reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fajnie by było gdyby dzisiaj Wam się udało, troszkę krwi w sluzie często oznacza pęknięcie pęcherzyka i uwolnienie komórki jajowej... może dacie radę? ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę ciężko tak jak sie nie ma warunkow.ale już tyle się słyszało że jak remonty ,przeprowadzki, brak warunkow
to wtedy sie udawało.może i i nas tak bedzie;)

reklama
Widzisz jaka złośliwość [emoji853] mój w tym cyklu w płodne był wyjątkowo w chałupie, działaliśmy i nic z tego buuu
Zaczynam myśleć o poczęciu dziecka w kategoriach cudu [emoji12] jak to jest, że niektóre zachodzą tak od niechcenia, ech. Idę sprzątać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już niewiem od czego to zależy.ja cały czas podtrzymuje teorię ze wszystko zależy od naszych głów.I wiele jest potwierdzeń tego;)

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zbieg okoliczności :) śmiesznie :p

Witam się i ja [emoji3] u mnie pogoda do kitu, ale chociaż nie pada to umyję okna [emoji846]
Dziś 10dpo czyli mój ostatni. Tempka nie spadła, ale czuję brzuch, takie ćmienie miesiączkowe niestety [emoji853] także kolejny cykl przede mną

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wieczór sprawdzę lub jutro rano,termin @na jutro

reklama
Do góry