reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No chcieliśmy już spróbować :) nasza sytuacja jest w miarę w porządku i znamy się już kupę lat. Co będzie to będzie :) a jak u Ciebie? Możesz mi coś opowiedzieć o sobie bo wcześniej nie wertowalam wątku :)
Ja już mam dwójkę dzieci tzn. Dwóch synów 8 i 11 lat i bardzo zapragnęłam mieć znowu malutkiego skarba.moi chłopcy już tacy samodzielni.jedni mogliby pomyśleć wkoncu mam spokój ale mi czegoś brakuje.chce dzidziusia i to najlepiej coreczke:).mam prawie 31 lat:)

reklama
Dzialajcie, dzialajcie rybeńki! [emoji173] róbcie noworoczne bobaski [emoji16] czytam was, ale jakoś mało rozmowna ostatnio jestem [emoji12]
@marc ja nadal czekam, B się śmieje że ciotke Miuriel zatrzymali na meksykańskiej granicy [emoji23] irytuje się, ale zdarzały mi się cykle po 46-48 dni raz na ruski rok... Jutro jesZcze zrobię test, ale raczej niczego do mojego życia nie wniesie [emoji1]

@marc kochana ma :happy::happy: u twojej kochanej wszystko ok ... czekam az @@@ sobie pujdzie a potem zaczynam kolejny 5 cykl wykorzystywania mojego M ... donga dalej bierzesz ???

Tak, tak :-D nadal łykam :-) w tym cyklu plamienia uspokoiły sie w 4 dniu, wiec od 4dc zaczęłam go brać... dzisiaj stanął mi w przełyku i myślałam, ze zwymiotuje :p
Jutra nie mogę sie doczekać Ahh :-)

Ja już mam dwójkę dzieci tzn. Dwóch synów 8 i 11 lat i bardzo zapragnęłam mieć znowu malutkiego skarba.moi chłopcy już tacy samodzielni.jedni mogliby pomyśleć wkoncu mam spokój ale mi czegoś brakuje.chce dzidziusia i to najlepiej coreczke:).mam prawie 31 lat:)
Ooo to super że się spełniasz w roli matki :) a powiedz, jak to było z twoją pierwsza wpadka? ^^

Dzialajcie, dzialajcie rybeńki! [emoji173] róbcie noworoczne bobaski [emoji16] czytam was, ale jakoś mało rozmowna ostatnio jestem [emoji12]
@marc ja nadal czekam, B się śmieje że ciotke Miuriel zatrzymali na meksykańskiej granicy [emoji23] irytuje się, ale zdarzały mi się cykle po 46-48 dni raz na ruski rok... Jutro jesZcze zrobię test, ale raczej niczego do mojego życia nie wniesie [emoji1]

Odnośnie meksykanskiej granicy :-D od razu skojarzyło mi sie z ta komedia ,, millerowie " matko jak ja uwielbiam ten film :-D herehhheejr

Bez kitu kurde co sie z nią dzieje Hmm hmmm kurde Felek

Ooo to super że się spełniasz w roli matki :) a powiedz, jak to było z twoją pierwsza wpadka? ^^
Wpadka jak wpadka:)brałam tabletki ale do tej pory nie wiem jak to się stało że zaszlam :Dale widocznie tak miało być.nie byłam mężatką jeszcze ale zaraz po wpadce był ślub itd.znaliśmy się ok rok więc nie długo. Ale niczwgo nie zaluje.kocham moje dzieci bardzo i meza bardziej niż kiedyś.
Jeśli pragniecie dziecka obydwoje to powodzenia Ci życzę

reklama
Do góry