reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie :-)
Dziś malujemy pokoje,salon biało szary:)
Ty nie malowanie. Tylko miał być test z pierwszych siuśkòw.

reklama
a ja dziś siedzę w szkole bo odrabiamy od 10.30-15.10 już 3lekcji nie miałam, bo towarzystwo ma w nosie :/
a mogłam z moją Calineczką iść na jej pierwszą akrobatykę lub na zakupy :/

w wielki czwartek powinna przyjść @, oby nie. Choć starania po stracie średnie, 2razy, nawet nie wiem czy była owu i czy @ przyjdzie normalnie

a ja dziś siedzę w szkole bo odrabiamy od 10.30-15.10 już 3lekcji nie miałam, bo towarzystwo ma w nosie :/
a mogłam z moją Calineczką iść na jej pierwszą akrobatykę lub na zakupy :/

w wielki czwartek powinna przyjść @, oby nie. Choć starania po stracie średnie, 2razy, nawet nie wiem czy była owu i czy @ przyjdzie normalnie
To trzymamy kciuki aby @ nie przyszła
Dziewczynki życzę Wam cudownego weekendu. Niestety nie mam czasu Was nadrobić. Może jutro...
Jako, że jestem chwalipiętą to wrzucę moje cuda ;)
A co do mierzenia tempki to jest lipa :D @Lanvin moje mierzenie jak zwykle w tygodniu o 4, dziś się skończyło tak, że budzik obudził mnie o 4, wsadziłam w pitkę termometr i obudziłam się o 4:58. Także ten, jest moc :D
Hahaha ha, Aniu dobra jesteś. Miłego wypoczynku. Pięknie tam macie. Jak tak kochasz rośliny to może zajmij się architektura krajobrazu

Dziewczynki udanego weekendu !! Pozdrowienia z cieplej i słonecznej Brytanii !!
1491657916-aaaaaa.jpeg

Tak sobie dziś wracałam z pracy ;-)

A po pracy ...
1491657939-aaaaaa.jpeg

@StorAnia widzę u Was magnolia dopiero się rozwija. U nas zaraz będzie przekwitac ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki. Ja juz jestem pozszywana i właśnie dotarłam do domu. Myślałam że w szpitalu wypoczne ale niestety, tam się nie da. 3 lipca mam kontrolną wizytę i jeśli wszystko będzie ok to będę mogła zacząć staranka. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu - o ile tak można powiedzieć o pobycie w szpitalu. Ale po operacji rzadnych nudności, wymiotow no i przede wszystkim zero bólu. Byłam operowana w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym warunki Sparańskie , PRL jak nic. Ale opieka pierwsza klasa. A teraz będę was nadrabiać. Mam tylko 1000 postow:-)

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry