reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ależ dzisiaj spokojnie na forum szok ! Cały dzień nie zaglądałam a tu Tylko 100 postów [emoji23] my dzisiaj mieliśmy +26 i taki rodzinny dzień był ;-)
1491762772-aaaaaa.jpeg
1491762784-aaaaaa.jpeg
1491762806-aaaaaa.jpeg
1491762821-aaaaaa.jpeg
1491762838-aaaaaa.jpeg

No tak się trochę pochwaliłam [emoji7][emoji51][emoji23] szkoda tylko Żr wszyscy mieli ten sam pomysł i droga która zajmuje nam 50 min dzisiaj zajęła 2,5 h [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie tam u was, super zdjęcia.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, te, które już oczywiście mają pociechy. Czy dziecko dla was było błogosławieństwem związku czy odwrotnie? Dużo się mówi o tym że dziecko niszczy związek i chciałam się dowiedzieć jak to u was wyglada :confused:
Dużo zależy od partnera. Widujecie się tylko weekendy więc nie mieszkacie razem? Radzę zacząć od tego, bo to wiele zmienia, lepiej się poznacie. To też czasem niszczy związek...

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi, te, które już oczywiście mają pociechy. Czy dziecko dla was było błogosławieństwem związku czy odwrotnie? Dużo się mówi o tym że dziecko niszczy związek i chciałam się dowiedzieć jak to u was wyglada :confused:
To duża szkoła życia, zwłaszcza w młodym wieku :) ja zaszłam w ciążę w wieku 19 lat, teraz mam 27, mój syn ma 7 :) jest dla mnie wszystkim, ale uważam, że byłoby lepiej, gdybym go urodziła później :) a z moim eks nie jestem, teraz mam innego partnera od 4,5 roku :) także różnie bywa, trzeba mieć pokłady cierpliwości i pokory :)

Ależ dzisiaj spokojnie na forum szok ! Cały dzień nie zaglądałam a tu Tylko 100 postów [emoji23] my dzisiaj mieliśmy +26 i taki rodzinny dzień był ;-)
1491762772-aaaaaa.jpeg
1491762784-aaaaaa.jpeg
1491762806-aaaaaa.jpeg
1491762821-aaaaaa.jpeg
1491762838-aaaaaa.jpeg

No tak się trochę pochwaliłam [emoji7][emoji51][emoji23] szkoda tylko Żr wszyscy mieli ten sam pomysł i droga która zajmuje nam 50 min dzisiaj zajęła 2,5 h [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) pięknie wygladacie :)

Foty :-) jedno weszło Hehehe zrobię screena z ekranu bo za duże zdj :-(
A ta bielizna to gdzie [emoji3]

Ale mega okno!! Fajnie macie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry