reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wpadka jak wpadka:)brałam tabletki ale do tej pory nie wiem jak to się stało że zaszlam :Dale widocznie tak miało być.nie byłam mężatką jeszcze ale zaraz po wpadce był ślub itd.znaliśmy się ok rok więc nie długo. Ale niczwgo nie zaluje.kocham moje dzieci bardzo i meza bardziej niż kiedyś.
Jeśli pragniecie dziecka obydwoje to powodzenia Ci życzę
Dziękuję bardzo!!! A jak sobie radzilas w takim wieku ? Większość osób powiedziałoby, że to za wcześnie

reklama
Odnośnie meksykanskiej granicy :-D od razu skojarzyło mi sie z ta komedia ,, millerowie " matko jak ja uwielbiam ten film :-D herehhheejr

Bez kitu kurde co sie z nią dzieje Hmm hmmm kurde Felek
A właśnie dzisiaj puściłam sobie ten film, bo niczego na żywo nie było [emoji1] no co, wykrakalam se, miała się spóźnic albo nie przyjść, kobita chyba jeszcze nie zdecydowała. Jak to baba [emoji28]
U nas jak w prawdziwej rodzinie :-D
Chyba patologicznej, nic tylko seks, śluz i dongi[emoji23]

Swoją drogą, jakbyście widZiały minę mojego jak mu o tym powiedziałam... "co to za jakies dongi będziesz lykac?!" i przerażenie w oczach [emoji23]
Normalnie coś pięknego [emoji23]

Witam witam jest mi was dziewczyny naprawdę miło poznać ^^ takie forum to jednak fajna sprawa bo można się dużo dowiedzieć niekoniecznie ryjąc komuś banie dzień w dzień pytaniami na które szuka się odpowiedzi :D
Na każde pytanie postaramy się znaleźć odpowiedź;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie dzisiaj puściłam sobie ten film, bo niczego na żywo nie było [emoji1] no co, wykrakalam se, miała się spóźnic albo nie przyjść, kobita chyba jeszcze nie zdecydowała. Jak to baba [emoji28]

Swoją drogą, jakbyście widZiały minę mojego jak mu o tym powiedziałam... "co to za jakies dongi będziesz lykac?!" i przerażenie w oczach [emoji23]
Sex śluz dongi i krwawa mery:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja [emoji846] nie śpię już od szóstej, a w nocy obudził mnie mocny ból brzucha, takie skurcze jak na okres. Byłam przekonana że to @, al jeszcze jej nie ma [emoji846]
To mój dzisiejszy wykres
6e65f7003a76d8a737bb070e59efcaeb.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak u mnie

Mam jeszcze takie pytanie do moich madrych kolezanek z forum ktore orietuja sie w temacie od dawna przypuszczam ze moja faza lutelana trwa 11-10dni co to oznacza czy te dni to dni ktore sa nieplodne a wszystkie dni do tego dnia przed fl to jeszcze dni plodne wiem moze glupie pytanie no ale ... czlowiek sie uczy cale zycie podobno :laugh2::-p
Tak nieplodne,faza progesteronowa

Marc, to Ty masz takie krótkie @? Fajnie.. ja mam 4 dni krwawienie, a potem plamienia 2 dni.. miałam to samo ! Zawsze do owu a potem nic.. moze to nasz błąd? Teraz miałam owu chyba w 12dc a sexy były jeszcze w 13, 16 teraz praktycznie mamy większe przerwy.. bo pierwszy był 8 a kolejny dopiero w 12 [emoji33] nie wiem sama już jak lepiej.. czy codziennie czy tak jak ostatnio Lanvin doczytała na ovufriends że co 3-5 dni..
Windy, masakra !! Jeszcze tej francy nie ma!?!! Współczuje.. No chyba że ciąża [emoji16]
Witam nową staraczkę [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hehehe moj miał taka sama minę :p
Nazwał to ,, jakieś Głowno :p "

reklama
Marc, to Ty masz takie krótkie @? Fajnie.. ja mam 4 dni krwawienie, a potem plamienia 2 dni.. miałam to samo ! Zawsze do owu a potem nic.. moze to nasz błąd? Teraz miałam owu chyba w 12dc a sexy były jeszcze w 13, 16 teraz praktycznie mamy większe przerwy.. bo pierwszy był 8 a kolejny dopiero w 12 [emoji33] nie wiem sama już jak lepiej.. czy codziennie czy tak jak ostatnio Lanvin doczytała na ovufriends że co 3-5 dni..
Windy, masakra !! Jeszcze tej francy nie ma!?!! Współczuje.. No chyba że ciąża [emoji16]
Witam nową staraczkę [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja z tymi płomieniami tez mam problem... zawsze przed @ i pózniej juz 1 dzień krwawić bądź 2 i plamienia do 6-7 dnia..... ale takie maciupinkie ...ale jednak sa

No wlasnie te 3-4 tez próbowaliśmy i nic kurde.... moze teraz znów codzienne.... sama nie wiem jak lepiej :-(

Do góry