oczekiwanie
Fanka BB :)
Czerwiec to fajny miesiąc.Ja się modlę o czerwiec... powinnam dostać @ do końca maja, to może moje szczęście do mnie przyjdzie i uda nam się już w czerwcu? Wiem, że to bardzo nierealny plan, ale byłby wspaniały prezent na 4tą rocznicę ślubu
Chyba ogólnie chodzi o to, że tu są osoby, które pragną dziecka i całym sercem się o nie starają. A ty zadajesz pytanie czy dziecko zniszczy związek. To nie takie forum. Byłaś u nas i wiesz o czym piszemy. Ekipa jest stała, dziewczyny dochodza, mało odchodzi, więc po co znowu te same pytania? Nikt tutaj nikogo nie chce obrazić. Działamy tylko w dobrym celu.A o co ja zapytalam ze tak naruszam wasza prywatnosc? Forum jest w danym temacie i pytajac robie komus krzywde? nie chcesz nie odpowiadaj, ale uszczypliwe komentarze tez sobie darujcie
U mnie wysoko i zamknięta, ale już brxuchol boli na @ i mam wypieki. Zawsze tak mam dzień przed. Także chyba ta szyjka to różnie.Dziękuję. Szyjka już nisko, okres idzie...
Piekna idź na zwolnienie na dłużej. Wykuruj się do końca.MartaBarbaraWeronika i Docia zmieniam Wam terminy
Natalak chyba mieszkała ze swoim przez rok jak dobrze czytałam, a na resztę nie będę się wypowiadać, nie mam sił dzisiaj
Byliśmy dzisiaj cały dzień w zoo ww Ostrawie a zaraz po przyjezdzie naa 19 do kościoła, padam. Mimo wszystko dzień cudowny ciągle kaszle i srednio się czuję ale jutro do pracy wracam już.
Marc nowa bielizna no no no
Gabrika mi przypomija Jabłczyńską, zresztą już Jej to pisałam hehe
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin pisałam, czy badałaś prolaktyne??A u mnie dziś tempka skoczyła o prawie 0,2 w stosunku do wczoraj, ale nie ogarniam o co chodzi, bo już 3 dzień bolą mnie sutki jak po owu w zeszłym miesiącu, a temperatura ładnie wtedy rosła...ponawiam pytanie z wczoraj, czy w cyklu bezowulacyjnym mogą boleć piersi itp?
To może jest tam taki piękny wymarzony Kamyk :-)My mieszkamy w Berlinie. I naprwde nie jest nam tu źle. Znam osoby, którym nie wyszło, ale znalazły swoje miejsce gdzie indziej ☺ Do szkoły? A co takiego się stało, jeśli mogę wiedzieć? Wiem jedno, że wstaje tu rano i nie myślę czy starczy mi do pierwszego... Wiem, że podjęłam słuszna decyzję.
A u mnie nie wiem o co chodzi, bo okres za dwa dni, a objawów żadnych... Oprócz bolacych sutkow, okropnego głodu, moczopedu i uczucia kamienia w brzuchu... Ale nie nastawiam się na nic ☺
To masz tak jak ja. Tylko ja nie pije bo się źle czuje po niej.He he he fajny rytuał Ja uwielbiam zapach kawy zwłaszcza mielonej ale kawy nie pijam :-)
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Heheh, a mój dzisiaj poszedł siku rano a ja wcześniej czesalam włosy i wrzucilam te co wyszły do wc a on mówi: mamo tacie wypadają włosy z tyłka jak robi siku. Myślałam że się poplacze ze śmiechuWiadomo, oby była ładna pogoda na święta, choć jak wczoraj wieczorem oglądałam prognozę, to się raczej nie zapowiada...:/ a tak dzieci by skorzystały...
W ogóle zapomniałam Wam pisać, mój Filip ma czasem przemyślenia. Wczoraj po obiedzie siedzimy, mały coś rysował i nagle jego tok myślowy się zatrzymał i mówi do mnie:
F: Mama, a wiesz co, ja zrobiłem błąd że nie napisałem do gwiazdora, że chcę tornister do szkoły.
Ja: tornister? A czemu? Przecież i tak musimy go kupić.
F: No właśnie, a tak gwiazdor by mi przyniósł i zaoszczędziłabyś dużo pieniędzy, bo przecież gwiazdor nie płaci, no nie?
Padłam
Nadrobilam. Kurde dziewczyny to która w kwietniu pokaże 2 kreski??