oczekiwanie
Fanka BB :)
No to mamusia musisz się postarać podwójnie &&&&A wiesz kochana, że dziś moj syn wstał tak jak ja, usiadł mi na kolanach i powiedział " jesteś moją dużą czekoladka" hihi
I tez ostatnio wspominał, że chce brata i siostrę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie krzaki, dawaj tu do nas. A kuzynki nue rozumiem. Chyva, że tak narsDzień dobry w grupie smutasów. Dołączam i ja.
Oj mi to chyba tir słodkości by humoru nie poprawił.
U mnie leje i w ogóle humor mam na -10... kuzynka urodziła i tylko narzeka, że nie chce karmić bo piersi ją bolą i nie może się wyspać......
Wracam w krzaki
To Trzymamy &&&&Zgadzam się, że trzeba do tego podejść z dystansem ja już w objawy i temp nie wierzę, dopóki mi w 16-17 dpo nadal nie będzie wysoka. Nakręcamy się czasem niepotrzebnie...
Tak czy siak, nie podoba mi się ta biel u Was, @basia89, ile dpo dzisiaj? Może po prostu nie miało się co pokazać??
A u mnie owu chyba jednak była, bo tempka rośnie w teorii w niedzielę, tylko nie wiem jak ma się do tego ból skutków od soboty już ale muszę przyznać, że dong póki co skrócił mi cykl o ok. 9 dni, więc jest postęp, ten cykl będzie trwał ok 40 dni, a nie 49
U mnie temp
Musisz zmniejszyć fotoHej dziewczyny jak wstawić zdjęcie tu? Mam problem bo pokazuje mi cały czas że plik jest za duży :/
Na prolaktyne wpływa chyba wszystko, nawet godziny o której ja badacz z tego co czytałam.Witajcie nie było mnie przez weekend. To był czas dla mojego>3 wczoraj pogrzeb mam nadzieję że ostatni w tym roku. Dziewczyny prolaktyna może ulec zmianie jak jestem przeziębiona? Jutro mam wizytę mam nadzieję że owulacja w tym miesiącu mnie odwiedzi;*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom