reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki.

Bede w domku to Was nadrobie bo piszecie jak szalone :p

Wczoraj K sprawil mi duza przykrosc i pol dnia sie do niego nie odzywalam. Zepsul niedziele a byla piekna pogoda, pojechalismy do Haarlemu na lody ale nie dotarlismy przez jego glupie gadanie. Powiedzial, ze czemu sie ladnie nie ubralam i ze wygladam jak wygladam (w sensie, ze zle). Okropnie sie poczulam. Doskonale wie, ze nie mam wiosennych ciuchow. Czekam az pojedziemy do Polski bo mi zwyczajnie szkoda w Holandii kupowac ciuchy bo za ta sama cene w Polsce mam duzo lepsze jakosciowo. I jeszcze sie obrazil, ze ja sie obrazilam! Kuzwa inne laski szastaja kasa, kupuja ciuchy na lewo i prawo a ja staram sie zaoszczedzic to takie tekst dostalam :(

I dzisiaj ciezkie temat na terapii, kompletnie mnie wyzbyl sil. I taki flak jestem.

A co do atrakcji to jakie polecacie oprocz ZOO i parkow rozrywki gdzie sa zwierzeta bo do takich miejsc po prostu nie chadzam?
Mam ochote cos pozwiedzac w Polsce jak bedziemy po Swietach :)

U mnie 26dc, nadal mokro w gaciach
emoji848.png
a tak to zadnych objawow. So Im waiting for my monkey ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O Bidulko ty. Kup sobie super bieliznę, odwal się w nią i idź spać na kanapę, przyjdzie na kolanach.

Czerwiec to fajny miesiąc.

Chyba ogólnie chodzi o to, że tu są osoby, które pragną dziecka i całym sercem się o nie starają. A ty zadajesz pytanie czy dziecko zniszczy związek. To nie takie forum. Byłaś u nas i wiesz o czym piszemy. Ekipa jest stała, dziewczyny dochodza, mało odchodzi, więc po co znowu te same pytania? Nikt tutaj nikogo nie chce obrazić. Działamy tylko w dobrym celu.

U mnie wysoko i zamknięta, ale już brxuchol boli na @ i mam wypieki. Zawsze tak mam dzień przed. Także chyba ta szyjka to różnie.

Piekna idź na zwolnienie na dłużej. Wykuruj się do końca.

Lanvin pisałam, czy badałaś prolaktyne??

To może jest tam taki piękny wymarzony Kamyk :-)

To masz tak jak ja. Tylko ja nie pije bo się źle czuje po niej.

Heheh, a mój dzisiaj poszedł siku rano a ja wcześniej czesalam włosy i wrzucilam te co wyszły do wc a on mówi: mamo tacie wypadają włosy z tyłka jak robi siku. Myślałam że się poplacze ze śmiechu [emoji14]

Nadrobilam. Kurde dziewczyny to która w kwietniu pokaże 2 kreski??
Hahahha, Twój młody też niezły [emoji3]

Prolaktyne badalam, miałam 17 ng/ml w 3 dc, norma jest do 25, więc wszystko ok. W poprzednim cyklu owu była późno, ale normalnie i temperatura ładnie rosła.

@Paraplu, Twój nieźle zasadził....też by mi było mega przykro jakby M tak powiedział, kazałabym mu od razu zawrócić.

qdkkj44j6bi2vbec.png

A czemu bez zwierząt? Tu jest całkiem inaczej niż w zoo. Dużo swobody i wolności :)
Od 10 lat banuje miejsca z rozrywka w postaci zwierzat :) no i raczej sie to nie zmieni ;) no a za 2 tygodnie bede w Polsce i moze starczy czasu na pozwiedzanie czegos. Marzy mi sie Centrum Nauki Kopernika a oprocz miejsca tego nie mam pomyslu.

O Bidulko ty. Kup sobie super bieliznę, odwal się w nią i idź spać na kanapę, przyjdzie na kolanach.
A wez, nawet nie mam ochoty. Niech sie buja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahha, Twój młody też niezły [emoji3]

Prolaktyne badalam, miałam 17 ng/ml w 3 dc, norma jest do 25, więc wszystko ok. W poprzednim cyklu owu była późno, ale normalnie i temperatura ładnie rosła.

@Paraplu, Twój nieźle zasadził....też by mi było mega przykro jakby M tak powiedział, kazałabym mu od razu zawrócić.

qdkkj44j6bi2vbec.png

My od razu zrobilismy w tyl zwrot chociaz juz bylismy pod lodziarnia. Biedactwo sie obrazilo, ze focha strzelilam. Myslal, ze mu zaczne klaskac czy co?! Jeszcze w zyciu mi czegos tak przykrego nie powiedzial :(

No ja teraz to cala kase wydawalam na remont, teraz doszedl ten plot. I szkoda mi wydac 50 euro na dobrego jakosciowo t-shirta jak w PL z ta sume bede miec ich 3 albo i wiecej i to porownywalnej jakosci. On chyba zapomnial jakie mial zycie ze swoja ex co zrobila 80 tys. euro dlugu! :( jest mi do tej pory bardzo przykro :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paraplu ja jeździłam do galerii do Amsterdamu i tam są te same sklepy co w pl hm c&a i inne a ceny są te same w całej Europie w sieciówkach.

reklama
Paraplu ja jeździłam do galerii do Amsterdamu i tam są te same sklepy co w pl hm c&a i inne a ceny są te same w całej Europie w sieciówkach.

Tylko, ze ja glownie na bazarach kupuje :) ceny nizsze, jakosc bardzo dobra i jakos w tych sieciowkach to nic nie mogle znalezc dla siebie, zeby mi sie podobalo i zebym dobrze w tym wygladala. A jakos na bazarkach nie mam z tym problemu bo tam czesto sa polscy producenci i trafiaja w moj polski gust i polska figure :)

Do góry