reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moja temp :)

Ten cykl jakoś poniżej linii he he ;) nie wiem co to oznacza, ale uczę sie znów czegoś nowego ;-)

Załączniki

• IMG_3739.PNG
    IMG_3739.PNG
    57,9 KB · Wyświetleń: 72
Spark Ty mieszkasz gdzies w Czechach albo blisko Czech czy to jakas inna Ostrawa?

Gabrika kurde dawaj mi tu foto ja tez chcem zobaczyc ;)
Lubie popatrzec na ladnych ludzi bo sama przypominam wampira takze w lustro patrze rzadko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak wogole to dzien doberek.Robie kawke ktos chetny? to zapraszam [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]
U mnie dzis niby slonecznie na razie ale zimno jak nie wiem a po poludniu podobno ma padac

Koraaa tak to kwiaty domowe. praktycznie wszystkie da sie zrobic na bonsai.Dosc wymagajace ale za zo odwdzieczaja sie wygladem.

Je mozna robic na takie cuda
Zobacz załącznik 802038Zobacz załącznik 802039Zobacz załącznik 802040Zobacz załącznik 802041Zobacz załącznik 802042Zobacz załącznik 802043Zobacz załącznik 802044

Przecudowne, zawsze chciałam ale brak mi zacięcia do opieki i pracy nad nimi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam :) Człowiek zluzuje z zaglądaniem na bb a tu tyle się dzieje :D
Dziewczyny czy fakt, że od piątku stosuje globulki z antybiotykiem, mógł obniżyć moją temperaturę? Poleciła na łeb w dół :(
Zobacz załącznik 802106
Ania na sto masz niski progesteron,musisz dupka brać,u mnie miałam tak w zeszłym mc i progest 7,dlatego po tej temp na wykresie i badaniu luteina 50,:)damy radę tylko musi troszkę upłynąć

Naskrobalam dlugiego posta i sie nie dodal.

Natalak powiem tak.Ja nie powinnam zapewne sie udzielac bo na watku jestem od niedawna ale jakos chcialam napisac co mysle bo tez wyjezdzalam za granice z konkretnymi zawodami co prawda ale wiem jak to mniej wiecej wyglada...ta decyzja na pierwszy rzut oka wydaje sie latwa ale wierz mi taka nie jest.
Piszesz ze widujecie sie nie na codzien a to troche co innego niz zycie z kims 24/dobe no i wyjazd za granice to tez nie jest latwe.Nowy jezyk,sprawy urzedowe gdzie patrza przyczepic sie o wszystko,mentalnosc Niemcow ktora nie wszystkim odpowiada i moglabym tu wymieniac w nieskonczonosc.

Mysle ze Wy bedziecie wiedziec kiedy podjac decyzje o wyprowadzce i powiekszeniu rodziny najlepiej.Dziewczyny mysle nie chca Cie niczym urazic ani obrazic.Zapytalas i kazda wyraza swoje zdanie.Ja wiem jak bylo u nas nigdy nie zostawilabym szkoly i rodziny jezeli jest ok na poczet wyjazdu za granice...tak jak dziewczyny mowia zycie pisze nieraz takie scenariusze ktorych w zyciu nawet nie bralabys pod uwage a wtedy z wszystkim zostajesz sama :( i nikt nie ma nad Toba litosci...bo niestety takie jest zycie.
A to ze studiukesz i zyjesz gdzie indziej wogole nie powinno wplywac na zwiazek.Bo dwie osoby jak sie kochaja to przetrwaja wszystko

A dziecko NIGDY nie niszczy zwiazku jezeli decyzja podjeta jest swiadomie i odpowiedzialnie
A ja się z Tobą nie zgodzę. Z mężem żyliśmy osobno przez 8 lat on pracował w Niemczech i przyjeżdżał tylko na weekendy. I tak nam zlecialo 8 lat... W zeszłym roku w sierpniu podjęliśmy decyzję, że wyjeżdżam razem z nim. I tak też się stało. Wszyscy nam mówili, że teraz w końcu się dotrzemy l, że na pewno będę kłótnie itd. A jest zupełnie na odwrót. Od kiedy jesteśmy razem tutaj to nie mieliśmy ani jednej sprzeczki. A wczesniej przez telefon co chwile było coś. Mało tego, wcale nie jest tutaj tak źle. Wszyscy w urzędach byli dla nas mili i pomocni, mimo tego że słabo znamy jezyk. Poszłam tutaj na kurs językowy 2miesieczny i teraz potrafię sobie sama coś załatwić bez problemu. Dostałam zajefajna prace (z zawodu jestem nauczycielem przedszkola), a tutaj pomagam zarabistej Niemce w opiece nad trojaczkami i państwo mi za to płaci. Bo zostałam zatrudniona przez urząd dla dzieci. Wystarczy wiedzieć gdzie uderzyć, a wszystko się super układa. Do domu w pl mam 400 km, jeździmy co dwa-trzy tyg. Albo "dom" przyjeżdża do nas. Tez staramy się o dzidzie, ale tu jest więcej możliwości. Chodzę tu do lekarza, nie prywatnie, Invitro mamy za darmo, inseminacje tez. Pieniądze po porodzie są lepsze... Gdybym miała jeszcze raz możliwość podjęcia decyzji, to zrobiłabym tak samo. Bez zastanowienia wyjechałaby jeszcze raz. Bo jest naprawdę ok. I nigdy z żadnej str urzędowej czy jakiekolwiek nikt nie robił nam problemów.

Spark Ty mieszkasz gdzies w Czechach albo blisko Czech czy to jakas inna Ostrawa?

Gabrika kurde dawaj mi tu foto ja tez chcem zobaczyc ;)
Lubie popatrzec na ladnych ludzi bo sama przypominam wampira takze w lustro patrze rzadko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tak wogole to dzien doberek.Robie kawke ktos chetny? to zapraszam [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]
U mnie dzis niby slonecznie na razie ale zimno jak nie wiem a po poludniu podobno ma padac
Też pije kawę:)

Hej dziewczyny ! :* Mogę do was dołączyć? Tak się składa że zdecydowaliśmy się z chłopakiem popróbować co nieco i jestem mega podekscytowana ^^ kochaliśmy się dzisiaj
do końca bez zabezpieczenia a w środę powinnam dostać owulację.. jak myślicie mam jakieś szanse? :D

Jakąś szanse masz [emoji6]
Przedwczoraj sie dowiedziałam, że zdrowe silne plemniki mogą żyć do 9dni. Jeśli tylko środowisko kobiece im sprzyja [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry