reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wiesz kochana, że dziś moj syn wstał tak jak ja, usiadł mi na kolanach i powiedział " jesteś moją dużą czekoladka" hihi
emoji3.png

I tez ostatnio wspominał, że chce brata i siostrę
emoji45.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to mamusia musisz się postarać podwójnie &&&&
Dzień dobry w grupie smutasów. Dołączam i ja.

Oj mi to chyba tir słodkości by humoru nie poprawił.
U mnie leje i w ogóle humor mam na -10... kuzynka urodziła i tylko narzeka, że nie chce karmić bo piersi ją bolą i nie może się wyspać......
Wracam w krzaki
Jakie krzaki, dawaj tu do nas. A kuzynki nue rozumiem. Chyva, że tak nars
Zgadzam się, że trzeba do tego podejść z dystansem :) ja już w objawy i temp nie wierzę, dopóki mi w 16-17 dpo nadal nie będzie wysoka. Nakręcamy się czasem niepotrzebnie...

Tak czy siak, nie podoba mi się ta biel u Was, @basia89, ile dpo dzisiaj? Może po prostu nie miało się co pokazać??

A u mnie owu chyba jednak była, bo tempka rośnie :) w teorii w niedzielę, tylko nie wiem jak ma się do tego ból skutków od soboty już :) ale muszę przyznać, że dong póki co skrócił mi cykl o ok. 9 dni, więc jest postęp, ten cykl będzie trwał ok 40 dni, a nie 49 :)

1491890240-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
To Trzymamy &&&&
@mfifi04 @kotek87 @siwa84 @martini6 @oczekiwanie jak u Was sytuacja?? Nowe terminy lub dwie kreski? :)

@bertha, zaktualizowałam :) jak dziewczyny podadzą nowe dane, to wrzucę tabele :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
U mnie temp
Hej dziewczyny jak wstawić zdjęcie tu? Mam problem bo pokazuje mi cały czas że plik jest za duży :/
Musisz zmniejszyć foto
Witajcie nie było mnie przez weekend. To był czas dla mojego>3 wczoraj pogrzeb mam nadzieję że ostatni w tym roku. Dziewczyny prolaktyna może ulec zmianie jak jestem przeziębiona? Jutro mam wizytę;) mam nadzieję że owulacja w tym miesiącu mnie odwiedzi;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Na prolaktyne wpływa chyba wszystko, nawet godziny o której ja badacz z tego co czytałam.

reklama
Witajcie nie było mnie przez weekend. To był czas dla mojego>3 wczoraj pogrzeb mam nadzieję że ostatni w tym roku. Dziewczyny prolaktyna może ulec zmianie jak jestem przeziębiona? Jutro mam wizytę;) mam nadzieję że owulacja w tym miesiącu mnie odwiedzi;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co mi wiadomo prolaktyna jest bardzo chwiejna. Stres, radość, seks, brak snu, nadmiar powodują wahania. Nawet piersi przez 2-3 dni przed badaniem nie powinno się dotykac:-)

1usavcqgt1dml95x.png

A teraz trochę wieści dających nam nadzieję. Właśnie dowiedziałam się że moja znajoma po 13!!! latach starań jest w ciąży. Az słońce mi w sercu zaswiecilo. Teraz trzymam kciuki za jej szczęśliwe rozwiązanie. Termin ma na wrzesień.

1usavcqgt1dml95x.png
Ej my nie mamy 13lat![emoji6] przynajmniej ja...

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej my nie mamy 13lat![emoji6] przynajmniej ja...

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też nie[emoji8] ale ona tez ma już 35 lat i wydawałoby się ze skoro w wieku 25 się nie udało, ani 30 to szanse maleją. A jednak się udało. Raczej chodziło mi o przesłanie ze każda z nas się doczeka.[emoji3] [emoji3] [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Cześć dziewczynki :)

Moj wykres z rana jest identyczny jak od 8dc w poprzednim miesiacu

To z dzisiaj

Załączniki

• IMG_3779.PNG
    IMG_3779.PNG
    52,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry