 dni czekania na właściwy termin i wtedy teścik :)

Witam się i ja leniuchujac jeszcze w łóżku :-)

Ale właśnie czuje ze mi się jakaś infekcja zaczęła :( muszę do jakiegoś gin się umówić ale to nie jest proste! No i pewnie z ciąży to nic nie będzie :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6]
Dziś ponury, deszczowy trzynasty przywitał mnie znienawidzoną @.. proszę o zmianę w tabelce : 10 cs kolejna @ 11.05 [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Flower poczekam cierpliwie do piątku, będę wtedy juz w Pl. Co ma być to będzie:tak:
[emoji110][emoji110][emoji110]

Moj ma tablice bo niegtzeczny czasami i urzuwamy jej juz sporadycznie bo zachowanie sie poprawilo , wystarczy powiedziec ze bedzie czerwona naklejka to od razu dziala :)
ooo jak fajnie , to mam nadzieje ze zobaczymy te Cztery kreski :) :) :)
U nas dziś nie poszło, bo miał taki kaszel, że od 3 40 długo tam siedziałam i w końcu kazałam mu przyjść, bo nie dałam rady :( jak mu trochę ten kaszel przejdzie, to spróbuję jeszcze raz ehhh

Chyba pomyliły Ci sie z testami ciążowym, które miałam faktycznie lipne :-)
No właśnie, ja o ciążowych myślałam, że piszesz :)

No właśnie o to mi chodziło, bo marc o tej kresce pisała.

Hmm, niby zgadzałoby sie to z twoim normalnym cyklem, ale mi sie wydaje ze jednak finalna owu była 6.04. Ale najlepiej zrobić testa i sie przekonać ;) jesli nic nie bedzie to jeszcze z 7 dni czekania na właściwy termin i wtedy teścik :)

Wg mnie też w 21dc był wyraźny spadek i później wzrost, więc wydaje mi się, że wtedy była owu, a apka ją teraz przesunęła, żeby dostosować się do poprzednich cykli, nie widzę innego wytłumaczenia, za duże skoki były później poniżej linii. Czasem się tak zdarza :)

Nie wiem czy mierzyć czy jak od jutra :-( czy to bezsensu ..... ech

Ogólnie to juz sama nie wiem ...
Ja też miałam wcześniej dwa dni przerwy jak np byliśmy we Wrocławiu, albo coś, więc to nie robi różnicy, kup nowy i od jutra mierz znów :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
U mnie dzisiaj niewielki spadek. Wczoraj położyłam się spać o 22, bo wiedziałam, że w nocy będzie różnie, o 3 40 mały przyszedł po mnie, bo nie mógł spać od kaszlu, posiedzialam tam trochę i poszłam do siebie, a za chwilę mnie znowu wołał, bo się popłakał, bo nie mógł dalej od kaszlu zasnąć... I tak kazałam mu znowu iść do nas :( ale jak mu trochę przejdzie, to będę go odprowadzać... W każdym razie jak się położyłam, to do rana miałam 2,5 godziny snu, więc trochę mało do mierzenia temperatury, na ile ona będzie miarodajna? Co prawda jest wysoko, bo owu była, ale jakie wahania mogą być??

1492063965-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry