do okresu mam jeszcze kilka dni choć objawy pms minęły nareszcie bo byłu męczące, jedynie to czuję się wyjątkowo ospała i zmęczona, torche brzuch boli i piersi są swędzące i wrażliwe, ale zobaczymy do soboty 15. 04 mam dostać @. Może wreszcie to ciąża sie okaże.
reklama
Flower
Fanka BB :)
marc
U nas piękna pogoda jadę do pracy, wlasnie czekam na autobus. Dzisiaj jestem do 17 i tak cały tydzień :-(
Muszę ogarnąć te praktyki w końcu bo nie przystąpię do obrony, a do maja muszę to ogarnąć - super :-( nikt mi wolnego nie da w pracy... ech
Muszę ogarnąć te praktyki w końcu bo nie przystąpię do obrony, a do maja muszę to ogarnąć - super :-( nikt mi wolnego nie da w pracy... ech
Lanvin
Ty pracujesz na codzień?
Też bym poszła na fitness od rana, a tu w pracy człowiek musi siedzieć idę dopiero na 17
Od której córka ma lekcje? 7 czy 8? ja wstaje koło 6 30, a śniadanie jem w pracy po 8, kawa dopiero między 9 a 11, zależy jak bardzo chce mi się spać. Tak rano do śniadania, albo przez śniadaniem mój żołądek by nie wytrzymał [emoji12]Lanvin no ja kawke wczas zaczynam po bo 6 wstaje zeby corke zaprowadzic do szkoly
Spark uwielbiam Czechy.Wlasnie tam mielismy mieszkac zanim wyjechalismy do Niemiec ale mezowi sie nie podobalo [emoji52]
Flower daj znac jak tam po wizycie.Szybkiego powrotu do zdrowka
Lanvin
A nie możesz zrobić tych praktyk w pracy?? U mnie na studiach ludzie tak robili, podpisywali im w pracy, że zrobili praktykiU nas piękna pogoda jadę do pracy, wlasnie czekam na autobus. Dzisiaj jestem do 17 i tak cały tydzień :-(
My mieszkamy w Berlinie. I naprwde nie jest nam tu źle. Znam osoby, którym nie wyszło, ale znalazły swoje miejsce gdzie indziej ☺ Do szkoły? A co takiego się stało, jeśli mogę wiedzieć? Wiem jedno, że wstaje tu rano i nie myślę czy starczy mi do pierwszego... Wiem, że podjęłam słuszna decyzję.Jola to super ze Wam sie tak poukladalo ale ja natomiast znam ogrom rodzin i zwiazkow ktore niestety sie rozpadly wlasnie przez problemy zwiazane z emigracja i nie tylko w De ale tez w Norwegii,Holandii i Angli wlacznie ze mna wiec tylko sie cieszyc ze ulozylo sie Wam tak a nie inaczej.
Mnie zycie tu np nie odpowiada zbytnio i za rok przenosze sie do innego kraju...wiec to zalezy od czlowieka,od tego na jakich ludzi trafi,od tego co dla niego jest wazne a co nie...Mnie sie tu zylo nawet ok do momentu az moje dziecko zaczelo chodzic do szkoly...zaczely sie takie schody ze nie chce tutaj zostawac i tego pewna jestem w 100% takze jak widzisz nie zawsze uklada sie rozowo jak u Ciebie.
A wszystko rowniez zalezy od Landu mieszkalam w dwoch Landach i to roznica kolosalna ze wszystkim bym powiedziala.
Przezylam w De 7 lat i czuje ze to nie kraj dla mnie choc z prywatnych powodow czuje mega wiez z tym krajem ale wiem ze jest miejsce w ktorym bedzie mi lepiej wiec...
Ja nie doradzam jej zeby nie wyjezdzala...to jej zycie i jej decyzja mnie nic do tego...moze bedzie super tak jak u Ciebie a moze licho tak jak u mnie...tego nie wie nikt.Nawet nie probowalabym nastawiac jej ze bedzie tak albo tak bo czegos takiego przewidziec nie mozna....ale nie moge rowniez wpierac jej ze bedzie cudnie i bezproblemowo bo potem moze miec zal ze nagadalam niewiadomo czego a ona przechodzi pieklo...kazda musi podjac decyzje sama.My tylko mozemy powiedziec cos na swoich doswiadczeniach...
Docia to zdrowko [emoji477][emoji477] niema to jak goraca kwaka w zimny dzien
A u mnie nie wiem o co chodzi, bo okres za dwa dni, a objawów żadnych... Oprócz bolacych sutkow, okropnego głodu, moczopedu i uczucia kamienia w brzuchu... Ale nie nastawiam się na nic ☺
Lanvin ona o 7.30 juz musi byc w szkole zazwyczaj jestesmy o 7.20 juz.Zaorowadze ja i ok 7.45 jestem w domu a moj maly Robaczek nauczyl sie tak ze zaprowadzamy siostre i po powrocie szczegolnie jak zimno musi byc ciepla herbatka.Wiec robimy sobie goraca kawke i herbatke juz przed 8 ja ogolnie kawosz bo w ciagu dnia pije ok 4/5 czasem 6 kaw ale to rozne bo rano wczas pije prawdziwa potem pije eozpuszczalne 2 i potem dwie albo 3 karmelowe albo smietankowe
Flower
He he he fajny rytuał Ja uwielbiam zapach kawy zwłaszcza mielonej ale kawy nie pijam :-)
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
@marc ja robiłam praktyki u siebie w przedszkolu. A ty nie możesz? Al na innej uczelni byłam zwolniona z praktyk, bo pracowałam w zawodzie.U nas piękna pogoda jadę do pracy, wlasnie czekam na autobus. Dzisiaj jestem do 17 i tak cały tydzień :-(
reklama
marc
A nie możesz zrobić tych praktyk w pracy?? U mnie na studiach ludzie tak robili, podpisywali im w pracy, że zrobili praktyki
Ja mam w przedszkolu, poradni i w szkole 1-3 ...
Poradnie i przedszkole mam zrobione u mnie w pracy... szkole podstawowa nie mam ..