reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fajnie by było gdyby dzisiaj Wam się udało, troszkę krwi w sluzie często oznacza pęknięcie pęcherzyka i uwolnienie komórki jajowej... może dacie radę? ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę ciężko tak jak sie nie ma warunkow.ale już tyle się słyszało że jak remonty ,przeprowadzki, brak warunkow
to wtedy sie udawało.może i i nas tak bedzie;)

reklama
Widzisz jaka złośliwość [emoji853] mój w tym cyklu w płodne był wyjątkowo w chałupie, działaliśmy i nic z tego buuu
Zaczynam myśleć o poczęciu dziecka w kategoriach cudu [emoji12] jak to jest, że niektóre zachodzą tak od niechcenia, ech. Idę sprzątać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już niewiem od czego to zależy.ja cały czas podtrzymuje teorię ze wszystko zależy od naszych głów.I wiele jest potwierdzeń tego;)

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zbieg okoliczności :) śmiesznie :p

Witam się i ja [emoji3] u mnie pogoda do kitu, ale chociaż nie pada to umyję okna [emoji846]
Dziś 10dpo czyli mój ostatni. Tempka nie spadła, ale czuję brzuch, takie ćmienie miesiączkowe niestety [emoji853] także kolejny cykl przede mną

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wieczór sprawdzę lub jutro rano,termin @na jutro

reklama
Do góry