reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

1usavcqgt1dml95x.png

Szybkiej rekonwalescencji Magda[emoji254]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

1usavcqgt1dml95x.png
super, że się udało. Szybkiego powrotu do pełni zdrowia i sprawności

1usavcqgt1dml95x.png

Rewelacja! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Super, ze już po. Teraz odpoczywaj i szybkiego powrotu do sił [emoji4]

reklama
Ania u mnie ledwo co zaczęła dopiero pąki puszczać:)magnolia,sufit cud miód bielutki ściany jutro akryl schnie:)brzuch mnie boli na @także tego trudno przyjdzie jutro,apap wzięłam. dziś strasznie napracowałam w domu ,wiecie jak jest remont to wieczne sprzątanie,okna pomylam bo mój jak maluje to nic nie ubrudzi fachowiec:) Madzia kuruj się bo cykl się zacznie:)Ania rozbawilas mnie tym termometrem,:)zdjęcia wrzucę jak mój skończy:)bulbasku tak jak ty uwielbiam kiełbasę gril już wyciągnięty stoi już na tarasie,tylko nie ma kto jechać po kiełbasę:)

Do góry