reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie w czerwcu minie 3 rok starań... Mam pytanie do nieco starszych dziewczyn - nie boicie się, że to macierzyństwo będzie fizycznie trudne? Już nie jesteśmy nastolatkami! [emoji4] mój mąż deklaruje że zrobi wszystko co będzie trzeba, weźmie rok lub 2 lata wolnego i super, tylko my jeszcze gruczoły mleczne wyhoduje! [emoji16]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny czytam was często zawsze nadrabiam glupio się przyznać ostatnio nie pisze prawie wcale kurcze nieciekawa atmosfera w pracy mnie dobija i jeszcze cały czas myślę o ciąży dziecku tak bardzo bym chciała zająć w ciążę

@oczekiwanie nie nastawiam się ☺ co będzie to będzie @
@Paraplu weź swojego na zakupy, wybierz najdroższe rzeczy a on niech zapłaci. Zobaczy ile kasy na to trzeba.
@Lanvin podejrzana na temperarurka :tak:

Dziewczyny mam problem. Dostaliśmy zaproszenie na I Komunie do kuzyna córki. Nie mam pojęcia co dziewczynce kupić... Albo inaczej: ile w kopertę? Pomocy niezawodne babeczki ;-) ;);-) ;);-) ;);-) ;)

Daj spokój ja pracuje w zawodzie, a i tak trzeba było to zrobić. Plus jeszcze konspekty napisać itd. Czyli i tak mimo, ze pracuje w zawodzie to zaświadczenie mnie nie zwalniało. Teraz wszyscy kombinują.
No tylko ta szkoła... bo mam pedagogikę wczesnoszkolna i przedszkolna z terapia pedagogiczna
Kurcze, czyli trzeba robić niestety...

Jak zapytalam to co dzieci mam do grzejnika przywiazac zeby nie chodzily po domu? To mi powiedziala ze moje sa widocznie nie wychowane bo jej jak przychodzily po szkole to siedzialy na lozkach i ogladaly bajeczki a nie chodzily w te i we wte po mieszkaniu [emoji35][emoji44][emoji35][emoji44]

Pierwsze slysze zeby dzieci byly nie wychowane bo sie bawia.Ale serio nie w sposob glosny.Rozkladaja zabawki czy klocki na dywanie i sie bawia(a kupilam specjalnie gruby zeby nie bylo slychac jak cos spadnie).Zreszta starsza corka do 16 zazwyczaj jest w szkole a roczne dziecko jeszcze trzaskac nie wiadomo jak nie potrafi bo ledwo chodzi wiec widocznie to jest szukanie dziury w calym na sile.Na parterze tez sasiadka ma male dziecko to podobno jak placze to pukaja jej jakas miotla cz czyms w podloge a kilkakrotnie mowila ze uspila ta malutka to wychodzili na klatke i trzaskali drzwiami jakby nie wiedzieli do czego sluzy klamka...przymykalam oko na to ze zarysowal nam samochod i nie raczyl sie przyznac ale teraz po tych zagraniach bede przechodzic jak kolo powietrza bo na prawde mam ich dosc
Straszne to jest. My mamy sąsiada Turka z dwójką chłopców. Mieszkają nad nami. Ale on sam przyszedł do nas na samym początku i powiedział, że zrobi wszystko żeby nam halas nie przeszkadzał. A my mu ze dla nas to nie problem, i nawet się zakolegowalismy. A to jakaś zabawkę im kupimy, a to jak upięke ciasto to im zaniose. Także żyjemy ze sobą dobrze. Naprawdę bardzo mi przykro, że tak trafiliście.

@Jola8986 wydaje mi sie ze kazdy daje tyle na ile go stac ja w tamtym roku jako gosc kupilam upominek w postaci pieknej ksiazki cos jak biblia tylko oprocz tekstu byly obrazki do kolorowania I do koperty wlozylam 400zl prezent to taka sprawa troche niepewna bo nie wiadomo czy dziecko bie dostanie tego samego lub czy spelni to jego oczekiwanie :-) no chyba ze zapytasz rodzicow.dziecka.albo dzieciaczka co by chcial dostac ale w dzisiejszym swiecie na pewno dziecko nie powie ze zegarek heheh wiec moglo by cie to pytanie drogo kosztowac :laugh2::laugh2::laugh2:
@Koraaa ja mam 34 lata w tym roku I powiem ci szczerze ze troche sie tego macierzynstwa bardziej boje niz pare lat wczesniej a tak najbardziej to chyba tylko samego porodu bo juz mnie w kosciach łamie a co dopiero bedzie potem :laugh2:
:-) :):-) :)

reklama
Do góry