reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się wieczornie :)

Mój M wyciągnął mnie wieczorem na spacer i do Kościoła (nie byłam wieki całe... do Kościoła mi raczej nie po drodze... ale mój M chodzi regularnie) i przyznam się Wam, że pół mszy przepłakałam jak bóbr. Łzy leciały mi ciurkiem... Sama siebie zaskoczyłam, tak jakby modlitwa mnie oczyściła w pewien sposób.

reklama
Witam się wieczornie :)

Mój M wyciągnął mnie wieczorem na spacer i do Kościoła (nie byłam wieki całe... do Kościoła mi raczej nie po drodze... ale mój M chodzi regularnie) i przyznam się Wam, że pół mszy przepłakałam jak bóbr. Łzy leciały mi ciurkiem... Sama siebie zaskoczyłam, tak jakby modlitwa mnie oczyściła w pewien sposób.
Heh, czasem przyda się taki reset :) my też rzadko chodzimy, dzisiaj byliśmy, bo niedziela palmowa :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Natalak20, a Ty już u nas widzę, że pisałaś w grudniu :) tak pojawiasz się i znikasz :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
No no no ...nie ladnie tak pojawiac sie I znikac bez slowa @Natalak20 :-p:laugh2:
A co do twojego pytania czy dziecko niszczy zwiazek ?? Hmmmm nie uwazam by czemukolwiek bylo winne ...niewinne stworzonko tym bardziej jesli powstaje swiadomie z milosci I jest wyczekiwane przez obojga...

No no no ...nie ladnie tak pojawiac sie I znikac bez slowa @Natalak20 :-p:laugh2:
A co do twojego pytania czy dziecko niszczy zwiazek ?? Hmmmm nie uwazam by czemukolwiek bylo winne ...niewinne stworzonko tym bardziej jesli powstaje swiadomie z milosci I jest wyczekiwane przez obojga...
Tylko, że Natalak20 już raz zadawala te same pytania, ciągle chciała, żebyśmy opowiadały nasze historie, pisała że studiuje i namawia chłopaka ma dziecko...:) a jak stwierdziłyśmy, że coś tu jest nie tak, to przestała pisać... Więc jak to w końcu jest?

qdkkj44j6bi2vbec.png

@MartaBarbaraWeronika cieszę się, że u Ciebie sytuacja się wyklarowała. U mnie choróbsko powoli odpuszcza, ale małpy nadal nie ma... 43 dc, czwarty cykl po odstawieniu tabsów anty. Poprzednie 37, 34 i 39 dni. Mam się martwić? Test robiłam rano i negatyw. Boję się, że nie mam owu. Jak nie dostanę małpy to po świętach wybiorę się do gina.

Kochana kwiecien poki co jest ubogi w dwie kreseczki wiec zabieramy sie z cala reszta dziewczyn do roboty I majstrujemy tak zeby zdominowac maj pozytywnymi testami :laugh2::laugh2:

Ja się modlę o czerwiec... powinnam dostać @ do końca maja, to może moje szczęście do mnie przyjdzie i uda nam się już w czerwcu? Wiem, że to bardzo nierealny plan, ale byłby wspaniały prezent na 4tą rocznicę ślubu :)

@MartaBarbaraWeronika cieszę się, że u Ciebie sytuacja się wyklarowała. U mnie choróbsko powoli odpuszcza, ale małpy nadal nie ma... 43 dc, czwarty cykl po odstawieniu tabsów anty. Poprzednie 37, 34 i 39 dni. Mam się martwić? Test robiłam rano i negatyw. Boję się, że nie mam owu. Jak nie dostanę małpy to po świętach wybiorę się do gina.
Tak to jest po odstawieniu... U mnie też różnie to wygląda. Mojej koleżance po odstawieniu dopiero po roku się unormowal, a raz zdarzyło się, że nie miała @ 3 miesiące...

Ja się modlę o czerwiec... powinnam dostać @ do końca maja, to może moje szczęście do mnie przyjdzie i uda nam się już w czerwcu? Wiem, że to bardzo nierealny plan, ale byłby wspaniały prezent na 4tą rocznicę ślubu :)
Życzę Ci tego z całego serca...2018 będzie nasz!! [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Ja też kochana zaczynam od czerwcowego cyklu jak wszystko będzie ok [emoji6]
Poza tym słyszałam że wiele ciaz lepiej się utrzymuje na początku w ciepłe miesiące tzn kiedy jest większe nasłonecznienie bo Wit d więcej się wytwarza i podobno to pomaga utrzymać ciaze.
Więc kochana czerwiec jest nasz [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry