reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja z tymi płomieniami tez mam problem... zawsze przed @ i pózniej juz 1 dzień krwawić bądź 2 i plamienia do 6-7 dnia..... ale takie maciupinkie ...ale jednak sa

No wlasnie te 3-4 tez próbowaliśmy i nic kurde.... moze teraz znów codzienne.... sama nie wiem jak lepiej :-(
Ja mysle ze jak nie umiecie sie zdecydowac dzioluszki to najlepiej sie kochac co dwa dni wtedy zawsze te plemniory sobie sa tam gdzie trzeba I robia taka miedzy sobą plynna wymiane heehh ja wlasnie pomyslalam ze w tym cyklu wlasnie tak zadzialam a od tego 24-26.04 mysle ze bedzie prawdziwy szal bo jedziemy z moim M tylko we dwoje nad to morze wiec pewnie.bede czesciej brana pod uwage moze nawet 2x dziennie heheh no chyba ze na mojego zmiana powietrza zle wplynie :-) :)

reklama
Marta to działamy żeby się spotkać w styczniu , dziewcxyny dajcie link do sprawdzonego sklepu czy sprzedawcy na allegro z dongiem, zamówię to akurat przyjdzie jak @ się zacznie. Są jakieś przeciwwskazania wogole do brania???
Jedynie, aby nie brać jak mocno krwawisz, zacznij jak będziesz plamic, zazwyczaj to koło 4-5 dc

A ja to w ogole nic nie biore poki co a zaczynam juz 5cs wierze ze jak ma cos byc to bedzie tyle za jak wiecie w moim przypadku nie sprawdzam swojego cyklu niczym nie bazuje na mierzeniu temperatury ,testach owu itp ale nie w tym rzecz szczerze to ja tez uwazam @Lanvin ze kobiety ktore po moze nie jednym ale po 2-3 nieudanych cyklach stwierdzaja ze jest cos nie tak a nawet nie ktore sie zalamuja to dla mnie jest to niezrozumiale rozumiem ze chec posiadania dziecka moze byc wielka ale tak naprawde chyba do tego roku warto probowac w naturalny sposob zajsc a ewentualnie pozniej sie zastanowic I moze wspomoc czyms to nie jest tak ze moze dobrze mi sie mowi ze warto poczekac poprostu jak.wiecie ja sama.na pierwsza corke czekalam 34 cykle po roku od nieudanych prob zrobilam.badania wszystko bylo ok nie bylo przeciewskazan a mimo to kazdego miesiaca jedna kreska I tak naprawde co mi pomoglo zajsc to tylko to ze odpuscilam ,myslami bylam gdzies indziej no I bylam na.wyjezdzir z mezem ja bardzo wierze w to ze nasza psychika dziala cuda lub im przeciwdziala
Dokładnie tak :)

Hej dziewczyny ! :* Mogę do was dołączyć? Tak się składa że zdecydowaliśmy się z chłopakiem popróbować co nieco i jestem mega podekscytowana ^^ kochaliśmy się dzisiaj
do końca bez zabezpieczenia a w środę powinnam dostać owulację.. jak myślicie mam jakieś szanse? :D
Witaj :) ile masz lat?

Szanse sa zawsze ...ale skoro zdecydowaliscie sie na dzidziusia to po co czekac do srody mozna przeciez jeszcze poprobowac w inne dni tak naprawde nigdy nie ma tej pewnosci kiedy bedzie owu ...
Witam w naszym skromnym gronie ...chociaz odnosze jakies moze (mylne) wrazenie ze jestes mloda kobieta I ze chyba tak naprawde to nie intensywne starania z twojej strony tylko jakis experyment ze "moze sie uda,moze zdarzy sie cud" przepraszam ale to moje zdanie.:happy::happy2:
Też tak mi się zdaje, dlatego warto przemyśleć sprawę, bo to duża odpowiedzialność...

Cześć :-* a żyje ;-) z krzaków Was czytam :p uspakajam dusze :p
Kupiłam nowa bieliznę Hehehehe na nowy cykl, zmieniłam pościel i od jutra działamy :-D
Pokaż [emoji3]

Wpadłam w szał sprzątania wczoraj, dzisiaj leniuchuje i jem lody z ajerkoniakiem :p
Hehehe pogoda do dupska ..... siedzę sama w domu, mąż w pracy i nudzi mi sie :-(

@Lanvin snilas mi sie dzisiaj :p śniło mi sie, ze pracowałaś w restauracji i znaliśmy sie, ale nie wiedziałyśmy, ze to my tutaj na bb :-) :D
To znak, że musimy się kiedyś spotkać na żywo [emoji3][emoji8]

Mam 21 lat i wspólnie chcemy dziecka ale nie na takiej zasadzie że już teraz koniecznie tylko będziemy próbować gdy taka możliwość się przydarzy. Nie możemy sobie pozwolić na sukcesywne starania gdyż póki co widujemy się z chłopakiem tylko co każdy weekend :)
A ile jesteście razem?? Przemysl to, jesteś młoda, to duża odpowiedzialność...

No, No ja za Was wszystkie tez trzymam- mocno, gorąco i wogole :-) :-* dziękuje :-) wiem, ze nam sie wszystkim uda :-) prędzej czy moze troszkę pózniej, ale uda :)

Sama nie wiem tylko jakie plany na ten cykl ;) moj mąż mowi, ze zwiększamy produkcje x2 - nie wiem jak to przeżyje :p ostatnio juz sił nie miałam :) nawet nie wiem czy codziennie jest dobrze :-)
Próbowaliśmy jeden cykl co 2 dni, ostatnio codziennie, ale nasz błąd jest taki, ze po domniemanej owulacji juz nie baraszkujemy, a gdyby sie owu przesunęła... to teraz będziemy do 21 dc bujać sie razem :-)

@Windy91 jak tam ? Przylazła ta @ czy nie w końcu ?
Najlepiej co 2-3 dni, ale cały cykl, są większe szanse jak mówisz, a i plemniki silniejsze [emoji4]

Dzialajcie, dzialajcie rybeńki! [emoji173] róbcie noworoczne bobaski [emoji16] czytam was, ale jakoś mało rozmowna ostatnio jestem [emoji12]
@marc ja nadal czekam, B się śmieje że ciotke Miuriel zatrzymali na meksykańskiej granicy [emoji23] irytuje się, ale zdarzały mi się cykle po 46-48 dni raz na ruski rok... Jutro jesZcze zrobię test, ale raczej niczego do mojego życia nie wniesie [emoji1]
O kurde, a boboseksy po domniemanej owu były??

qdkkj44j6bi2vbec.png

A nam dzisiaj znowu dzień zleciał. Rano byliśmy w kościele, później szybkie zakupy, obiad, znajomi wpadli na chwilę że swoją małą, która ma 7 miesięcy i poszliśmy na rower, wróciliśmy koło 18 i jeszcze byliśmy po ochraniacze dla małego, ale nie znaleźliśmy :) a teraz zabieram się za curry na jutro :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziewczynki w końcu was nadrobilam. Cały dzień czytam. Oczywiście nie pamiętam komu co mam odpisać ale chociaż jestem rozeznana w sytuacji. Przed chwilą zaczęłam krwawic, nie wiem czy to przez operacje @ przyszła tydzień wcześniej czy przez ten kaszel coś się popierdzielilo. Mam nadzieję że wszystko ok.

1usavcqgt1dml95x.png

Jedynie, aby nie brać jak mocno krwawisz, zacznij jak będziesz plamic, zazwyczaj to koło 4-5 dc

Też tak mi się zdaje, dlatego warto przemyśleć sprawę, bo to duża odpowiedzialność...

Pokaż [emoji3]

Najlepiej co 2-3 dni, ale cały cykl, są większe szanse jak mówisz, a i plemniki silniejsze [emoji4]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Zjem placki i pójdę juz na gore to pstrykne fotę :-)

Hehehe dokładnie :-) No mowię, ze kiedyś trzeba zjazd zrobić :-D

Pokaż [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Jesteśmy już razem 5 lat :)

Dziewczyny powiedzcie mi, te, które już oczywiście mają pociechy. Czy dziecko dla was było błogosławieństwem związku czy odwrotnie? Dużo się mówi o tym że dziecko niszczy związek i chciałam się dowiedzieć jak to u was wyglada :confused:

Dziewczynki w końcu was nadrobilam. Cały dzień czytam. Oczywiście nie pamiętam komu co mam odpisać ale chociaż jestem rozeznana w sytuacji. Przed chwilą zaczęłam krwawic, nie wiem czy to przez operacje @ przyszła tydzień wcześniej czy przez ten kaszel coś się popierdzielilo. Mam nadzieję że wszystko ok.

1usavcqgt1dml95x.png
O tym też nic nie mówili?? Chyba endometrium ci nie ruszali to nie powinna przyjść wcześniej. Może zadzwoń jutro do lekarza.

Ależ dzisiaj spokojnie na forum szok ! Cały dzień nie zaglądałam a tu Tylko 100 postów [emoji23] my dzisiaj mieliśmy +26 i taki rodzinny dzień był ;-)
1491762772-aaaaaa.jpeg
1491762784-aaaaaa.jpeg
1491762806-aaaaaa.jpeg
1491762821-aaaaaa.jpeg
1491762838-aaaaaa.jpeg

No tak się trochę pochwaliłam [emoji7][emoji51][emoji23] szkoda tylko Żr wszyscy mieli ten sam pomysł i droga która zajmuje nam 50 min dzisiaj zajęła 2,5 h [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nam dzisiaj znowu dzień zleciał. Rano byliśmy w kościele, później szybkie zakupy, obiad, znajomi wpadli na chwilę że swoją małą, która ma 7 miesięcy i poszliśmy na rower, wróciliśmy koło 18 i jeszcze byliśmy po ochraniacze dla małego, ale nie znaleźliśmy :) a teraz zabieram się za curry na jutro :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Foty :-) jedno weszło Hehehe zrobię screena z ekranu bo za duże zdj :-(

Załączniki

• IMG_3726.JPG
    IMG_3726.JPG
    933,7 KB · Wyświetleń: 95
Do góry