reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No chcieliśmy już spróbować :) nasza sytuacja jest w miarę w porządku i znamy się już kupę lat. Co będzie to będzie :) a jak u Ciebie? Możesz mi coś opowiedzieć o sobie bo wcześniej nie wertowalam wątku :)
Ja już mam dwójkę dzieci tzn. Dwóch synów 8 i 11 lat i bardzo zapragnęłam mieć znowu malutkiego skarba.moi chłopcy już tacy samodzielni.jedni mogliby pomyśleć wkoncu mam spokój ale mi czegoś brakuje.chce dzidziusia i to najlepiej coreczke:).mam prawie 31 lat:)

reklama
Dzialajcie, dzialajcie rybeńki! [emoji173] róbcie noworoczne bobaski [emoji16] czytam was, ale jakoś mało rozmowna ostatnio jestem [emoji12]
@marc ja nadal czekam, B się śmieje że ciotke Miuriel zatrzymali na meksykańskiej granicy [emoji23] irytuje się, ale zdarzały mi się cykle po 46-48 dni raz na ruski rok... Jutro jesZcze zrobię test, ale raczej niczego do mojego życia nie wniesie [emoji1]

@marc kochana ma :happy::happy: u twojej kochanej wszystko ok ... czekam az @@@ sobie pujdzie a potem zaczynam kolejny 5 cykl wykorzystywania mojego M ... donga dalej bierzesz ???

Tak, tak :-D nadal łykam :-) w tym cyklu plamienia uspokoiły sie w 4 dniu, wiec od 4dc zaczęłam go brać... dzisiaj stanął mi w przełyku i myślałam, ze zwymiotuje :p
Jutra nie mogę sie doczekać Ahh :-)

Ja już mam dwójkę dzieci tzn. Dwóch synów 8 i 11 lat i bardzo zapragnęłam mieć znowu malutkiego skarba.moi chłopcy już tacy samodzielni.jedni mogliby pomyśleć wkoncu mam spokój ale mi czegoś brakuje.chce dzidziusia i to najlepiej coreczke:).mam prawie 31 lat:)
Ooo to super że się spełniasz w roli matki :) a powiedz, jak to było z twoją pierwsza wpadka? ^^

Dzialajcie, dzialajcie rybeńki! [emoji173] róbcie noworoczne bobaski [emoji16] czytam was, ale jakoś mało rozmowna ostatnio jestem [emoji12]
@marc ja nadal czekam, B się śmieje że ciotke Miuriel zatrzymali na meksykańskiej granicy [emoji23] irytuje się, ale zdarzały mi się cykle po 46-48 dni raz na ruski rok... Jutro jesZcze zrobię test, ale raczej niczego do mojego życia nie wniesie [emoji1]

Odnośnie meksykanskiej granicy :-D od razu skojarzyło mi sie z ta komedia ,, millerowie " matko jak ja uwielbiam ten film :-D herehhheejr

Bez kitu kurde co sie z nią dzieje Hmm hmmm kurde Felek

Ooo to super że się spełniasz w roli matki :) a powiedz, jak to było z twoją pierwsza wpadka? ^^
Wpadka jak wpadka:)brałam tabletki ale do tej pory nie wiem jak to się stało że zaszlam :Dale widocznie tak miało być.nie byłam mężatką jeszcze ale zaraz po wpadce był ślub itd.znaliśmy się ok rok więc nie długo. Ale niczwgo nie zaluje.kocham moje dzieci bardzo i meza bardziej niż kiedyś.
Jeśli pragniecie dziecka obydwoje to powodzenia Ci życzę

reklama
Do góry