reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas piękna pogoda :) jadę do pracy, wlasnie czekam na autobus. Dzisiaj jestem do 17 i tak cały tydzień :-(

Muszę ogarnąć te praktyki w końcu bo nie przystąpię do obrony, a do maja muszę to ogarnąć - super :-( nikt mi wolnego nie da w pracy... ech

Dzień dobry i mnie też pięknie!!!aż chce się cokolwiek robić.zaraz lecę na siłownię pobiegać a potem zakupy obiad itd czyli codzienność ;)
@Windy91 jak masz test to testuj co Ci szkodzi:)
@gabrika ja też bym Cię z chęcią zobaczyła.pokaż no się tu nam:)
Miłego dnia skarby.potem zagladne do was
Ty pracujesz na codzień? :)

Też bym poszła na fitness od rana, a tu w pracy człowiek musi siedzieć :( idę dopiero na 17

Lanvin no ja kawke wczas zaczynam po bo 6 wstaje zeby corke zaprowadzic do szkoly

Spark uwielbiam Czechy.Wlasnie tam mielismy mieszkac zanim wyjechalismy do Niemiec ale mezowi sie nie podobalo [emoji52]

Flower daj znac jak tam po wizycie.Szybkiego powrotu do zdrowka
Od której córka ma lekcje? 7 czy 8? :) ja wstaje koło 6 30, a śniadanie jem w pracy po 8, kawa dopiero między 9 a 11, zależy jak bardzo chce mi się spać. Tak rano do śniadania, albo przez śniadaniem mój żołądek by nie wytrzymał [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

U nas piękna pogoda :) jadę do pracy, wlasnie czekam na autobus. Dzisiaj jestem do 17 i tak cały tydzień :-(

Muszę ogarnąć te praktyki w końcu bo nie przystąpię do obrony, a do maja muszę to ogarnąć - super :-( nikt mi wolnego nie da w pracy... ech
A nie możesz zrobić tych praktyk w pracy?? U mnie na studiach ludzie tak robili, podpisywali im w pracy, że zrobili praktyki :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jola to super ze Wam sie tak poukladalo ale ja natomiast znam ogrom rodzin i zwiazkow ktore niestety sie rozpadly wlasnie przez problemy zwiazane z emigracja i nie tylko w De ale tez w Norwegii,Holandii i Angli wlacznie ze mna wiec tylko sie cieszyc ze ulozylo sie Wam tak a nie inaczej.

Mnie zycie tu np nie odpowiada zbytnio i za rok przenosze sie do innego kraju...wiec to zalezy od czlowieka,od tego na jakich ludzi trafi,od tego co dla niego jest wazne a co nie...Mnie sie tu zylo nawet ok do momentu az moje dziecko zaczelo chodzic do szkoly...zaczely sie takie schody ze nie chce tutaj zostawac i tego pewna jestem w 100% takze jak widzisz nie zawsze uklada sie rozowo jak u Ciebie.
A wszystko rowniez zalezy od Landu mieszkalam w dwoch Landach i to roznica kolosalna ze wszystkim bym powiedziala.
Przezylam w De 7 lat i czuje ze to nie kraj dla mnie choc z prywatnych powodow czuje mega wiez z tym krajem ale wiem ze jest miejsce w ktorym bedzie mi lepiej wiec...

Ja nie doradzam jej zeby nie wyjezdzala...to jej zycie i jej decyzja mnie nic do tego...moze bedzie super tak jak u Ciebie a moze licho tak jak u mnie...tego nie wie nikt.Nawet nie probowalabym nastawiac jej ze bedzie tak albo tak bo czegos takiego przewidziec nie mozna....ale nie moge rowniez wpierac jej ze bedzie cudnie i bezproblemowo bo potem moze miec zal ze nagadalam niewiadomo czego a ona przechodzi pieklo...kazda musi podjac decyzje sama.My tylko mozemy powiedziec cos na swoich doswiadczeniach...

Docia to zdrowko [emoji477][emoji477] niema to jak goraca kwaka w zimny dzien
My mieszkamy w Berlinie. I naprwde nie jest nam tu źle. Znam osoby, którym nie wyszło, ale znalazły swoje miejsce gdzie indziej ☺ Do szkoły? A co takiego się stało, jeśli mogę wiedzieć? Wiem jedno, że wstaje tu rano i nie myślę czy starczy mi do pierwszego... Wiem, że podjęłam słuszna decyzję.
A u mnie nie wiem o co chodzi, bo okres za dwa dni, a objawów żadnych... Oprócz bolacych sutkow, okropnego głodu, moczopedu i uczucia kamienia w brzuchu... Ale nie nastawiam się na nic ☺

Lanvin ona o 7.30 juz musi byc w szkole zazwyczaj jestesmy o 7.20 juz.Zaorowadze ja i ok 7.45 jestem w domu a moj maly Robaczek nauczyl sie tak ze zaprowadzamy siostre i po powrocie szczegolnie jak zimno musi byc ciepla herbatka.Wiec robimy sobie goraca kawke i herbatke juz przed 8 :) ja ogolnie kawosz bo w ciagu dnia pije ok 4/5 czasem 6 kaw ale to rozne bo rano wczas pije prawdziwa potem pije eozpuszczalne 2 i potem dwie albo 3 karmelowe albo smietankowe

@marc ja robiłam praktyki u siebie w przedszkolu. A ty nie możesz? Al na innej uczelni byłam zwolniona z praktyk, bo pracowałam w zawodzie.

reklama
Do góry