reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się wieczornie :)

Mój M wyciągnął mnie wieczorem na spacer i do Kościoła (nie byłam wieki całe... do Kościoła mi raczej nie po drodze... ale mój M chodzi regularnie) i przyznam się Wam, że pół mszy przepłakałam jak bóbr. Łzy leciały mi ciurkiem... Sama siebie zaskoczyłam, tak jakby modlitwa mnie oczyściła w pewien sposób.

reklama
Witam się wieczornie :)

Mój M wyciągnął mnie wieczorem na spacer i do Kościoła (nie byłam wieki całe... do Kościoła mi raczej nie po drodze... ale mój M chodzi regularnie) i przyznam się Wam, że pół mszy przepłakałam jak bóbr. Łzy leciały mi ciurkiem... Sama siebie zaskoczyłam, tak jakby modlitwa mnie oczyściła w pewien sposób.
Heh, czasem przyda się taki reset :) my też rzadko chodzimy, dzisiaj byliśmy, bo niedziela palmowa :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Natalak20, a Ty już u nas widzę, że pisałaś w grudniu :) tak pojawiasz się i znikasz :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
No no no ...nie ladnie tak pojawiac sie I znikac bez slowa @Natalak20 :-p:laugh2:
A co do twojego pytania czy dziecko niszczy zwiazek ?? Hmmmm nie uwazam by czemukolwiek bylo winne ...niewinne stworzonko tym bardziej jesli powstaje swiadomie z milosci I jest wyczekiwane przez obojga...

No no no ...nie ladnie tak pojawiac sie I znikac bez slowa @Natalak20 :-p:laugh2:
A co do twojego pytania czy dziecko niszczy zwiazek ?? Hmmmm nie uwazam by czemukolwiek bylo winne ...niewinne stworzonko tym bardziej jesli powstaje swiadomie z milosci I jest wyczekiwane przez obojga...
Tylko, że Natalak20 już raz zadawala te same pytania, ciągle chciała, żebyśmy opowiadały nasze historie, pisała że studiuje i namawia chłopaka ma dziecko...:) a jak stwierdziłyśmy, że coś tu jest nie tak, to przestała pisać... Więc jak to w końcu jest?

qdkkj44j6bi2vbec.png

@MartaBarbaraWeronika cieszę się, że u Ciebie sytuacja się wyklarowała. U mnie choróbsko powoli odpuszcza, ale małpy nadal nie ma... 43 dc, czwarty cykl po odstawieniu tabsów anty. Poprzednie 37, 34 i 39 dni. Mam się martwić? Test robiłam rano i negatyw. Boję się, że nie mam owu. Jak nie dostanę małpy to po świętach wybiorę się do gina.

Kochana kwiecien poki co jest ubogi w dwie kreseczki wiec zabieramy sie z cala reszta dziewczyn do roboty I majstrujemy tak zeby zdominowac maj pozytywnymi testami :laugh2::laugh2:

Ja się modlę o czerwiec... powinnam dostać @ do końca maja, to może moje szczęście do mnie przyjdzie i uda nam się już w czerwcu? Wiem, że to bardzo nierealny plan, ale byłby wspaniały prezent na 4tą rocznicę ślubu :)

@MartaBarbaraWeronika cieszę się, że u Ciebie sytuacja się wyklarowała. U mnie choróbsko powoli odpuszcza, ale małpy nadal nie ma... 43 dc, czwarty cykl po odstawieniu tabsów anty. Poprzednie 37, 34 i 39 dni. Mam się martwić? Test robiłam rano i negatyw. Boję się, że nie mam owu. Jak nie dostanę małpy to po świętach wybiorę się do gina.
Tak to jest po odstawieniu... U mnie też różnie to wygląda. Mojej koleżance po odstawieniu dopiero po roku się unormowal, a raz zdarzyło się, że nie miała @ 3 miesiące...

Ja się modlę o czerwiec... powinnam dostać @ do końca maja, to może moje szczęście do mnie przyjdzie i uda nam się już w czerwcu? Wiem, że to bardzo nierealny plan, ale byłby wspaniały prezent na 4tą rocznicę ślubu :)
Życzę Ci tego z całego serca...2018 będzie nasz!! [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Ja też kochana zaczynam od czerwcowego cyklu jak wszystko będzie ok [emoji6]
Poza tym słyszałam że wiele ciaz lepiej się utrzymuje na początku w ciepłe miesiące tzn kiedy jest większe nasłonecznienie bo Wit d więcej się wytwarza i podobno to pomaga utrzymać ciaze.
Więc kochana czerwiec jest nasz [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry