reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

1usavcqgt1dml95x.png

Szybkiej rekonwalescencji Magda[emoji254]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

1usavcqgt1dml95x.png
super, że się udało. Szybkiego powrotu do pełni zdrowia i sprawności

1usavcqgt1dml95x.png

Rewelacja! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Super, ze już po. Teraz odpoczywaj i szybkiego powrotu do sił [emoji4]

reklama
Ania u mnie ledwo co zaczęła dopiero pąki puszczać:)magnolia,sufit cud miód bielutki ściany jutro akryl schnie:)brzuch mnie boli na @także tego trudno przyjdzie jutro,apap wzięłam. dziś strasznie napracowałam w domu ,wiecie jak jest remont to wieczne sprzątanie,okna pomylam bo mój jak maluje to nic nie ubrudzi fachowiec:) Madzia kuruj się bo cykl się zacznie:)Ania rozbawilas mnie tym termometrem,:)zdjęcia wrzucę jak mój skończy:)bulbasku tak jak ty uwielbiam kiełbasę gril już wyciągnięty stoi już na tarasie,tylko nie ma kto jechać po kiełbasę:)

Do góry