reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark Ty mieszkasz gdzies w Czechach albo blisko Czech czy to jakas inna Ostrawa?

Gabrika kurde dawaj mi tu foto ja tez chcem zobaczyc ;)
Lubie popatrzec na ladnych ludzi bo sama przypominam wampira takze w lustro patrze rzadko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak wogole to dzien doberek.Robie kawke ktos chetny? to zapraszam [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]
U mnie dzis niby slonecznie na razie ale zimno jak nie wiem a po poludniu podobno ma padac
Śląsk- 90km do Ostrawy :) a studiowałam w Cieszynie, ale po polskiej stronie, miałam 15min do granicy :)

Docia StorAnia bierze dupka :)
Marc temeperatura zwykle po @ jest poniżej linii :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji295] [emoji295] witam się z błękitnym niebem i słońcem za oknem [emoji7] jak pomyślę że jutro ma być znowu zimno i lać, to dostaje depresji [emoji24]

Nie wiem czy testować, snily mi się 2 kreski... Chyba nie chcę znowu widzieć bieli [emoji17] przed zaśnięciem i w nocy brzuch bolał jak na @ , może przylezie.....

Dziwne że wasze wykresy, nie ogarniam[emoji15]

U mnie dziś też piękne słoneczko!

Kurde ja bym chyba nie wytrzymała i znowu zrobiła ale wiem ze biel jest dobijajaca

A dzisiaj po południu czeka mnie wizyta u fryzjera i jak zawsze mam stresa jak będę wyglądać ;-)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Jednym słowem Natalko...zluzuj majty.

U nas w kosciele dzis były takie tłumy ze myslalam ze zemdleje z tej duchoty...jeszcze tak cała ewangelia strasznieeee długa na stojąco, nie dałam rady do końca. Aż sie boje co bedzie na Wielkanoc[emoji51]

Windy, to ja znowu czekam na sikanca twojego, a moze dong nie bedzie potrzebny[emoji848]

Zazdroszcze Wam tej pieknej pogody i grillowania, pojadlabym[emoji14]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Chodzisz do polskiego kościoła? :)

Moja temp :)

Ten cykl jakoś poniżej linii he he ;) nie wiem co to oznacza, ale uczę sie znów czegoś nowego ;-)
W pierwszej fazie cyklu jest poniżej linii, a w drugiej powyżej :)

Spark Ty mieszkasz gdzies w Czechach albo blisko Czech czy to jakas inna Ostrawa?

Gabrika kurde dawaj mi tu foto ja tez chcem zobaczyc ;)
Lubie popatrzec na ladnych ludzi bo sama przypominam wampira takze w lustro patrze rzadko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak wogole to dzien doberek.Robie kawke ktos chetny? to zapraszam [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]
U mnie dzis niby slonecznie na razie ale zimno jak nie wiem a po poludniu podobno ma padac
Kawa o takiej godzinie? [emoji33]nieźle :)

Witam

U mnie ciężka noc młody gorączkuje już dzwoniłam do pracy ze mnie dziś i jutro nie będzie teraz muszę tylko dodzwonić się do przychodni!

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Ojej...biedactwo :( daj znać co lekarz powie. Ile Twój synek ma lat??

Jakąś szanse masz [emoji6]
Przedwczoraj sie dowiedziałam, że zdrowe silne plemniki mogą żyć do 9dni. Jeśli tylko środowisko kobiece im sprzyja [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd się takich rzeczy dowiedziałas? [emoji33]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jola to super ze Wam sie tak poukladalo ale ja natomiast znam ogrom rodzin i zwiazkow ktore niestety sie rozpadly wlasnie przez problemy zwiazane z emigracja i nie tylko w De ale tez w Norwegii,Holandii i Angli wlacznie ze mna wiec tylko sie cieszyc ze ulozylo sie Wam tak a nie inaczej.

Mnie zycie tu np nie odpowiada zbytnio i za rok przenosze sie do innego kraju...wiec to zalezy od czlowieka,od tego na jakich ludzi trafi,od tego co dla niego jest wazne a co nie...Mnie sie tu zylo nawet ok do momentu az moje dziecko zaczelo chodzic do szkoly...zaczely sie takie schody ze nie chce tutaj zostawac i tego pewna jestem w 100% takze jak widzisz nie zawsze uklada sie rozowo jak u Ciebie.
A wszystko rowniez zalezy od Landu mieszkalam w dwoch Landach i to roznica kolosalna ze wszystkim bym powiedziala.
Przezylam w De 7 lat i czuje ze to nie kraj dla mnie choc z prywatnych powodow czuje mega wiez z tym krajem ale wiem ze jest miejsce w ktorym bedzie mi lepiej wiec...

Ja nie doradzam jej zeby nie wyjezdzala...to jej zycie i jej decyzja mnie nic do tego...moze bedzie super tak jak u Ciebie a moze licho tak jak u mnie...tego nie wie nikt.Nawet nie probowalabym nastawiac jej ze bedzie tak albo tak bo czegos takiego przewidziec nie mozna....ale nie moge rowniez wpierac jej ze bedzie cudnie i bezproblemowo bo potem moze miec zal ze nagadalam niewiadomo czego a ona przechodzi pieklo...kazda musi podjac decyzje sama.My tylko mozemy powiedziec cos na swoich doswiadczeniach...

Docia to zdrowko [emoji477][emoji477] niema to jak goraca kwaka w zimny dzien

Ostatnia edycja:
A u mnie dziś tempka skoczyła o prawie 0,2 w stosunku do wczoraj, ale nie ogarniam o co chodzi, bo już 3 dzień bolą mnie sutki jak po owu w zeszłym miesiącu, a temperatura ładnie wtedy rosła...ponawiam pytanie z wczoraj, czy w cyklu bezowulacyjnym mogą boleć piersi itp?

1491805583-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dzień dobry i mnie też pięknie!!!aż chce się cokolwiek robić.zaraz lecę na siłownię pobiegać a potem zakupy obiad itd czyli codzienność ;)
@Windy91 jak masz test to testuj co Ci szkodzi:)
@gabrika ja też bym Cię z chęcią zobaczyła.pokaż no się tu nam:)
Miłego dnia skarby.potem zagladne do was

reklama
Lanvin no ja kawke wczas zaczynam po bo 6 wstaje zeby corke zaprowadzic do szkoly

Spark uwielbiam Czechy.Wlasnie tam mielismy mieszkac zanim wyjechalismy do Niemiec ale mezowi sie nie podobalo [emoji52]

Flower daj znac jak tam po wizycie.Szybkiego powrotu do zdrowka

Do góry